utorok 2. januára 2024

Kozmetické tragédie 2023 / Podľa Kocúra!

Ani v roku 2024 Kocúr neostane svojej povesti nič dlžen a prvý článok nového roka venuje tej najhoršej kozmetike, aká ho za minulý rok postretla :).

Priznám sa, trošku mi skrížilo plány, že pre tento krát toho zas toľko nebolo a k väčšine produktov som sa stihla vyjadriť až tesne pred koncom roka, takže som chvíľku zvažovala možnosť, že napíšem ako prvý článok ten o prírastkoch.

Nakoniec nevydalo a zvíťazilo moje druhé, zlé ja :).

Ale budem optimista a beriem to všetko ako pozitívne zistenie. Skrátka, už asi len viem, čomu sa vyhnúť :).

saveonbeautyblog najhorsia kozmetika 2023 recenzie
 

V dnešnom článku si vyslúžili čestné miesto a svojich päť minút nehynúcej slávy produkty, od ktorých som mala veľké očakávania kvôli značke, cene alebo všeobecnej vyhajpovanosti.

benefit the porefessional fixacny sprej recenzia

 

BENEFIT the POREfessional Super Setter

Setting sprej na mejkap od Benefitu bol mojím asi najväčším sklamaním. Značka nasadila latku na poli primerov naozaj vysoko – spomeňte si na tento primer napríklad – preto som automaticky očakávala, že podobnou bombou bude aj setting sprej.

No, nevyšlo a produkt zaraďujem do kategórie spotrebujem, ale viac k životu nepotrebujem. Detaily si kuknite v recenzii.

the balm alternative rock vol.1 paletka recenzia

the balm alternative rock vol. 1 paletka odtiene

 

theBalm Alternative Rock Vol. 1 Face Palette

Ďalšie veľké sklamanie a tentokrát najmä kvôli tomu, že som roky bola presvedčená o tom, že pri značke theBalm nemôžete s púdrovými produktami stúpiť do hovna. No, ako sa ukázalo v tomto prípade... Môžete. Niekto by možno povedal, že tak zlé to s tou paletkou nie je – a ono nie je, ale keď máte doma inú paletku tejto značky ako to najlepšie, čo vo svojej pomerne početnej zbierke paletiek máte, ono to sklamanie sa potom naozaj nedá prekusnúť bez povšimnutia.

Paletka ihneď po dopísaní recenzie zakotvila u kamošky. Hádam nie za trest, ha ha.

essence pastelka limitka

 

ESSENCE Merry X-Mas, My Deer! Jumbo Eyelighting Crayon

Možno by niekto mohol argumentovať cenou , že ako čo by som od vecičky za nejaké 2 éčka mohla čakať...

No, ak nič iné, aspoň pigmentáciu. nehrozí. Absolútne zbytočný produkt a uvidím, dokedy ma bude baviť aspoň občasne ho používať.

Chvalabohu, že to bola len limitka a bude srať len tých, čo si ju pred koncom minulého roka stihli kúpiť.

sundance 50 sensitive sonnenfluid spf

 

SUNDANCE 50+ Sensitive Sonnenfluid

Jediným zástupcom kategórie starostlivosti o pleť, ktorý ma stihol naprdieť minulý rok, bolo legendárne espéefko na ksicht z Déemky. Ak niekto tvrdí, že toto je nemastné, tak fakt neviem, na čom fičí, pretože toto skrátka je mastné. V tomto prípade ma nasral najmä ten hype okolo tohto produktu – použiteľný je, cena je tiež fajn.

Takže spotrebovala som, ale viac kupovať nebudem a ak nechcete mať na ksichte mastné espéefko, tak nekupujte ani vy.

 

No a prekvapivo, to je všetko, čo ma skutočne sklamalo počas minulého roka. Tešte sa na článok o najlepšej kozmetike podľa Kocúra, lebo tam toho bude podstatne väčšia kopa a zatiaľ môžete dať zvyšku sveta vedieť, čo naprdelo minulý rok vás :).


- Kocúr - 

2 komentáre:

  1. Mna sa dialo hlavne to, že kopu top produktov sa už proste prestalo vyrábať a musela som v mnohých kategóriách hľadať náhrady. A nie vždy som našla. To SPF by ma tiež naštvalo, pamätám si že som si ho raz takmer kúpila. No ešte že len takmer.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chapem nahnevanost ohladom Benefitu. Cena zase nie je uplne mala, tak by mal robit co ma.
    Essence limitku som klasicky nestihla, nastastie, ako citam.
    A co nechapem, je ten hype okolo DM Sun produktov. Nic nie je urcene pre mastnu / zmiesanu plet. A teda, pocas leta na Cypre ma pri tom slnku DM slnecne veci sklamali totalne a chranili ma veci vylucne z lekarne. Avene a obdobne znacky, sice 3x take drahe, ale aj ucinne. Mozno slnecne veci pomozu a chrania pri nasom podnebnom pasme, ale pocas dovolenky o par stupnov geografickej sirky nizsie uz riskovat NIKDY nebudem s DM produktmi.

    Lenka (nejde ma klasicky prihlasit).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...