nedeľa 15. októbra 2023

Spotrebovanci / september 2023

Zdá sa, že moje dobré predsavzatia konečne žnú úrodu. Počet spotrebovaných produktov za minulý mesiac totiž už ozaj nie je závratný a ja sa tak budem môcť detailnejšie rozkecať, tešíte sa? Ha ha...

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie
 

Samozrejme ako vždy, začneme nalinkovaním stálic, tentokrát v podobe zubnej pasty od ECODENTAsprcháču od CIEN. A to je všetko, môžeme sa ísť venovať tým kvantám prázdnych obalov, ktoré tu na mňa pozerajú :).

 

FRAIS MONDE Hydro Bio Reserve Cream Gel

Skvelé pleťové patladielko v krémovo-gélovej konzistencii, vhodné asi skôr na teplejšiu časť roka /odporúčanie pre sušienky/, pre zvyšok sveta vhodné celoročne. Ja osobne som bola veľmi spokojná – ako v podstate s každým produktom tejto značky – ale musím vypichnúť pár neduhov, ktoré som počas používania produktu objavila /a niektoré spomenula aj v pôvodnej recenzii/.

Krémik nie je úplne že priateľský priateľský k iných produktom, ktoré by ste chceli s ním vrstviť a je jedno či podeň alebo naň. Skrátka, všetky vrstvy musíte nechať riadne vstrebať a navyše, nášho fešiho dať radšej v menšom množstve. V konečnom dôsledku je to ale vlastne pozitívne zistenie, nie? :)

 

NOTINO Make-up Collection 3-in-1 multifunkčné líčidlo na oči, pery a tvár

Ou jéé, spotrebovaná dekoratívka. Teda, vlastne by som sa z toho až tak veľmi tešiť nemala, keďže som si tento produkt v rámci nejakého nákupu na Notino ukoristila len nedávno, čo svedčí predovšetkým o jeho pidi-gramáži, že. Na druhú stranu, určite to naznačuje aj vysokú mieru obľúbenosti v rámci mojej dekoratívkovej zbierky a to je hodne tešenia sa.

Ja som si vybrala produkt v odtieni Peach Gold a nemohla som urobiť lepšie. Okrem odtieňa, ktorý lahodil môjmu oku /vlastne obom, ha ha/ a jeho kvality mi veľmi vyhovovalo aj jeho multifunkčné použitie a najmä praktickosť a jednoduchosť použitia.

Aj cestovať sa s tým dalo super, bez ohľadu na dopravný prostriedok.

Za mňa bomba a myslím, že toto nebolo v mojej zbierke posledný krát.

saveonbeautyblog out news september 2023

NEUTROGENA Curcuma Clear upokojujúca hydratačnáhmla

Bez hmiel nežijem. Táto sa ku mne dostala náhodne, určená bola v podstate pre všetky typy pleti vrátane citlivej, ale najmä tej so sklonom k akné a k upchávaniu pórov. Sprška nebola bohviečo a hmla voňala dosť čudne, k účinkom ako takým sa vyjadriť v podstate moc neviem, ale hmla splnila svoj účel – pleť zvlhčila bez toho, aby ju v konečnom dôsledku vysušovala či dráždila a vytvorila tak dobrý základ pre použitie produktov, ktoré treba aplikovať na vlhkú pleť. Viac som nečakala. Spokojnosť.

 

AVON Run with the Fun Vibrant Mango krém na ruky

Fajn krém s fajn konzistenciou, ale s nie úplne ohurujúcim „celaskónovým“ odérom, ktorý sa tváril, že prešiel okolo manga, čo u mňa znamená len jedno – spotrebujem, ale nabudúce úplne nepotrebujem.

 

Verte či neverte, to je všetko. No čistá radosť, písať takéto články... :)


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...