utorok 16. apríla 2024

BEAUTY OF JOSEON sérum na opaľovanie / Ďalší objav na obzore!

Po odskúšaní v tých najextrémnejších podmienkach – rozumej, pobyte pri mori, kde ako bonus fučalo tak, že ste pri opaľovaní sa museli obložiť kameňmi nielen deku, ale aj 50 kíl svojej živej váhy – mám pre vás dnes svoje dojmy zo séra na opaľovanie mojej vrelo milovanej kórejskej značky BEAUTY OF JOSEON.

Vskutku krátka veta hneď na úvod...

beauty of joseon serum na opalovanie recenzie
 

Ak by ste sa aspoň na okamih zamysleli nad tým, či čítate správne, tak áno. Skutočne som testovala sérum na opaľovanie. Na začiatku som tiež bola mierne konsternovaná z toho premýšľania, ako sa sérum na opaľovanie používa, ale upokojím vás hneď na začiatku.

Používa sa totiž úplne presne ako bežný krém na opaľovanie a rozdiel je iba v konzistencii – sérum je ľahučké a silne zvlhčujúce. Takže v podstate záleží len na vašom type pleti a vašich preferenciách, či ho použijete s vašim bežným krémom ako podkladom alebo samostatne.

Ginseng Moist Sun Serum SPF 50+ obsahuje vo svojom zložení extrakt zo ženšenu, ktorý hydratuje a bojuje proti známkam starnutia, niacínamid, ktorý zosvetľuje pigmentové škvrny a rozjasňuje a off course, espéefko 50tku. Takže okrem klasickej ochrany pred UVA a UVB žiarením poskytuje našej pokožke aj výhody klasickej skincare – hydratuje, vyživuje a rozjasňuje a to zloženie je tradične bombové.

beauty of joseon kozmetika skusenosti


Balenie je pumpičkové, čo by eventuálne väčšina z nás mohla oceniť – je to praktické obzvlášť, keď cestujete, ale off course, blížiacu sa spotrebu obsahu až tak úplne neočekujete.

Poďme ale k užívateľským vlastnostiam a dojmom z obsahu samotného.

Sérum má takú rôsolovito – gélovitú konzistenciu, ktorá je pri aplikácii na pleti extrémne príjemná, bez problémov sa vstrebe, pleť silne – ozaj silne – zvlhčí a rovnako bez problémov funguje pod mejkapom. Sérum parfumované nie je, ale ja tam nejaký ten závan odéru cítim – poznáte to, také to prírodné niečo, čo nemôžete označiť za vôňu, ale nepríjemné vám to nie je.

beauty of joseon ginseng moist sun serum spf50 recenzia


Ja teda používam pod sérum aj klasický pleťový krém, ale musím uznať, že pri tejto kombinácii skincare si môj ksicht naozaj chrochtá blahom! Okrem toho, už na prvý pohľad pôsobí šťavnato a rozžiarene a to aj vtedy, keď sa sérum plne vstrebe.

Tak na záver... Komu by som produkt odporučila? Rozhodne akémukoľvek typu pleti, počnúc mastnou až po tú najsuchšiu /asi za predpokladu, že použije aj bežný pleťový krém/ a každému, kto má rád ľahučké, nemastné espéefká. Cena na Elnino sa pohybuje okolo dvacky, čo je určite fajn cena za tento typ produktu.

Ja mám pocit, že naozaj nemá význam hľadať iné espéefká než tie od Beauty of Joseon...

 

Máte skúsenosti s touto značkou? 


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Na ich séra si ma namotala a sú skvelé takže áno, mám túto značku rada.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite pokračuj ďalej v skúšaní :) ... sa teším :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...