utorok 29. novembra 2022

Spotrebovanci / október 2022, tak trocha parfumový špeciál!

Ako ste sa už dovtípili, dnes to tu netradične bude dosť o parfémoch, parfémovaných vodách či toaletkách. Sama neviem, ako k tomu došlo, ale konečne sa mi podarilo trochu pretriediť moju voňavú zbierku a uvoľniť miesto ďalším, ha ha... Blížia sa predsa Vianoce... :)

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie
 

Začnime ale najskôr nalinkovaním stálic typu CIEN sprcháč, BOROTALCO Pure deodorant, SALLY HANSEN odlakovač alebo LARENS Lifting Face Cream. Určite omrknite recenzie a my už môžeme zvesela pokračovať ďalej.

 

ROBERTO CAVALLI Paradiso EDP

S kľudom Angličana môžem zaradiť medzi stálice, keďže vône ale zas tak často nespotrebúvam, potrebovala som ho spomenúť detailnejšie :). Milujem a smelo môžem označiť za svoju signature vôňu, spotrebovala som už hádam aj zo šesť sedem balení. Citrusovo – drevitá vôňa, vhodná asi do každého počasia, každého ročného obdobia a každého duševného aj fyzického rozpoloženia. Teda toho môjho.

 

KARL LAGERFELD For Her EDP

Príjemná, dievčensky jednoduchá letná vôňa, ktorá neurazí. Recenzia tu. Veľkým plusom je cena, dosť veľkým mínusom výdrž, ale kto si ju zamiluje, ten jej to prepáči. Za mňa fajn a rozhodne by som sa neurazila, ak by som ju opäť dostala, momentálne ale nemám potrebu kupovať si ju.

 

CHLOÉ Roses de Chloé EDT

Toaletka so slušnou výdržou, z ktorej som bola najskôr nadšená, ale časom moje nadšenie trochu vyprchalo. Vôňa ružičiek u tejto Chloé je síce krásna, ale problém mi začalo robiť vytrácanie tejto vône na mojej pokožke. Základ vône, ktorý na mne ostal, mi totiž začal vyslovene vadiť a z toho dôvodu som pociťovala potrebu neustále vôňu na sebe obnovovať. A to úplne nepotrebujete, že... Takže finálny verdikt: Niet nad pôvodnú Chloé!

 

HUGO BOSS Ma Vie EDP

Naopak, toto je láska! Mám druhé alebo tretie balenie... Nie je to ako Paradiso, ktoré potrebujem mať doma permanentne, ale myslím, že čoskoro opäť začnem pociťovať potrebu kúpiť si tento flakónik... Kvetinkovo – drevitý odér je skrátka z tých, ktoré u mňa spôsobujú pravidelne sa opakujúcu závislosť a to snáď stačí na objasnenie nášho vzťahu.

 

NEOSTRATA Correct Renewal Cream

Nechajme už vône vôňami a prejdime na skincare a dekoratívku.

Intenzívny zvláčňujúci nočný pleťový krém od Neostraty bol mojou prvou skúsenosťou s retinolom a kyselinami a ja musím povedať, že som bola spokojná. Off course, ja som neporiadna a na krém som pravidelne zabúdala, ale ten efekt som v istej miere pozorovala aj tak a je dosť veľký predpoklad, že sa k nemu ešte vrátim! Minimálne preto, aby som ho mohla používať trochu poctivejšie... Takže ak chcete aj vy začať s retinolom alebo kyselinami, rozhodne toto môže byť vaša voľba!

saveonbeautyblog out news oktober 2022

FRAIS MONDE Hydro Bio Reserve Tonic High Moisture

Už roky nie som úplne presvedčená o tom, že potrebujem k životu pleťové vody. Dôvodom je predovšetkým to, že denne používam peptidové sérum, ktoré má vodičkovitú konzistenciu a nedokážem sa zbaviť pocitu, že toniká plne nahrádza.

Na druhú stranu, tonikum od Frais Monde bol skvelé – ako nakoniec všetky produkty tejto značky, ktoré som kedy očekovala. Takže ak máte suchú, citlivú alebo aj normálnu pleť a zároveň si bez pleťových vôd nedokážete predstaviť vašu existenciu, rozhodne kuknite na toto! Za fajn cenu navyše dostanete bio zloženie, takže niet o čom...

 

GARNIER micelárna voda pre citlivú pleť

Jedna z prvých drogérkových miciek, ktorú skúšal už hádam každý okrem Kocúra, ha ha. No tak som sa teda hecla... A výsledok? Taký, aký som očakávala. Vecička funkčná a nič by mi na nej nevadilo s výnimkou toho, že som občas zacítila trošku divný odér, pripomínajúci kukuricu. Ha ha. To tiež v kozmetike nie úplne chcete – spomeňte si na tento článok.

Na druhú stranu, samotné účinky, konzistencia a to, ako pôsobila na pleti, to všetko bolo okej.

 

CATRICE Youth Lip Serum

O tejto vecičke som vám písala nedávno a verím, že ju máte v čerstvej pamäti a prípadne aj vo vašich kozmetických wishlistoch :). Úžasný produkt za pár šúp, ja mám doma už druhé balenie a ak sa bude dať po tých mojich oslavných ódach ešte zohnať /ha ha/, rozhodne ho nabudúce už zaradím medzi stálice!

 

L´OCCITANE krém na ruky s bambuckým maslom

Kto by tento kultový produkt nepoznal! Za mňa je to jednoznačne tiež stálica, ale keďže ho nespotrebúvam veľmi často, zakaždým ho tu musím spomenúť, aby ste vedeli, ako veľmi ho milujem :). Vôňa síce určite nebude vyhovovať každému nosu, ak si ju ale zamilujete, vedzte, že príjemnejšiu konzistenciu krému ste na vaše paprčky ešte nemazali! Samozrejme mám doma už ďalšie balenie...

 

URBAN DECAY Brow Beater ceruzka na obočie

Spotrebovaný kúsok číslo dva, oba som vyfasovala ako darček k nákupu na Notino. Výborný produkt! Ceruzka nie je síce až tak veľmi pigmentovaná ako ste zvyknuté trebárs pri ceruzkách od Benefitu, ale v niektorých prípadoch to mne osobne aj vyhovuje! Pri úprave obočia totiž nemusíte mať až takú ľahkú ruku a potom to všetko ide jedna báseň, rýchlo, komfortne...

No čo vám budem hovoriť, rozhodne by som sa potešila ďalšej.

 

CATRICE Limited Edition NEONUDE lak na nechty, odtieň Pleasing Rosewood

Ako fuckt som tento lak milovala! Krásny nude staroružový odtieň s /nie úplne logicky/ teplým podtónom som kúpila svojho času v rakúskej Déemke, myslím ale, že už sa dá zohnať aj u nás. Bohužiaľ, po viac ako dvoch rokoch nastal čas čé, lak zosopľovatelzvlákenkovatel /zasvätené určite rozumejú, ha ha/ a preto polovicu balenia vyhadzujem.

Ale inak bol tradične fajn.

 

A to je všetko. Ak máte s niektorým z produktov skúsenosti, pokojne sa podeľte so zvyškom sveta s vašimi názormi na ne.

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...