piatok 19. apríla 2024

Spotrebovanci / marec 2024

Tak a máme tu nielen váš, ale aj môj najobľúbenejší typ článku, keď môžete produkty sprdnúť alebo vychváliť do nebies bez detailnejšieho rozpitvávania. Čo všetko som teda spotrebovala minulý mesiac? Poďme na to hodiť jedným očkom.

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie

Ako vždy, aj dnes začneme stálicami typu LARENS BioPeptide Serum Spray, LARENS BioRenew Serum, AVÈNE sérum, BALEA krém na chodidlá, PALMOLIVE sprcháč, BLISTEX balzam na pery či moja milovaná Ma Vie od HUGO BOSS. Toto všetko sú produkty, ktoré sa u mňa objavujú stále /niektoré doslova/, milujem ich a odporúčam všetkými desiatimi a tentokrát ich bolo naozaj že dosť! Viac slov netreba.

Zato tu máme aj niekoľko produktov, ktoré sa tvária, že k nim Kocúr musí povedať pár teplých slov.

saveonbeautyblog out news marec 2024

NUXE Crème Prodigieuse očný krém

K tejto vecičke sa musím vyjadriť, keďže to v podstate tiež bola moja dlhoročná stálica.

Už sa nevyrába. Elninu sa na asi 3 roky dozadu podarilo naskladniť ho ako limitku, vtedy som nakúpila do zásoby /aj/ tester a čo sa nestalo?

Tester mi až tak brutálne nevoňal. Nie že by vyslovene smrdel, ale predsa len – bol iný a tak som ho z bezpečnostných dôvodov používala len na mazanie okolia pier.

Škoda preveľká, ale pomaly sa zmierujem s tým, že toto mazadlo už na seba patlať skrátka nebudem, život je krutý.

Jedna z recenzií tu.

 

ANNEMARIE BÖRLIND Rose Nature Cooling Spa Eye Cream – Gel

Môže to vyzerať, že trpím posadnutosťou očnými krémami, že. Pravda je, že trochu aj áno, ha ha. Tento v minatúrke bol súčasťou tohto setu a mala som z neho len tie najlepšie dojmy – hydratoval intenzívne a /údajne/ chránil proti modrému svetlu. Bez problémov kedykoľvek.

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzia

 

BI-OIL telové mlieko

Mliečko brutálne zvláštnej konzistencie, úplne tekuté a olejovo mastné. Uznávam, vzhľadom k popisu sa môže pár jedincov vydesiť, ja ale rýchlo doplním, že práve vďaka tejto konzistencii ho stačilo na jedno namazanie sa úplne že málo – málo, takže to 200ml balenie vám vydržalo do takmernekonečna a ešte to aj pokožku krásne hydratovalo a vyživilo. Moja celkom prvá skúsenosť so značkou dopadla teda maximálne pozitívne a keby to ešte nejako príjemne voňalo, bola by to bomba úplná.

Mliečko je bez parfumácie.

Recenzia tu.

 

GABRIELLA SALVETE Eyeliner ceruzka na oči

Ceruzku v hnedom odtieni som mala doma asi 6 rokov a normálne v podstate prestala kresliť. Svojho času som ju používala rada, ale myslím, že teraz by som sa k nej už vyjadrovať skutočne nemala.

Ono ja by som ju aj ocheckovala opätovne, ale... načo, keď mám doma v tom istom odtieni ceruzku od UDčka. To už skrátka novú od Gabrielly asi až tak veľmi nepotrebujete.

Recenzia tu.

 

A to je všetko, dnes som bola za celkom stručnú. Ak ale máte vy niečo dodať k téme, smelo do toho!


- Kocúr - 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...