piatok 26. januára 2024

ANNEMARIE BÖRLIND Rose Nature / Prvé dojmy!

Dnes si dáme taký trochu rozmaznávajúci postík. Už nejaký ten piatok mažem na svoj ksicht značku, ktorá moju pozornosť upútala už dávnejšie, ale sa mi až doteraz tak akosi úspešne vyhýbala. No, mohla som čakať, že skôr či neskôr sa naše cesty skrížia. Takže, dnes to bude pokec na tému Kocúr a Annemarie Börlind.

annemarie borling anti digital recenzie
 

Na úvod pár slov o značke. Nemecká značka, patriaca medzi najpoprednejších svetových výrobcov prírodnej kozmetiky, bola založená v roku 1959 a jej zakladateľka Annemarie Lindner zastávala od začiatku vskutku viac ako zaujímavú filozofiu. Vraj ak niečo nemôže zjesť, nedá si to ani na tvár. Neviem, ako na vás, na Kocúra to zapôsobilo. Lebo takto nejako si Kocúr predstavuje naozaj prírodnú kozmetiku, že.

A to viete, že v tomto smere zásadová ako Annemarie určite nie som a na ksicht pokojne namažem akúkoľvek „chémiu“, ak má mať efekt, aký chcem dosiahnuť.

annemarie borlind kozmetika skusenosti


Súčasťou značky je anti-aging produktová línia Rose Nature so systémom anti-digital, ktorý má chrániť pleť pred stresom a poškodením, ktoré spôsobuje v posledných rokoch neslávne známe modré svetlo z obrazoviek mobilných telefónov, počítačov alebo akýchkoľvek iných elektronických zariadení.

Schválne, priznajte sa, koľké z vás čumia večer pred spaním do mobilu a zaspávajú pri ňom? No, nezriedka aj ja.

Okrem anti-digital systému obsahuje línia aj výťažky z ruže, ktoré pleť revitalizujú a ukľudňujú.

Ja som sa rozhodla očekovať Supreme Glow Cream –Gel, vegánsky krém s ľahkou textúrou, vhodný pre všetky typy pleti a vekovú kategóriu 25+. Off course, ulakomila som sa na darčekovú sadu s taštičkou a miniatúrou osviežujúceho očného krémového gélu.

annemarie borlind rose nature pletovy krem recenzia


annemarie borlind pletove kremy skusenosti


Poďme teda omrknúť hlavnú hviezdu dnešnej recenzie, pleťový krém.

Na prvý pohľad upútajú dve veci. Prvou je farba, ktorá je niečo medzi ružovou a telovou a druhou pomerne intenzívny odér. Mne to vonia pekne, po ružičkách, pančnutých nejakými citrusmi, takéto dojmy z toho mám. Ak vám prekážajú intenzívne voňavé krémiky, asi to nebude úplne pre vás – ale naopak, ak na nich ulietavate ako Kocúr, asi budete chrochtať blahom. Neskutočne krásne to vonia.

Konzistenčne ide o niečo medzi krémom a gélom, je ľahučký, možno až s istými náznakmi tekutosti. Za mňa je táto konzistencia dosť zradná – aspoň mne osobne zvykne žmolkovať, ak to preženiem s množstvom alebo s vrstvením produktov. V tomto prípade som to zatiaľ nezaznamenala, ale napriek tomu odporúčam opatrnosť. Menej v tomto prípade je naozaj viac.

annemarie borlind rose nature pletovy krem zlozenie


Rozhodne najlepší je ale efekt krému. Ste fanúšikmi tzv. glass skin? Tak toto vám ju zabezpečí! Nakoniec, ten glow sľubuje aj samotný názov... Nie je to však len povrchový efekt, ten krém pleť aj intenzívne zhydratuje a dokonca ju aj tak príjemne premastí – čo možno v kontexte s tou konzistenciou môže aj prekvapiť.

Neviem, či je to aj sfarbením krému, ale tá pleť skrátka vyzerá krajšia už po prvom použití. Dokonca som sa už viackrát dopracovala k tomu, že som normálne vyliezla von  s kompletným líčením, ale bez mejkapu!

Veľmi podobne až identicky je na tom očný krém, ktorý očné okolie príjemne chladí. Konzistencia je v podstate podobná, farba tiež a tak isto aj parfumácia.

annemarie borlind anti digital zlozenie


Oba krémiky sú na pleti absolútne príjemné a nemám nič na srdci, čo by som im mohla vytknúť.

Samozrejme, dlhodobý účinok ešte posúdiť neviem a otázka znie, či sa vôbec posúdiť účinok ochrany proti modrému svetlu, že. Za mňa je ale veľmi dôležitý aj ten okamžitý wow efekt, aký krém zanechá a samotný fakt, že potrebám mojej pleti plne vyhovuje.

Set som objednala v tomto e-shope, aby som mala poštovné zadara, prihodila som k objednávke ešte set vzoriek a zásielka dorazila aj s darčekom v podobe šampónu, takže toto už hej :). 

 

Čo vy a značka Annemarie Börlind?


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Mala som od nich čosi, ale tuším som extra nadšená nebola. No na gélový krém je to ako píšeš príjemný efekt, sama gélové krémy príliš nemusím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No moja prvá skúsenosť a hneď veľmi pozitívna, tak som spoko :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...