streda 29. novembra 2023

GEEK & GORGEOUS Mighty Melt / Najlepší medzi najlepšími?

Tak a máme to tu, sľubovaný objav roka na poli odličovaco – čistiacom. O mojej obsesii skúšať odličovacie balzamy už viete, dnes ale dostane úplne na frak, pretože som našla jeden, ktorý už hádam nepustím z ruky!

GEEK & GORGEOUS Mighty Melt Cleansing Balm.

geek and gorgeous mighty melt odlicovaci balzam recenzie
 

V tomto prípade ide o moju úplne prvú skúsenosť s touto značkou, ktorá ma ale zaujíma čím ďalej, tým viac. Veď to poznáte, funkčné produkty za fajnové ceny... Kto by odolal?

Dobrý odličovací balzam musí spĺňať niekoľko kritérií, aby ho Kocúr označil za dobrý. Musí neštípať v očiach, musí nedráždiť pokožku, musí odličovať, musí sa dať ľahko zmyť z tváre a mal by mať hodvábnu konzistenciu, ktorú bez problémov rozpatláte po ksichte.

A poviem vám, že aj keď mi v podstate vyhovovali všetky cleansing balzamy, ktoré som doteraz vyskúšala, tá konzistencia nebola úplne že stopercentná ani u jedného a keby som chcela, na každej niečo ofrflem!

Takže poďme omrknúť Mighty Melt balzam.

Baby, ja ho úplne žeriem. Na kompletku – počnúc minimalistickým, ale funkčným obalom, cez zloženie až po konzistenciu.

geek and gorgeous kozmetika skusenosti


Jeho zloženie je veľmi jednoduché, sľubuje odlíčiť vodeodolné produkty aj espéefko a ako by malo byť dobrým zvykom u všetkých produktov na odlíčenie - nie je parfumovaný. Off course, ja by som mala na túto tému mudrovať najmenej – viete veľmi dobre, že na voňavej kozmetike ulietavam. Uznávam ale, že v tomto type produktov je parfumácia skôr na škodu.

Balzam je skrátka úžasný a spĺňa všetky moje požiadavky, potažmo predstavy do poslednej bodky!

Odličuje výborne, neštípe v očiach, ľahko emulzifikuje a rovnako ľahko sa z tváre aj zmýva.

geek and gorgeous might melt cleansing balm recenzie


Čo je ale absolútna bomba, to je jeho konzistencia, ktorá je
dokonalá, až krémovo ľahučko rozotierateľná, tak krásne vytvorený ten balzam je – nikde žiadne hrudky či iné záležitosti, ktoré musíte matlať po tvári a čakať pol dňa, kým sa roztopia! No rozprávka, čo vám budem hovoriť...

Ja som objednávala v e-shope Natureal, balzam o objeme 100ml ma vyšiel tuším na niečo málo nad 12 éčok, čiže cena excelentná – tento typ produktu vám vydrží naozaj veľmi dlho.

Čo vám poviem, mám tendencie neskúšať už žiaden iný, toto je absolútna láska...

 

Máte skúsenosti s touto značkou? Chcela by som určite od nich niečo ešte vyskúšať, tak sem s tipmi, ak nejaké máte :). 


- Kocúr -



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...