pondelok 27. novembra 2023

Spotrebovanci / október 2023

Ani tento mesiac nesmieme zabudnúť na spotrebovancov a tak tu máme malú prehľadovku s minirecenziami na kozmetiku, ktorú Kocúr dorazil v októbri. Na moje potešenie, bude tu dnes aj nejaká dekoratívka a hneď dve vône!

sporebovana kozmetika oktober 2023 recenzie

Klasika, začnime nalinkovaním stálic: GARNIER micelárka, BOROTALCO Pure deodorantFLORMAR topcoat. K tomu zvyšku už utrúsim nejaké to slovko.

 

BENEFIT the POREfessional LITE primer

Asi tá najlepšia podkladová báza pod mejkap na svete. Je príjemne chladivá, póry vyzmizíkuje a je bez silikónov! Za mňa zatiaľ topka medzi bázami a rozhodne sa k nej vrátim.

 

NYX Full Throttle Lipstick, odtieň Lethal Kiss

Ach jaj. Spotrebovala som ho kvôli tomu odtieňu, ktorý je v podstate vernou kópiou kultového Candy Yum-Yum od MACu. Nesporným benefitom bola výdrž – keď sa usadil – čo trvalo ozaj sekundy - držal na hube ako betón. Na druhú stranu, hlavne po rokoch ostával čím ďalej, tým viac na perách nekomfortný, usádzal sa kade tade a zlieval sa do všetkých možných aj nemožných rýh na perách, takže v konečnom dôsledku som vlastne rada, že som ho konečne spotrebovala! Myslím, že už sa nepredáva, takže ďalšie kecy o ňom sú bezpredmetné.

 

HUGO BOSS The Scent edp

Dostala som ako darček. Za mňa taká typická jesenná vôňa, trochu sladká, trochu hrejivá, trochu kvetinová. Rozhodne som ju spotrebovala rada, ale že by sa stala mojou signature vôňou, to asi ani neee.

 

MARC JACOBS Daisy Dream edt

Podobný prípad, akurát že v letnej verzii – rozumej vôňa ľahká, trochu vodná, trochu ovocná. Žiaden zásadný objav, ale spotrebovala som v podstate bez problémov.

Ako vždy pri toaletkách, aj tentokrát musím pochváliť výdrž – na mne skrátka držia lepšie než parfumované vody a ak mi niekto vysvetlí dôvod, bude mať u Kocúra malé, bezvýznamné plus! :D

 

BEAUTY OF JOSEON Glow Propolis + Niacinamide Serum

Pokračujeme so skincare a rovno jedným z najfunkčnejších sér ever! Nebudem sa k nemu až tak detailne vyjadrovať, lebo k tomuto určite bude recenzia. Efekt je okamžitý!

 

HEIMISH All Clean Balm

Okej, som ovplyvnená tým, že mám objav s veľkým O na tomto poli, ktorý je absolútne dokonalý, takže nie, nebudem mať tendencie opäť kupovať tento produkt. Predsa len, nie každý vyhľadáva parfumované cleansing balzamy – za predpokladu, že to nie je Kocúr a nie je závislý od odéru, ha ha – a ďalšia vec, konzistenčne nebol úplne ideálny. Rozumej, občas som z neho vylovila také tie kúsky, ktoré musíte na ksichte roztopiť, rozmačkať, prácne votrieť do pokožky, hovorte si tomu ako chcete... Neprdelo ma to, dokiaľ som neobjavila ten ďalší.

Na druhú stranu, je holý fakt, že balzam som spotrebovala do dna, bol funkčný a ešte mi aj voňal. Takže, ak mi ho niekto darujete, spotrebujem.

saveonbeauty out news oktober 2023

 

ELIZABETH ARDEN Visible Difference pleťový krém

Veľmi príjemné, intenzívne hydratačné patladlo unikátnej konzistencie, plne vyhovovalo požiadavkám mojej suchšej pleti v teplejšej časti roka. Akurát si treba trochu zvyknúť na vôňu – poznáte to, taký ten typ, že buď ju milujete alebo nenávidíte... Ja opätovnú kúpu určite nevylučujem.

 

SUNDANCE 50+ Sensitive Sonnenfluid

Ehm, nooo... Dala som sa nahovoriť, takto by som začala túto debatu. Krém je skrátka mastný. Ale inak svoj účel plní a je v podstate celkom fajn za tú cenu. Smolu mal možno aj kvôli tomu, že som ho skúšala až po tom, ako som vyskúšala moje najmilovanejšie espéefko ever. Každopádne, je tu istá možnosť, že bude aj recenzia.

 

EMMA HARDIE Brilliance čistiaca ílová pleťová maska

Keby nebola tá cena taká morda, určite kupujem opäť, pretože bola luxusná! Vyčistila pleť bez toho, aby ju vysušila a ešte ste si to aj užili, keďže rovnako luxusne vonia!

 

NUXE Rêve de miel balzam na pery

Na samý záver moja srdcovková kategória, balzamy na pery a v podstate oba sú si veľmi podobné. Oba mali takú tú ľahšiu konzistenciu, ktorá neurazí – nenadchne, ale zároveň sú priam nutnosťou ako podklad pod rúž! Tento od Nuxe voňal pekne po pomarančoch, veľmi jemne a bol na perách absolútne vyhovujúci.

 

BALEA Minty Melon balzam na pery

Ako som už spomenula, prípad úplne totožný ako predošlý balzam. S tým rozdielom, že tento som mala už v druhom kuse, pretože som závislá od tej dokonalej vône! Bohužiaľ, vône limitkovej.

Fuckt tajne dúfam, že sa ešte na pultoch Déemky objaví, mätový melón rulezzz!!!

 

Amen, všetko pre dnešok. Poznáte niektorý z produktov? 


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Určite napíš recenziu na to SPF z DMky. Deklarujú, že je to nemastné a za tú cenu som ho raz skoro kúpila. Avšak iná blogerka, ktorá má mastnejšiu pleť ako ja tvrdila, že je mastný dosť.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...