piatok 8. decembra 2023

LANEIGE Lip Sleeping Mask / Testujem hype-produkty!

Rok 23 bol nejaký podozrivo bohatý na megaobjavy, čo sa týka mojej milovanej kategórie – balzamov na pery. Na jar som otvorila posledné balenie z mojej zbierky Rosebud balzamov, uprostred horúceho leta objavila to najlepšie espéefko na pery a teraz, začiatkom zimy, som sa absolútne zamilovala do ďalšieho.

Kultová Lip Sleeping Mask od LANEIGE.

laneige balzamy na pery skusenosti
 

Kto by tieto vyhajpované balzamíky, tváriace sa ako nočné masky na pery nepoznal, že... Ja som odolávala vcelku dlho, keď som ale v tomto e-shope zbadala cestovnú sadu štyroch minibalení, blibkla mi v hlave kontrolka, ktorá už nezhasla, poznáte to, že jo, ha ha.

Moje balenie obsahuje 4 masky na pery v príchutiach Berry, Grapefruit, Apple Lime a Mint Choco. Každá má 8g, plné balenia zoženiete o hmotnosti 20g.

laneige lip sleeping mask recenzie


Na začiatok pokec od výrobcu, resp. predajcu.

V zložení balzamy – nebudem už tieto ňuňátka nazývať maskami, keďže ich môžete používať kedykoľvek počas dňa ako klasický balzam – obsahujú dve patentované technológie: Moisture Wrap™ s obsahom kyseliny hyalurónovej a Berry Mix Complex™, bohatý ma vitamín C. Okrem toho obsahuje iónovú minerálnu vodu, extrakt z koreňov pupalky a extrakt z marhule Hunza, ktorý pomáha pokožke absorbovať všetky tie dobroty.

Mám pocit, že to zloženie jednotlivých príchutí sa mierne líši, ale popravde, študovať sa mi to nechce, radšej vám napíšem pár slov k mojim dojmom a k účinku samotnému.

Ako prvú som sa rozhodla očekovať Mint Choco verziu. Tieto mentolové vône u mňa – celkom nepochopiteľne, ha ha – tak akosi patria k zime. Kto na nich neulietavate, máte smolu :), táto sa vám totiž určite zapáči! Vonia veľmi jemne, presne ako sladučký mentolový cukrík, čokoládu ako takú tam až tak necítim – čo je u mňa také že chvalabohu, čokoládové odéry v kozmetike zväčša na mňa pôsobia dosť rušivo.

Balzam nemá žiadnu príchuť.

laneige lip sleeping mask ex mint choco recenzia


Čo sa týka konzistencie, tá je veľmi unikátna, ale teda kúštik mi pripomína tento balzamo-lesk. Je taká trošku ťahavá, trošku lepivá, v podstate ako med. Aplikácia je však bezproblémová a balzam je na perách príjemný. Off course, je tam istý pocit
lepivosti, takže ak by ste to eventuálne z duše nenávideli, na to upozorňujem.

Mne to teda absolútne neprekáža.

Podobne ako môj feši z Paríža, aj balzam od Laneige je extrémne lesklý, zanechá vám na perách až zrkadlový finiš! A vyzerá to veľmi, veľmi dobre - ak ulietavate na leskoch, toto vám určite brnkne na vašu leskovú strunu...

No a ako je to s účinkom?

Je úžasný! Vďaka konzistencii vydrží balzam od Laneige na perách naozaj veeeľmi dlho, stačí vám tenká vrstvička a hydratuje, hojí a chráni celé hodiny.

laneige lip sleeping mask recenzie


Balzamy od Laneige sa s prehľadom zaradili medzi moju top štvorku balzamov na pery. Ak ma čítate už dlhšie, určite viete, ktoré to sú, ale ja to ochotne celému svetu pripomeniem. Na prvé miesto bez debát šupnem ROSEBUD balzamy a o druhé miesto sa podelili zvyšné tri: BLISTEX MedPlus, balzamy od TOPVET a najnovšie balzamy od LANEIGE. Všetky tri majú absolútne
unikátneodlišné konzistencie, takže nechcite odo mňa, aby som sa rozhodla, ktorý z nich je lepší! Ak by ste si z nich chceli vybrať, záleží na vás, aké konzistencie uprednostňujete, ja ale milujem jednoznačne všetky.

 

Skúšali ste niektoré z týchto balzamov na pery? Ktoré sú tie vaše topky? 


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Je vidieť že balzam je milión, mala som asi len Blistex a ten ma nejako štípal. Moje TOP sú Alverde nechtíkový, potom Yogurt of Bulgaria probiotický, a taký chladivý mentolový Rituals. A ešte Vaseline taký kelímkový. No a tieto masky sú kultové možno ich tiež raz skúsim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dík za tipy, Alverde aj Vaseline som skúšala, sú fajn za tú cenu!
      No, ten mentol nie každému vyhovuje, tuto v Laneige ho cítiť len veľmi jemne ako vôňu, Blistex je morda oproti tomu! 😃

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...