utorok 4. októbra 2022

NEnákupy / september 2022

V septembri som teda, úprimne sa priznám, nakupovaniu veľa nedala... Teda, tým kozmetickým nákupom, off course. Okrem venovaniu sa nákupom iného druhu som sa dva týždne intenzívne venovala akurát tak dovolenkovaniu a je vám jasné, že to mi k tomu tiež veľmi intenzívne dopomohlo.

No, napriek tomu, nejakú úbohú várku nákupov vám tu môžem ukázať aj dnes :).

kozmeticke nakupy saveonbeauty

Po dlhšom čase som musela doplniť moje zásoby mojej signature vône. Na fotke vidíte, ktorá to je a btw, myslím, že by ste o nej vedeli aj bez fotky, ha ha, toľkokrát som ju tu ukazovala. Na blogu ste v poslednom článku videli aj nový šampón od Alpecin a neodolala som ani ďalšej zubnej paste od mojej vrelomilovanej Ecodenty.

No a zvyšok, síce novinky, ale furt bežné a ničím nezaujímavé nákupy v Déemke, ako ja fuckt neviem, čo dodať, septembrové nákupy zaváňajú akurát tak bjútyblogerským trapasom... Ale fakt, september môjmu blogu ani trochu neprial! :D

Ako to bolo s vami? ;)

 

- Kocúr -


2 komentáre:

  1. U mňa opačne tým, že som bola na dovolenke tak veru som si odtiaľ doniesla kozmetiky dosť veľa. A nejako ma v septembri chytila kozmetická mánia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to jedine že by som dovolenkovala v Paríži alebo New Yorku, aby som išla na dovolenke nakupovať... hocičo... :D ... už pri magnetkách samej sebe sa musím premáhať :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...