nedeľa 19. novembra 2023

OLAPLEX profi kúra na vlasy na domáce použitie / PART 2

Tak dnes pokračujeme tam, kde sme naposledy skončili - pri vlasoch, dôkladne zvlhčených Olaplexom 0. Dnes nebudeme toľko papagájovať o tom, ako Olaplex funguje, ale skôr o tom, ako vlasy po jeho použití vyzerajú.

olaplex no 3 hair perfector recenzie
 

Dvojfázové domáce ošetrenie pokračuje prípravkom OLAPLEX N˚3 Hair Perfector.

Ide o patladielko trochu ľahšej, krémovej konzistencie, ktorá z vlasov nesteká, pekne, jemne vonia a jeho primárnou úlohou je posilnenie a /doslova/ oprava poškodených vlasov.

Nanáša sa na vlasy, zvlhčené Olaplexom 0 a pôsobiť by sa mal nechať aspoň 10 minút. V prípade veľmi poškodených vlasov môžete kúru opakovať až 3x týždenne, toto ale už ozaj v prípadoch extrémne poškodených vlasov.

Ako som spomenula už v poslednom článku, ja používam dvojfázovú Olaplex kúru vždy vtedy, keď chcem, aby moje vlasy vyzerali extra pekne, vtedy, keď zažili nejakú „stresovú situáciu“ /pod tým si predstavte, čo chcete :D/ alebo vtedy, keď mám skrátka dostatok času. Olaplex trojku totiž ja zvyknem nechať pôsobiť aj 2 hodinky a to je – aspoň pre mňa – na čas celkom náročné.

Vďaka konzistencii sa to ale zvládnuť dá s prehľadom – na vlasy to skrátka napatlete a môžete sa venovať všetkým /ne/obľúbeným domácim činnostiam s výnimkou spánku, tu by som to asi neriskovala, keďže po takto dlhom čase tie vaše vlasy celkom zatvrdnú! :D

Pripomínam ešte, že trojku aplikujete na vlasy, ktoré sú zvlhčené Olaplexom 0 a ten skrátka na vlasoch stále je, nezmývate ho, Olaplexom 3 ho prekryjete.

olaplex kozmetika zlozenie


Oba prípravky sa nanášajú len do dĺžok vlasov, samotnú pokožku hlavy vynechajte – jednak nie sú na ňu produkty určené a dvak, toho obsahu zas toľko v tých baleniach nie je, aby ste tým mohli plytvať, navyše je to aj dosť drahé, že
.

Po uplynutí času pôsobenia vlasy jednoducho umyjete šampónom a dáte kondicionér. Jasné, že výrobca odporúča tie od Olaplex, ak ale použijete aj tie, čo máte akurát doma, svet nepadne.

Výsledok? Vlasy sú po absolvovaní kúry hladučké, lesklé, pevné, skrátka opravené - výrok „vlasy ako z reklamy“ zrazu nadobúda reálny rozmer!

Viem, že ak ste ešte nevyskúšali profi vlasovú kozmetiku, asi by vás nenapadlo tomu uveriť, ale je to tak - ten rozdiel v kvalite vlasov je monštrózny a za mňa, ak máte suché, rozlietané vlasy so sklonom k štiepeniu a krepovateniu /z akýchkoľvek dôvodov/, seriózne tvrdím, že by ste mali na drogérkovú kozmetiku skrátka veľmi rýchlo zabudnúť!

Výber značky je, off course, na vás, na druhú stranu, dávam ešte raz do pozornosti Notino a jeho Black Friday, keď ešte dnes viete zohnať /nielen/ značku Olaplex s použitím kódu „notino“ s 15 percentnou zľavou a doručením zadarmo cez appku. To je hriech nevyužiť :).


- Kocúr - 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...