piatok 17. novembra 2023

OLAPLEX profi kúra na vlasy na domáce použitie / PART 1

Tak si dnes dáme prvý diel minisérie recenzií na jednu celkom špeciálnu kúru na vlasy. Neviem, či to máte podobne ako ja, vždy na jeseň tak akosi zintenzívnim proces vlastnej údržby a doháňam to, na čo som v lete nemala čas. Takže dnes opäť raz téma vlasy a značka OLAPLEX.

olaplex recenzie
 

Dôvodom, prečo som sa rozhodla napísať články dva, je fakt, že celý proces domácej ozdravnej kúry zahŕňa použitie dvoch prípravkov tejto značky. Dnes začneme prvým krokom, ktorým je Olaplex N˚0 Intensive Bond Building vlasová kúra s regeneračným účinkom, ktorá pri celom procese funguje ako taká podkladová báza pod mejkapom.

O značke Olaplex som tu toho popísala už dostatočne veľa /stačí kliknúť na menovku sem/, takže je vám jasný môj postoj k nej – vyskúšané mám už veľmi veľa produktov, táto špeci kúra bola už taký bonus. Ako sa ukázalo hneď po prvom použití, bonus extrémne potrebný :).

olaplex no. 0 intensive bond building hair treatment recenzie


Začnime ale od začiatku. Ako už samotný názov kúry napovedá, má ísť o 
prvý krok dvojfázového regeneračného ošetrenia vlasov. Niektoré z vás by možno mohol odradiť fakt, že potrebujete produkty dva, ale verte tomu, toto absolvovať naozaj potrebujete, pokiaľ máte vlasy poškodené častým farbením, tepelným stylingom, mechanickým poškodením alebo UV žiarením.

Čo, nalejme si čistého vína, má hádam každá jedna z nás.

Zloženie produktu je pomerne jednoduché, zamerané na intenzívnu a hĺbkovú liečbu vlasu. Okrem vody obsahuje iba 3 ďalšie zložky, ktorým samozrejme prd rozumiem, ale ich účinky doslova vidím a cítim! Produkty značky Olaplex vďaka patentovanej aktívnej molekule Olaplex opravujú narušené disulfidové väzby vnútri vlasu, vďaka čomu dochádza k ich rýchlej obnove.

olaplex vlasova kozmetika zlozenie


Moje balenie má 155 ml a je s takým tým zúženým aplikátorom, ktorým obsah lejete rovno na vlasy, resp. do dlane – existuje aj verzia s pumpičkou, ktorá bude asi viac
júzerfrendly, ale tak prežijete aj toto. Konzistencia je vyslovene vodová a chce to trochu kumštu, aby ste vlasy týmto produktom rovnomerne zvlhčili – ja to nanášam zväčša najskôr do dlaní a potom votriem do dĺžok vlasov. V prípade potreby môžete vlasy na záver ešte prečesať.

Samotný obsah je teda mokrý /ha ha/ a nijako nevonia. Balenie by malo vydržať 4 – 6 aplikácií v závislosti od dĺžky vašich vlasov a odporúča sa praktizovať celú túto procedúru cécéá raz do týždňa. Priznám sa, ja to robím, keď na to mám čas alebo keď chcem, aby moje háro vyzeralo extra dobre.

Prípravok na vlasoch nechám pôsobiť 10 minút – pozor, bez zmytia prípravku!!! - a potom nasleduje druhá fáza ošetrenia.

O tej si ale povieme až nabudúce. Verím, že sa neviete dočkať! :)

 

Btw, keďže na Notino stále prebieha Black Friday, aktuálne zoženiete úplne všetky produkty od Olaplex s použitím kódu „notino“ s 15 % zľavou /v prípade iných značiek až do 30%!/ a dopravou zdarma v prípade, že nakúpite cez appku!


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...