streda 11. októbra 2023

LARENS Neuropeptide Serum Eye & More / Potrebujete!

Pred časom boli asi vyslyšané priania viacerých z nás a moja vrelomilovaná a hlboko uctievaná značka Larens prišla s očným krémom, resp. sérom, konzistenčne pripomínajúcim krém. Doteraz sme všetky frčali na géle, odteraz budeme aj na kréme.

LARENS Neuropeptide Serum Eye & More.

larens kozmetika recenzie
 

Luxusné sérum s obsahom neuropeptidov, s vitamínom C a E, Liposomal Collagen komplexom a lipozomálnou kyselinou hyalurónovou, extraktom z plodov Goji a listov pupočníka ázijského, alantoínom a D-pantenolom, bambuckým maslom, olivovým olejom a skvalánom je absolútnou bombou nielen pre vaše očné okolie, ale akékoľvek mimické vrásky. Už len vymenovanie všetkých týchto lahôdok by vás malo presvedčiť o tom, že tento produkt potrebujete, ha ha.

Sérum, potažmo krém, sľubuje predovšetkým zjemnenie už existujúcich mimických vrások a prevenciu ich vzniku, resp. prehlbovania tých, ktoré už máte – a to predovšetkým vďaka už známemu Syn®-Ake neuropeptidu a Argirelínu. Okrem toho znižuje tiež opuchy. Detaily ako vždy kuknite tu, ak vás to bližšie zaujíma, to zloženie je tak premakané, že by ste čítaním tejto recenzie strávili celý zvyšok októbra a to nechcete, ha ha.

Ako už samotný názov napovedá, sérum môžete používať nielen na očné okolie, ale aj na akékoľvek mimické vrásky – ja ho s obľubou patlem najmä na okolie pier.

larens kozmetika skusenosti


Balenie krému je klasické pumpičkové. Musím skonštatovať, že síce funkčné je, ale raz za čas vie
urobiť problém a pumpne aj vzduch. V tomto som za sekeru a nedá mi neofrfľať to – obzvlášť, keď produkt ani náhodou nie je cenovo naklonený prázdnym peňaženkám, že, ha ha. No, Kocúr hnidopich...

Konzistenčne toto neparfumované patladielko pripomína niečo medzi krémom a gélom – koniec koncov, je to sérum, takže ak by sa vám málilo /napríklad v zimnom období/, pokojne naň šupnite ešte niečo výživnejšie. Ja som s jeho testovaním začala tuším niekedy koncom jari a v pohode mi až doteraz vyhovuje a to ho používam samostatne.

Ku cti výrobku slúži, že má až 30 ml, čo je na očný krém/sérum naozaj uspokojivé množstvo.

Aplikácia produktu je príjemne chladivá a nerobí problémy ani pri následnom líčení sa. Napriek jeho ľahkej konzistencii sa nevstrebe bez stopy, očné okolie ostane také napumpované vlahou a tiež rozjasnené.

Keďže krémik používam už mesiace, môžem sa celkom zodpovedne vyjadriť aj k účinkom. To zloženie naozaj funguje, očné okolie je zhydratované, rozjasnené, vrásky asi aj vďaka tomu menej viditeľné a celkovo to očné okolie pôsobí tak akosi krajšie, oživene. Off course, netvrdím, že za to môže len tento jediný produkt, do očného okolia sa mi vždy dostanú aj krémy a iné séra, ale skrátka to zloženie hovorí samo za seba, že. Za mňa, skutočný luxus pre očné okolie.

Na záver ešte zopár technických poznámok. Ak ste sa ešte nestihli počudovať, tak vás na to upozorním. Na fotke mám staršiu verziu séra, neskôr zmenilo názov. Jeho cena je viac než 50 éčok, preto upozorňujem, že zohnať ho viete aj vo výhodnejšom balení spolu s mojim milovaným biopeptidovým sérom v spreji a ak by sa vám ešte málilo, pokojne na všetko v e-shope využite zľavový kód 5HYCWNWMCK.

Amen.


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...