pondelok 8. januára 2024

ALTERNA CC krém na vlasy / Potrebujete!

Dnes si vyškrtnem z pomyselného zoznamu restov za minulý rok jeden produkt, o ktorom som vám chcela písať už od leta, ale tak akosi som to nestihla. O CC kréme na vlasy od Alterny vám ale napísať musím, pretože je to ašpirant na jeden z najlepších produktov profesionálnej starostlivosti o vlasy ever!

alterna cc krem skusenosti
 

Produkt som dostala na vyskúšanie v miniatúrke v rámci objednávky v mojom obľúbenom e-shope. Na „ospravedlnenie“, že nemali vtedy na sklade môj obľúbený kondicionér :). A aj keď viem, že e-shop predáva ozaj kvalitu, nečakala som, že ma ALTERNA Caviar Replenishing Moisture CC Cream až tak odrovná!

Prípravok, kombinujúci v sebe starostlivosť a styling sľubuje až 10 benefitov v jedinom namazaní – pomáha pri suchosti vlasu, jeho lámavosti, hydratuje, dodáva lesk a hebkosť, uhladzuje, chráni pred teplom a UV žiarením atď, viac sa mi menovať ozaj nechce. Skrátka, CC krém urobí vaše vlasy krajšími a zdravšími.

Súčasťou zloženia sú 4 patentované technológie. Age Control Complex® s čistým kaviárom z Francúzska a vitamínom C bojuje proti starnutiu vlasov. Enzymetherapy® podporuje prenikanie látok hlboko do vlasu, kde sa podieľa na tvorbe keratínu. Color Hold® chráni nielen farbu, ale aj vlasy pred UVA a UVB žiarením a viditeľným svetlom - vrátane toho umelého. A na záver Seasilk® ako zmes vzácnych podmorských rastlín, ktorá dodáva hydratáciu a regeneruje.

Toľko výrobca, resp. dovozca.

alterna caviar anti aging kozmetika skusenosti


Krémik máte v primeranom množstve naniesť na vlhké vlasy ešte pred ich tepelnou úpravou, použiť ho ale môžete aj na vlasy suché, na také to
uhladenie vlasu.

Ja som vyskúšala oba spôsoby aplikácie CC krému a aj keď je výborný aj na vlasy suché, do kolien ma dostal práve výsledok jeho pôsobenia na vlhké vlasy pred ich fénovaním.

Konzistencia krému je pomerne ľahká – o dosť ľahšia oproti môjmu obľúbenému krému od Olaplex. Na druhú stranu, hustota je taká primeraná, takže krém pohodlne nanesiete na vlasy bez toho, aby z nich tiekol. Pekne vonia – čo ja za mňa veeeľmi dôležité pri tomto type produktov.

Čo je ale úplne najsamviac najlepšie, to je vzhľad vlasov, aký CC krém zanechá po ich vyfénovaní cez kefu.

Vlasy sú uhladené, pevné, hebké, presne také že radosť chytať a fakt silná konkurencia môjmu milovanému Dream Coatu od Color Wow! A to je čo povedať, pretože toto je môj asi absolútny top produkt v starostlivosti o vlasy, ktorý u mňa nikdy nesmie chýbať... Dokonca, krém od Alterny má oproti Dream Coatu veľké plus práve v konzistencii, ktorú viete naniesť na vlasy naozaj rovnomerne na rozdiel od tej tekutiny v rozprašovači, že...

Krémik má jedinú smolu, že spotrebovanie profi produktov na vlasy trvá väčšinou dosť dlho a teda momentálne jeho kúpu nepotrebujem realizovať, rozhodne by som ho ale chcela mať doma opäť. Cenu neriešim – nie je úplne najnižšia, ale produkt vám vydrží veľmi dlho a za kvalitnú haircare sa skrátka platí, s tým sa musíte zmieriť, ak chcete vašim vlasom dopriať to naj.

 

Aký je váš vzťah k profi vlasovej kozmetike? Používate, alebo stále odolávate a lovíte radšej v drogérkových vodách?

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Šampóny aj masky som už profi mala a sú dobré. Súhlasím s tebou, ono hlavne tá starostlivosť to sa v drogérii nedá kúpiť nič čo reálne funguje. Mne to účinkami príde všetko len ako bežný kondicionér ak sa bavíme o maskách.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuž, je to tak, za naozajstnou kvalitou musíme chodiť do salónov a nie do drogérie. Amen.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...