sobota 3. júna 2023

BENEFIT the POREfessional Lite primer / Ďalší z objavov roka!

Posledné mesiace som tak akosi začala závisláčiť na primeroch. Teda ako nééé, že by moja pleť bola taká dokonalá, že by ich predtým nepotrebovala, že jo, ale skrátka vždy bývali pre mňa niečím navyše, bez čoho sa Kocúr určite zaobíde.

Ako áno, ako nie, došiel na Kocúra mráz a aj keď prvotným impulzom bola snaha spotrebovať akékoľvek dlho otvorené produkty, podarilo sa mi s ich takmer denným používaním absolútne stotožniť.

A tak posledné týždne testujem nový. BENEFIT the POREfessional Lite Primer.

benefit lite primer pod makeup

Akože, toto je úplná bomba.

Klasický primer od Benefitu mám veľmi rada, ale toto? Toto je ešte lepšie! Začnem ale pekne od začiatku, lebo kebyže sa rozbehnem so superlatívami hneď na úvod, už sa nezastavím.

Čo veľmi oceňujem, to je balenie v tube. Okrem toho, že nemusíte pchať prsty tam, kde ich pchať v podstate nechcete, tak ste schopné bez problémov spotrebovať obsah po rozstrihnutí tubičky až do dna.

benefit primer skusenosti

Rozdiel medzi klasickým a Lite primerom vidíte prakticky hneď. Konzistencia samotného primeru síce tiež pripomína silikónovú kašičku, ale má trošku nádych do ružova – ktorý síce na pleti nevidno, ale skrátka – a pôsobí tak mierne priesvitne. Na rozdiel od klasického benefitieho primeru nie je parfumovaný.

To ale nie je všetko. Lite primer pôsobí ihneď pri aplikácii brutálne príjemne chladivo. Toto je fakt radosť patlať na seba a upozorňujem na istú možnosť vzniku závislosti, ha ha. 

benefit the porefessional primer recenzie

Čo sa samotného efektu vyzmizíkovania pórov a zmatnenia týka, tam už veľmi veľké rozdiely nevidím. Stačí vám úplne malilinké množstvo, póry sa stanú naozaj okamžite takmerneviditeľné a pleť vyzerá hodvábne – matno. No a na toto je potom naozaj čistá radosť patlať mejkap! Ku cti primerom od Benefitu slúži, že po krátkom vstrebaní sedia zatiaľ s každým mejkapom, čo som skúšala a dajú do laty aj takého malého smrada, akým je legendárny Double Wear mejkap! A to je už čo povedať, že...

No ale poďme konečne ku koreňu veci.

Vymenovala som vám tu iks rozdielov medzi klasickou verziou POREfessional primeru a Lite verziou, ale všetko sú to len také „kozmetické“ záležitosti. To najpodstatnejšie spočíva práve v zložení samotnom.

benefit the porefessional lite baza pod makeup zlozenie

Zatiaľ, čo klasický benefití primer je narvaný silikónmi od vrchu po takmerspodok, Lite primer zo 73 percent tvorí voda a je bez silikónov prosímpekne!!! Verili by ste tomu? Ja vzhľadom k efektu ani nie, kebyže si to neprečítam v zozname ingrediencií! Bomba, absolútna bomba...

Takže za mňa, milé moje, jeden z objavov roka a horúci kandidát na novú stálicu v rámci dekoratívky.

 

Btw, vedeli ste nielen to, že okrem tradičného použitia ako podklad primery od Benefitu môžete používať nielen že samostatne, ale dokonca aj na mejkap kedykoľvek v priebehu dňa, aby ste refreshli váš vizuál?

 

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Rada pocujem,ze nieco na tie pory funguje. Moja dcera (dospievajuca) ma z tych svojich celkom mindrak.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...