pondelok 13. novembra 2023

Merry X-mas, My Deer! Jumbo Eyelighting Crayon / Vianočná limitka od Essence, čo mi bol čert dlžen

Dnes to bude rýchle a stručné. Aj som chvíľu premýšľala, či má zmysel ničiť vám životy čítaním týchto riadkov – predovšetkým vzhľadom k tomu, že v prípade tejto vecičky ide o limitku – nakoniec som ale usúdila, že to zmysel má. Idú Vianoce, vaše dušičky by mohli zapišťať po vianočných limitkách... a keďže vzhľadom k ich prapodstate by ste ich mohli aj nestihnúť ukoristiť, aspoň budete vedieť, že nemusíte ľutovať.   

Tak jo, s kľudom Angličana sa môžete vyhnúť pastelke na oči Merry X-Mas, My Deer! od Essence.

essence merry x-mas limitovana edicia skusenosti

Dôvod prečo ju kúpil Kocúr, je dostatočne humorný sám o sebe. Pomaly, ale isto mi totiž dochádza moja milovaná pastelka na oči od Bobbi, takže som sa rozhodla, že presne toto ňuňátko od Essence za 2 éčka aj niečo by ju eventuálne mohlo nahradiť. Iste, lebo nahradiť pastelku za 36 eur, to určite Essence zvládne ľavou zadnou!

Výrobca či drogérka – fuckt neviem, kto mohol byť takto zhulený – tvrdí, že pastelka má krémovú textúru a že hladko kĺže po očnom viečku a že ju môžete využiť aj ako podklad pod očné tiene.

Kocúr tvrdí, že prd makový, ale poďme najskôr na tie pozitíva.

essence limitovana edicia pastelka recenzie


Pastelka ako taká vyzerá pekne a kvalitne, dokonca je vysúvacia a netreba ju pchať do strúhadla. Pekný je aj odtieň samotný, ktorý je síce svetlejší než môj líbling, s veľmi light marhuľkovým nádychom a obsahuje nejaké tie trblietky, ale toto by mi vôbec nevadilo, farebný vizuál sa mi páči.

Výdrž ujde – rozhodne večer máte čo odličovať.

Off course, za predpokladu, že sa vám podarí niečo z tejto pastelky na oko preniesť!

Najzásadnejší problém tohto produktu totiž je, že pastelka na oku skrátka nepíše. Že trochu prúser? Nééé...

essence merry x-mas my deer jumbo eyelighting crayon ceruzka na oci odtien let it glow swatch


Hoci na chrbáte ruky vyzerá pigmentácia celkom fajn /minimálne dovtedy, kým nepočarbete ruku ceruzkou od Bobbi Brown!/, pri líčení je to už dosť katastrofické.

To najlepšie z pastelky dostanete v mieste pod obočím. Ak aspoň trochu zaryjete ceruzkou do vnútorného kútika, efekt je tiež vcelku obstojný.

Rozhodne sa ale nesnažte dostať niečo z farbičky na očné viečko!!! Tam to skrátka nikde nepíše a wtf, ja si ozaj neviem predstaviť použiť toto ako podklad pod očný tieň! Toto je pastelka, ktorá je dobre pigmentovaná akurát tak na chrbáte vašej ruky a nikde inde.

Nuž, aký osud postihne túto vec, je trochu na diskusiu – určite ju nevyhodím, minimálne v tom očnom kútiku ako – tak použiteľná je. Takže najskôr ju buď hodím do mojej vždy pripravenej cestovnej kozmetickej taštičky alebo ju darujem niekomu, kto neskúšal pastelku od Bobbi, ha ha. 

Akože budiž - môžete si povedať, čo by sme chceli od pastelky za 2 eurá, že... Ale viem, že značka dokáže aj naozaj kvalitné produkty a verte, že o nich by som písala článok s rovnakým oduševnením, ako ten dnešný! :D

Schválne, ulakomili ste sa niektorá na toto?


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Neskúšala som ju a takéto krémové produkty mi nedržia tak či tak. Avšak Essence má dosť kvalitné produkty čiže je fuk, že stojí iba 2 eurá ako píšeš tá kvalita sa od Essence priam očakáva. Ja viem, že to vedia len tu to nejako nedali.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak...
      Btw, toto krémové nie je ani omylom,len sa tvári, že je... 😬

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...