piatok 1. decembra 2023

SUNDANCE 50+ Sensitive Sonnenfluid / Testujem (tak trochu) hype-produkty!

Jeden článoček na objednávku. Pôvodne som trošku aj váhala s jeho písaním, nakoniec som ale skonštatovala, že prečo nie. Myslím, že táto vecička sa celkom teší všeobecnému záujmu, kúpe som vlastne kvôli tomu neodolala ani ja a čo vám poviem...

Takže dnes tak trošku vyhajpované espéefko z Déemky, SUNDANCE 50+ Sensitive Sonnenfluid.

sundance 50 SPF fluid na opalovanie skusenosti
 

Nebudem dlho chodiť okolo horúcej kaše. Začneme pozitívami, ktorými sú jednoduchý, ale funkčný obal, zloženie bez parfumácie a oktokrylénu /chemický UV filter, ktorý nemá úplne najlepšiu povesť vo svete kozmetiky/ a samotný fakt, že funguje.

Tie z vás, ktorým tieto informácie k životnej spokojnosti postačujú, môžete kľudne prestať čítať, zvyšok nech v čítaní pokračuje.

A pokračovať budeme, off course, negatívami.

Fluid je síce neparfumovaný, ale popravde, mne trochu smrdel. Išlo o taký ten typický odér niektorej neparfumovanej kozmetiky, ktorý zachytia možno len tie najcitlivejšie ňufáky, ja som z toho ale nebola úplne nadšená.

Ďalšia vec, pri mori som s ním mala problém. Jednoducho ma v tom teple pri jeho používaní štípali oči. Toto je, samozrejme, vec individuálna, nie každý musí takto reagovať – navyše, v tom čase pri mori dosť fučalo a je veľmi pravdepodobné, že časť produktu sa mi normálne dostala do očí na rozlietaných vlasoch.

Čím sa dostávame k tomu najzásadnejšiemu problému, ktorý som s týmto espéefkom mala.

sundance 50+ sensitive sonnenfluid recenzie


Fluid, prezentovaný výrobcom ako niečo, čo sa rýchlo vstrebáva
bez toho, aby pleť zamastil, sa síce „vstrebe“, akurát vám tú pleť zamastí. A to celkom slušne!!!

Okej, prežiť sa to dá. Najmä, ak ste šťastnou majiteľkou sušienkovej pleti. Fluid neupcháva póry, ani žiadnu inú neplechu na ksichte nerobí. Ale nepovedala by som ani jediné krivé slovko, keby výrobca netrepal sprostosti o jeho „nemastnosti“! Toto vám skrátka ksicht umastí a bodka.

Takže na záver... Ak sú vaše predstavy o ideálnom espéefku na tvár ako o niečom, čo je ľahučké ako pierko, vstrebe sa naozaj bez umastenia pleti, proces aplikácie bude absolútne bezproblémový a megapríjemný a o espéefku na ksichte nebudete v konečnom dôsledku ani vedieť, kúpte si jednoznačne toto – nič lepšie som zatiaľ nenašla! Toto Kocúr naozaj odporúča.

Espéefko z Déemky bolo pre mňa osobne dosť veľké sklamanie a dobrovoľne si ho už kupovať určite nebudem. Raz stačilo. 


- Kocúr -

4 komentáre:

  1. To som si okamžite musela prečítať. Ďakujem za článok, potvrdil, že asi nech je pleť akákoľvek tak je jednoducho mastný. Obrovská škoda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za máličko! 😃
      No, je to škoda... V e-shope som ho ale už nevidela, iba 30tku, možno ho už aj prestali vyrábať 😬...

      Odstrániť
    2. Možno alebo konečne im došlo že nie je až tak fluidný a prídu na trh s niečím skutočne ľahkým.

      Odstrániť
    3. Vôbec by som neprotestovala, keby si mala pravdu! :)))

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...