utorok 16. januára 2024

PRETTY VULGAR Bury Them With a Smile / Trochu smutná lovestory!

Dnes tu mám pre vás jeden smutný, presmutný príbeh. Opäť raz som váhala, či vás tu ním budem obšťastňovať, ale už len existencia tohto produktu si to asi zaslúži, takže voalááá, máte ho tu.

Môj takmer najmilovanejší rúž na pery Bury Them With a Smile od PRETTY VULGAR, tentokrát v odtieni Back Stabber.

pretty vulgar bury them with a smile skusenosti
 

Pokiaľ ma pamäť neklame, rúžom od Pretty Vulgar som venovala dva plnohodnotné články, ktoré si môžete pripomenúť tutu. Z nich vám musí byť jasné, ako bezmedzne tieto rúže milujem, zaradila som ich do mojej osobnej top trojky a jeden z odtieňov som korunovala za môj najkrajší odtieň rúžu na pery ever!

Značku už na Slovensku pravdepodobne nezoženiete, prvým signálom bol brutálny výpredaj na Douglas a preto je hádam ospravedlniteľné, že som neodolala a nakúpila rúže do zásoby.

Áno, rúže do zásoby – to len Kocúr vie.

Okrem môjho milovaného odtieňa Darling Be Daring som sa hecla a objednala aj niečo viac decentné, viac nude a akože viac vhodné na bežné denné nosenie.

pretty vulgar back stabber rúž na pery recenzia


Odtieň
Back Stabber je taká tá výrazná, až trochu čokoládová nude farbička s teplejším podtónom, aká je teraz pomerne moderná, keď tak občas hodím jedným očkom po líčeniach na sockách. Kvalitatívne ide naozaj o jednu z topiek medzi rúžmi na pery so stopercentnou pigmentáciou, krémovou konzistenciou, hodvábne matným finišom, vynikajúcou výdržou a prirodzeným vytrácaním.

Druhá vec je, že na tieto odtiene Kocúr až tak veľmi nie je a keď už má dať na hubu niečo nude, tak ideálne niečo neutrálne a v čase zimnej vyblednutosti až studené.

pretty vulgar bury them with a smile rúž odtiene


Tak ale toto je problém, týkajúci sa Kocúra a nie zvyšku sveta, že.

Aký problém by sa ale mohol týkať všetkých kozmetických maniačok, to je fakt, že nie vždy sa vyplatí nakupovať do zásoby a skladovať doma produkt mesiace až roky!

Ja som rúže kúpila v júli 2021, čiže doma mi neotvorené stáli cécéá dva a pol roka. Prednedávnom som otvorila aj ďalší kúsok odtieňa Darling Be Daring a všetko ok. Rovnako prednedávnom som otvorila aj odtieň Back Stabber – a hádajte čo!

Áno, presne tak. Rúž smrdel jak voskovka a na perách bolo evidentne cítiť horkú pachuť. Toto už som nedala ani ja, off course, a rúž som prakticky hneď po nafotení a vyskúšaní vyhodila.

Ťažko povedať, kde hľadať príčinu, keďže druhý rúž, kupovaný v rámci tej istej objednávky, bol v pohode a oba boli otvorené v rovnako neskorom čase, ha ha. Každopádne, hovorím si, že už budem asi opatrnejšia, čo sa týka nakupovania do zásoby, aj keď pôjde o neviem aký obľúbený a nezohnateľný produkt.

Čo vám to Kocúr na začiatku písal? Že to bude dnes smutný príbeh? No, skutočná tragédia asi ešte len príde, ak o nejaký rôčik – dva otvorím môj posledný Darling Be Daring... Ale to sa necháme prekvapiť :).

 

Ako ste na tom s kupovaním vašich obľúbených kúskov do zásoby vy?


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Ak vidím resp. zistím že sa výroba končí tak si kúpim do zásoby presne tak ako ty. No zvlášnte, jedine že by ho otvorili vopred na čo nikdy neprídeme ak to nie je tak balené a ak to nie je ten prípad tak si asi mala smolu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krabička bola prelepená nálepkou, takže otvorený nebol. Ale tak mala som ho doma naozaj dlho, skôr je asi zázrak, že ten fialový nesmrdel :D.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...