utorok 23. januára 2024

Skincare objavy 2023 / Podľa Kocúra!

Tak a je to tu, dnes krátko hodíme očkom po skincare, ktorá ma minulý rok prekvapila v tom najpozitívnejšom slova zmysle. A na moje potešenie, drvivá väčšina produktov pravdepodobne bude top nielen za minulý rok, ale aj top ever!

saveonbeautyblog kozmetika roka 2023

Poďme na ten prehľad nejako logicky.

Už pár rôčkov Kocúr nepraktizuje všeobecne zaužívaný systém „bestofkategória“, podľa Kocúra je to celé také nasilu. Nie každý rok sa vám predsa zadarí objaviť pleťový krém či sérum, ktoré by ste ohodnotili samými superlatívami - už len kvôli tomu, že ide o oblasť starostlivosti o pleť a v tej aj samotné bjútyblogerky pomerne často neexperimentujú, že. 

Presne z tohto dôvodu sa napríklad úplne tento rok vyhnem oblasti starostlivosti o vlasy, kde som minulý rok neobjavila nič extra alebo som na to skrátka nestihla napísať recenziu.

Takže sa Kocúr rozhodol, že v dnešnom článku spomenie len tie produkty, ktoré spomenúť musí, lebo chce, aby ste o nich vedeli.

Ako už bolo povedané, vezmem to v nejakej logickej postupnosti, v názve vám nalinkujem recenziu produktu a v texte potom link, kde produkt kúpite alebo kde som ho kúpila ja.

geek and gorgeous mighty melt odlicovaci balzam

 

GEEK & GORGEOUS Mighty Melt Cleansing Balm

Tak moji milí, toto ašpiruje na životný objav na poli odličovacom. Bezkonkurenčne najlepšia konzistencia, v očiach ani nikde inde neštípe a ešte je aj najlacnejší zo všetkých odličovacích balzamov, ktoré som za posledné dva roky vyskúšala. Niet o čom. Kúpite tu.

beauty of joseon serum skusenosti

 

BEAUTY OF JOSEON séra

Tentokrát mám na mysli fuckt že všetky, aj keď možno najviac mi prirástlo k srdcu to s niacínamidom. Majú skvelé zloženie, brutálne účinky a ešte sú aj za dosť rozumné ceny! Raz darmo, stalo sa, čo som teda ozaj nečakala – Kocúr nám celkom prepadol kórejskej kozmetike. Kúpite tu.

larens pletovy krem skusenosti

 

LARENS Revital Men Face Cream Gel

Nuž áno, najlepší pleťový krém, aký som minulý rok vyskúšala, bol pánsky. Ako inak, presvedčilo ma zloženie, účinky, konzistencia a - paradoxne – vôňa. V rezerve už čaká ďalší na svoj čas čé. Kúpite tu.

purito krem na opalovanie spf 50 recenzie

 

PURITO Daily Go–To Sunscreen SPF 50+

Napriek tomu, že prvý dojem bol trochu sklamaním, rýchlo som svoj názor zmenila. Aj keď by som ho odporučila skôr tým, čo majú suchšiu pleť, ak ste predtým používali espéefká z drogérie či lekárne, budete aj tak šokovaní jeho ľahkosťou! Kúpite tu.

avon krem na ruky s glycerinom a mandlovym olejom

 

AVON Care Glycerine krém na ruky

Moja absolútna láska už niekoľko desaťročí, jeden z dvoch najlepších krémov na ruky od Avonu a rozhodne ho zaraďujem medzi top 5 krémov na ruky, aké som kedy skúšala.

Nad poradím som sa teda nezamýšľala.

Nádherne vonia a má skvelé účinky. Že prečo som ho zaradila zrovna medzi top produkty roku 2023? No prečo asi... Off course, na veľmi dlho sa stratil z ponuky.

Kúpite u akejkoľvek avonlejdy alebo tu.

rosebud balzam na pery recenzie

Na úplný záver máte malý bonus a to by nebol Kocúr, keby do tohto článku nezaradil hneď tri balzamy na pery. Sory, fuckt som tu nemohla dať iba jeden. SMITH´S Strawberry Lip Balm, čakal by niekto, že ho tu nespomeniem? Toto je skrátka absolútna topka medzi patladlami na pery a len čo začnem vytierať posledné zvyšky, okamžite objednávam ďalšie do zásoby! Neviem síce ešte úplne presne že kde, keďže tieto som mala priamo z U.S., ale že sa posnažím!

blistex balzam na pery recenzie

BLISTEX Ultra SPF 50+, to je ďalší z objavov minulého roka. Vyhovuje mi účinkom už sám o sebe a to, že obsahuje takto vysoké espéefko a mňa dostal, považujem doslova za zázrak. Pokiaľ si dobre pamätám, ako – tak mi vyhovoval len jeden tridsiatkový balzam od Reginy, kúpený v Lidli a to je všetko. Na každom jednom balzame s espéefkom vyšším než 30 som našla vždy nejaký problém – jeden zanechával na perách biely povlak, druhý bol horký, tretí vysušoval pery atakďalej atakďalej... Preto, keď Kocúr učinil tento objav, rozhodne si ho nemohol nechať len pre seba. Kúpite tu.

laneige masky na pery skusenosti

Posledným objavom roka 2023 bola legendárna Lip Sleeping Mask od LANEIGE. Zatiaľ som očekovala verziu Mint Choco a okamžite som sa zamilovala. Maska má absolútne unikátnu konzistenciu, ktorá zahojí hádam aj nezhojiteľné a zaraďujem na zoznam balzamov na pery, ktoré budem musieť mať odteraz doma furt! Kúpite tu.

 

Tak a to je všetko. Určite som minulý rok vyskúšala ešte viac dobrých produktov v oblasti skincare, ale do dnešného článku som vám vybrala len tie, ku ktorým sa budem určite opakovane vracať. Máme nejakých spoločných obľúbencov?

- Kocúr -

4 komentáre:

  1. Sérum od Beauty of Joseon na tvoje odporúčanie už mám doma. Mám to červené a už od prvého použitia som unesená. No a masky na pery chcem vyskúšať tiež. Inak tiež v oblasti starostlivosti o vlasy ja mávam už pár rokov 0 noviniek. A ako si spomínala hore v príspevku pri skincare príliš neexperimentujem ani ja.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že aspoň niečo padlo na úrodnú pôdu, séra od BOJ sú fakt úžasné!

      Odstrániť
  2. Ja naozaj potrebujem, aby Smit'h balzamy boli v blizkom okoli.
    Nevyhnutne.
    Z G&G si skusala este aj nieco ine?
    LenkaB

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lenka ja tiež :D už som písala do jedného nám obom známeho e-shopu, či by ho nemohli naskladniť, tak uvidíme :)...
      Od GG zatiaľ nič iné, ale rozhodne značka zaujala, takže pravdepodobne ešte niečo očekujem, len trochu pretriedim zásoby.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...