štvrtok 26. októbra 2023

theBalm Meet Matt(e) Nude paletka / Must-have nafurt!

Som paletkový maniak. Ani nemôžem povedať, že by som sa nejako extrémne hrala s líčením očí, skôr naopak, v tomto smere som absolútny minimalista, ale chápete... teší ma už len pohľad na moju zbierku paletiek, ha ha. Áno, aj toto môže vyzerať ako istá forma úchylky...

Dnes si teda zrecenzujeme ďalšiu, Meet Matt(e)Nude od theBalm.

the balm meet matte nude paletka recenzie
 

Ako vám asi docvaklo, paletka je výlučne matná. Zatiaľ som ešte nikdy nebola úplne že happy z nejakej /akejkoľvek/ paletky, v ktorej boli len matné odtiene, ale pri tejto sa zadarila výnimka. Jednak je od mojej obľúbenej značky, že jo a dvak, je pre moje potreby naozaj použiteľná!

V paletke sa nachádza deväť matných tieňov v neutrálnych až studených tónoch, niektoré sú ale skôr teplejšie, takže v konečnom dôsledku paletku využije každá. Ako celok pôsobí už na prvý pohľad elegantne, prakticky, kvalitne, nemám absolútne žiadnu pripomienku.

the balm kozmetika skusenosti


Kvitujem, že obsahuje veľké zrkadlo a tiež fakt, že dobre sedí v rukách pri líčení samotnom. Niekomu sa to môže zdať ako prkotina, ale neverte tomu, zdanie v tomto prípade klame
.

Poďme ale konečne ku kvalite tieňov.

Pigmentácia výborná napriek tomu, že ide o tiene matné, ktoré spravidla bývajú pigmentované o niečo menej. V tomto prípade tomu tak nie je, aj keď konzistencia nie je úplne že maslová maslová a stopercentne pigmentované sú aj tiene svetlé. Výborne chytajú jeden na druhý a pri líčení neopadávajú pod viečko, čo sú tiež veľmi dôležité veci, že.

Čo sa týka prášenia pri naberaní na štetec, tu mám jeden zaujímavý poznatok. Hoci zo začiatku vedeli tiene narobiť v paletke pomerne slušný bordel, po pár týždňoch používania prášivosť tieňov výrazne klesla. Prášivosť ako takú ako nejaký zásadný problém pri očných tieňoch nevidím, pokiaľ nadmerne nepadajú pod oči, ale rozhodne viem oceniť, ak tiene naberáte bez toho, aby ste zakydali celý byt aj seba. Takže v tomto ma paletka len potešila.

the balm meet matte nude paletka odtiene


Na začiatku som spomenula, že nie som dvakrát veľkým fanúšikom čisto matných paletiek. Dôvod jediný – matnou paletkou som sa nikdy nevedela kompletne nalíčiť. Svetlé matné tiene sa spravidla nenanášali na viečko úplne komfortne a nie vždy mi farebne vyhovovali. V Meet Matt(e) paletke mám ale záchranu v podobe odtieňa Matt Lombardi, ktorý je taký ten telový, výrazne do žlta a k mojim očiam dokonale sedí. Čo je nemenej dôležité, s absolútnym prehľadom sa dá naniesť na viečko prstom a to vám už potom stačí šupnúť len nejaký ten rozjasňovač do vnútorného kútika, prípade ním urobiť decentnú „linku“ na stred oka a voalááá, komplet líčenie máte hotové šmahom ruky!

Aby toho nebolo málo a aby som bola ešte trochu za „kreatívnu“, niektoré odtiene čisto teoreticky niektoré z nás budú vedieť využiť či už na kontúrovanie alebo ako bronzer, minimálne v čase núdze to určite využijem.

Viac nemám čo dodať, paletka je super a rozhodne vám ju môžem odporučiť – na Elnino viete zohnať za cécéá 11 éčok, čo je cena veľmi ľudová za takú kvalitu. TheBalm to skrátka s púdrovými produktami rozhodne vie.


- Kocúr -

1 komentár:

  1. Som netušila, že v Elnino majú aj túto značku. No farby by som ja asi nevyužila, avšak nejakú inú farebnú skladbu paletky tejto značky by som po tvojej recenzii chcela vyskúšať. Problém je, že kým miniem tých 5 otvorených potrvá to. A už mi došli ľudia na rozdávanie kozmetiky :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...