piatok 20. októbra 2023

PRETTY VULGAR / Najlepší a najkrajší rúž na svete!

Tak a máme tu jeden z najsviatočnejších dní na mojom blogu. Konečne sa Kocúr totiž dopracoval k tomu, aby vám ospieval nielen že jeden z najkvalitnejších rúžov na pery, ale rovno aj ten v tom najkrajšom odtieni na svete. A to takmer po spotrebovaní! Takže chápete, že to už ozaj bude veeeľká brutalita!

Bury Them With a Smile od PRETTY VULGAR v odtieni Darling Be Daring.

pretty vulgar bury them with a smile ruze na pery odtiene
 

Tak hneď úvod zaklincujem smutnou informáciou, že tento rúž v slovenských luhoch a hájoch už nezoženiete. Značka Pretty Vulgar sa svojho času dala zohnať v Douglase, výpredaj sa ale postaral o likvidáciu starých zásob a značka z trhu skrátka zmizla. Možno ak sa posnažíte, zoženiete zo zahraničia, ja vďaka zásobám to zatiaľ robiť nemusím :).

Apropooo, zásoby, keď sme už pri nich... Vďaka nim môžem rúže od Pretty Vulgar smelo označiť za moje najobľúbenejšie – mám doma presne 6 kúskov, z toho v tomto odtieni 3! Znie to úchylne, viem viem...

Poďme ale k hlavnej hviezde dnešného večera.

pretty vulgar bury them with a smile darling be daring lipstick

Rúže od Pretty Vulgar mám otestované už dosť dávno a určite si pripomeňte tento článok. Na kvalitách rúžu sa nezmenilo absolútne nič – rúž nestratil ani po tých rokoch nič zo svojich excelentných vlastností. Matný je prirodzene, pigmentovaný stopercentne, výdrž absolútne skvelá, konzistencia krémová, na perách je príjemný a vytráca sa bez robenia akýchkoľvek problémov. Fuckt že dokonalosť sama o sebe.

pretty vulgar bury them with a smile ruze na pery skusenosti


No a mne nedá nevyjadriť sa k tomu odtieňu.

Poviem vám rovno, že keď som prvýkrát tento rúž otvorila, dostavilo sa zdesenie, pančnuté sklamaním a znechutením, čo za fialovú blbosť som si to vybrala. Odtieň Darling Be Daring je skrátka fialový a to je podstatný rozdiel oproti všetkým mojim milovaným ružovým neónkam, cyklámenovým, malinovým, magentovým a iným ružovým úchylnostiam v takom či onakom podtóne a ja som si nevedela predstaviť, že by som v tomto vyšla do sveta.

Potom som ale rúž naniesla na pery...

pretty vulgar bury them with a smile darling be daring swatch

pretty vulgar bury them with a smile darling be daring swatches


Moja reakcia sa niesla v duchu vulgárností typu
čotijebe, notojepopičovkavyrazilomidekel. Fakt nekecám! Akože ja viem, že každému sedí iný odtieň rúžu, na každom rúž vyzerá inak, ale čo je pravda je pravda. Fialová s neutrálnym až zľahka teplejším podtónom, pančnutá pididávkou ružovej, mi sadla doslova ako riť na šerbeľ.

Musím povedať, že keď sa rúž na perách trochu usadí, milujem ten odtieň ešte viac, takže mám pocit, že počas dňa vyzerá len lepšie a lepšie!

pretty vulgar bury them with a smile ruze na pery recenzie


No čo viac dodať... Práve som vo fáze vytierania posledných zvyškov pomocou štetca – čo už nejaký ten piatok nezvyknem robiť - a v zásobe ma čakajú dva ďalšie kúsky v tomto odtieni. Naozaj veľmi dúfam, že sa nedopracujem k tomu, že ostanem bez tejto farbičky...

 

Čo vy? Máte tiež svoj zamilovaný odtieň rúžu? Ak ste náhodou skúšali rúže od Pretty Vulgar, určite dajte zvyšku sveta vedieť o svojich skúsenostiach! :)


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Mne sa tento rok z trhu vytrácajú všetky moje obľúbené proudkty. A to vo viacerých kategóriách a žiaľ zásoby som si nestihla spraviť. Rúže vyzerajú fakt skvelo, nepoznám ich ani som nikdy žiaden nemala. Rúže som používala dlho také červené s bordovým nádychom, teraz som prešla na moje prekvapenie na trblietavé a farbami idem skôr k nejakej tej ružovo-fialovej sýtej.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to by Ti tento v podstate mohol odtieňom aj sedieť 😃
      Moje farebné preferencie sa tiež vyvíjali, od nude k magente, od magenty k nude a naspäť k magente 😃 trochu nuda, no... 😂

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...