piatok 26. apríla 2024

MAYBELLINE Color Tattoo PART 2 / 24H Eye Stix

Určite si pamätáte hype, ktorý svojho času vyvolali kultové očné tiene Color Tattoo od Maybelline. Ospevovala ich každá jedna bjútyblogerka /v tých časoch jediné „influencovanie“ predstavovali iba beautyblogy/, výdatne nimi patlali viečka alebo ich používali ako podklad pod iné očné tiene a kto nemal doma aspoň jeden odtieň, akoby nebol.

Dnes značka Maybelline prišla s Color Tattoo pastelkou a Kocúr ako veľký nadšenec tohto typu líčidiel, off course, tiež neodolal.

Takže, recenzia na MAYBELLINE Color Tattoo 24H Eye Stix.

maybelline color tattoo 24h eye stix recenzie
                                                                                                                                      

Isto viete, že sa snažím ako drak uloviť náhradníčku mojej milovanej /a keďže toto je spolupráca, tak aj nemenovanej, ha ha!/ luxusnej značky, ktorá je – čo si budeme čo nahovárať – pekelne drahá. A keďže Maybelline na tomto poli skutočne vie, moje očakávania boli veľké!

Po dôkladnom prieskume odtieňov som usúdila, že potrebujem k svojmu životu odtieň I Am Shining. No, v skutočnosti ho asi až tak úplne nepotrebujem :D, ale vy by ste ho eventuálne potrebovať mohli! :)

Pastelka od Maybelline sľubuje – ako inak – takmernekonečnú výdrž, ktorá má byť jej hlavným benefitom a my sa poďme pozrieť na zvyšok.

maybelline color tattoo ocny tien skusenosti

maybelline color tattoo odtiene

Mnou vybraný odtieň je naozaj prekrásna champagne farbička, akú pri líčení využije každá jedna z nás. Pigmentácia pastelky je výborná – off course, výbornejšia na chrbáte ruky než na viečku samotnom, pretože je to pastelka, že jo – ale použiť sa to furt dá aj na celé viečko! Ako aj tégliková verzia, aj pastelku viete použiť ako podklad pod iné očné tiene – obzvlášť tento odtieň, ktorý nie je síce vyslovene matný, ale furt je „len“ perleťový a pod očným tieňom sa to stratí. Napriek názvu lesk jak blesk s ním na oku teda nedosiahnete, ale ten vnútorný kútik či líniu pod obočím vám prejasní dostatočne.

Čo vás zabije rovnako ako mňa, to je výdrž. Na prvej fotke swatch, na druhej swatch po snahe zošúchať ho suchou utierkou, následne vodou a mydlom, zakorunované šúchaním mokrou utierkou.

maybelline color tattoo 24h eye stix i am shining odtien

maybelline color tattoo 24h eye stix i am shining swatch

Treba niečo dodávať? To skrátka chcete!  

Maybelline jednoducho vie, to bez debaty. S výberom odtieňa som síce až tak úplne netrafila, keďže ja osobne som hľadala niečo, čo bude na oku, resp. v jeho vnútornom kútiku viac svietiť, toto je ale rozhodne bomba, ktorá si zaslúži ďalší podrobný prieskum ostatných odtieňov :). Zoženiete tu a za pár drobných, niet o čom...

 

Skúšali ste?


- Kocúr - 

1 komentár:

  1. Pamätám si na COlor Tatoo samozrejme, toto je možno však ešte lepšie. Tam som neznášala ten spôsob aplikácie, síce som skôr používala štetce ale prstom to neznášam. Odtieň ako píšeš vhodný fakt ako podklad.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...