utorok 21. novembra 2023

GLAMGLOW Youthmud maska / Testujem hype-produkty!

Svojho času som na pleťových maskách ulietavala ako nikto. Mám pocit, že som bola schopná absolvovať proces maskovania tak 3x do týždňa a ešte som to prekladala kozmetickými procedúrami v salóne, ha ha, no, Kocúr fajnšmeker... Posledný rok – dva ale u mňa nastal absolútny maskovací útlm a ja som sa rozhodla investovať svoje peniaze skôr do kvalitnej dennej starostlivosti o pleť než do masky, ktorú použijete tak raz za dva týždne.

Napriek tomu, je jedna značka, ktorú si neodpustím doteraz a trestuhodne som vám o nej na blogu ešte nepísala – značka Glamglow. Priamo z Hollywoodu :).

glamglow pletova maska recenzie
 

Dnes bude reč o čiernej Youthmud Glow Stimulating Treatment Mask, ílovej maske pre rozjasnenie pleti.

Pleťová maska s obsahom vulkanickej pemzy sľubuje hĺbkové vyčistenie, rozjasnenie a zjemnenie pleti bez toho, aby ju vysušila. Ja osobne som mala zatiaľ iba miniatúrku, ale poznáte to, pri pleťovej maske ako takej by mal byť efekt viditeľný už po prvom použití, že.

glamglow youthmud pletova maska recenzia


Konzistencia masky je krémová, vonia po citrónovej tráve – môj dojem. Skrátka, príjemne.

Čo ma úplne nefascinovalo už od začiatku, obsahuje pomerne ostré peelingové čiastočky, kvôli ktorým musíte k aplikácii pristupovať trochu s citom. Naopak, ten musíte dať bokom asi tak prvé dve minútky, keďže aspoň mňa tá maska zo začiatku štípe. Btw, neriešte - dokonca aj výrobca na obale uvádza, že maska bude štípať a znamená to, že pracuje. Holt, štípu hádam všetky masky od Glamglow a platí ako nikdy, že pre krásu sa trpí, ha ha.

Takže, ak tie prvé dve minútky prežijete, potom to tak akosi samé prestane a už si ten proces začnete užívať :).

Maska pomerne rýchlo začne na tvári zasychať. Samozrejme, trochu to ten ksicht ťahá, to né že né. Skrátka, íl. Tých 10 minút odporúčam prežiť, potom môžete masku začať zmývať.

Do nebies chválim, že tá maska ide dole ľahučko ako hádam žiadna mnou doteraz vyskúšaná ílová pleťová maska. Opäť prosím, buďte opatrné a dávajte si masku dole z ksichtu šetrne – pleť vám to totiž nielen vyčistí, ale aj opeelinguje.

glamglow kozmetika skusenosti


Výsledný efekt?

Fantázia!!! V tomto prípade s čistým svedomím môžem vyhlásiť, že produkt funguje presne tak, ako sľubuje výrobca.

Pleť je hladučká ako detská prdelka, rozjasnená, čistá, póry stiahnuté. Aj napriek tomu, že tá moja býva občas dosť citlivá a aj napriek tomu, že táto maska nepatrí medzi tie najkomfortnejšie, aké som kedy skúšala, pleť nie je podráždená. Stačí naniesť pleťový krém, prípadne podeň ešte nejaké hydratačné sérum a máte vystarané!

Na záver už len pár slov k cene... Áno, tá maska ani omylom nie je lacná, ja som ju objavila za doosť dobrú cenu tu, snáď vás tam počká, kým bude tento článok publikovaný.

 

Čo vy a značka Glamglow? Prípadne vy a pleťové masky všeobecne? :)


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Ja som v poslednom čase tiež veľmi lenivá na masky či už tie na vlasy alebo tie pleťové. Tiež som mávala kedysi o dosť lepší prístup, no ale tak všetko sa časom mení. Značku nepoznám, ale páči sa mi, že masky sú v normálnom a nie tom akože jednorázovom balení. Tie fakt neznášam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám to tak isto!
      A čo sa používania masiek ako takých týka, u mňa to nie je o lenivosti, skôr jednak o nedostatku času a dvak o tom, že som v tom prestala vidieť väčší význam 😬😬😬 Skrátka, tú masku použiješ možno raz za týždeň... Radšej zainvestujem do kvalitnej skincare, ktorú používam denne...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...