piatok 8. októbra 2021

LA ROCHE-POSAY Hydraphase očný koncentrát / recenzia

Tiež sa vám stalo, že ste sa k nejakej vecičke dostali viac-menej omylom a nakoniec ste za to boli rady? Mne sa to občas stáva a v podstate podobne to bolo aj v prípade produktu, ktorý budem dnes recenzovať.

Hydraphase HA Yeux očný krém od LA ROCHE-POSAY.

La Roche-Posay Hydraphase HA ocny gel

Pretože ono to je v e-shope označené ako očný krém. A ten som aj očakávala pri tomto výbere, že, logika nepustí. V skutočnosti sa však ukázalo, že ide o koncentrovanú starostlivosť vo forme gélu a ja som teda musela prekopať všetky moje plány, ha ha.

Hlavnými zložkami géliku sú kyselina hyalurónová, kofeín a už tradične termálna voda z La Roche-Posay, ktoré majú zatočiť s akýmikoľvek známkami únavy vo vašom očnom okolí. To všetko sú veci, ktoré moje očné okolie potrebuje, to zas né že né, že jo.

La Roche-Posay Hydraphase skusenosti

Ako všetky produkty s kyselinou hyalurónovou, aj tento očný koncentrát odporúčam nanášať na vopred navlhčenú pleť. Jednak vám to zlepší úroveň hydratácie pokožky a dvak, gél nebude tak lepiť. Lebo gél. A ten väčšinou vždy lepí.

K tej konzistencii vlastne ani nemám veľmi čo povedať, ide o gélik, ktorý klasickejší už hádam ani nemôže byť. Nevonia a trochu lepí, off course.

Na očné okolie nepôsobí ani trochu dráždivo, z čoho sa teda vytešujem, lebo moje očné okolie dokáže občas riadne zaprotestovať posledné roky. Naopak, pôsobí veľmi osviežujúco a upokojujúco.

La Roche-Posay Hydraphase HA ocny krem zlozenie

Ja gélik teda nanášam na vopred navlhčenú pleť a dávam ho ako podklad pod očný krém. Uznávam, že je to už trochu taká nadstavba a nie každá z nás na tomto ulietava, ale na očné okolie a očné patladlá si ja ozaj potrpím a preto nemám problém používať na pleť v okolí očí dva produkty plus vklepať tam všetko, čo dávam aj normálne na celý ksicht, ha ha.

Výsledok? Za mňa spokojnosť.

Iste, ako obvykle, nebudem vám tvrdiť, že je to len vďaka tejto vecičke, pretože je to blbosť. A tiež vám ani nebudem tvrdiť, že bez akýchkoľvek patladiel, určených špeciálne na oči, neprežijete. Ale ak usúdite, že nutne potrebujete k životu práve hydratačný očný gél, určite vám tento môžem odporučiť – na Elnino ho dostanete za celkom rozumnú cenu a to, čo sľubuje, to aj plní.

 

Ako  sa o očné okolie staráte vy? Používate vôbec špeciálne produkty na očné okolie? A máte rady gélové konzistencie alebo uprednostňujete radšej krémy?

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...