piatok 22. decembra 2023

Spotrebovanci / november 2023

Takže dnes si dáme pravidelnú dávku spotrebovanej kozmetiky a keďže tých stálic tentokrát zas toľko nebolo, poďme rovno na vec.

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie
 

Ako vždy, začneme nalinkovaním stálic, ktoré tentokrát predstavuje moja absolútna signature vôňa ROBERTO CAVALLI Paradiso, BALEA krém na chodidlá s ureouLARENS Hydro Balance Face Cream. Musím ale uznať, že za stálice by som s kľudným svedomím mohla označiť aj celkom dosť ďalších produktov, keďže ich ale nespotrebúvam tak často alebo som na ne ešte nestihla napísať samostatnú recenziu, tak vám ich tu dnes trošku obkecám.

A začneme práve nimi.

 

CALVIN KLEIN Euphoria edp.

Moje prvé spotrebované balenie, už deriem druhú. Kto by túto kultovú vôňu nepoznal, že... Za mňa typicky zimná, orientálna kvetinová vôňa, preto používam vždy v tomto ročnom období. Milujem!

 

FA Aloe Vera Yoghurt sprchovací krém

Zbožňujem a sľubujem, že konečne budúci rok naň napíšem recenziu – to sme tu už dávno nemali, recenziu na sprcháč...

 

DERMACOL True Colour Lipliner, odtieň 3

Prvý spotrebovaný kus, v rezerve mám ďalšie dva. Nielen, že mi stopercentne vyhovuje odtieňom k väčšine mojich rúžov, mám pocit, že tento odtieň je brutálne krémový v porovnaní s odtieňom 2 napríklad! Výborná ceruzka...

 

A teraz už pokračujeme klasickými minirecenziami produktov, ktoré som spotrebovala prvý krát.

saveonbeautyblog recenzie kozmetickych vyrobkov

 

BEAUTY OF JOSEON Glow Deep Serum

BEAUTY OF JOSEON Calming Serum

Obe miniatúrky, pár skúpych slov im venujem spolu. K účinkom ako takým sa ešte zodpovedne vyjadriť nedokážem. Každopádne, obe séra boli veľmi príjemné, pleť upokojujúce a užívateľsky komfortné aj tesne pred líčením. Je tu istá možnosť, že si kúpim full balenia, takže komplexná recenzia až potom.

 

CANNAVI by LARENS CBD Special Skin THERAPY

Opäť budem skúpa na slovo, pretože na túto vecičku chystám recenziu. Každopádne, platí v podstate presne to, čo som písala o odstavec vyššie :).

 

AVÈNE XeraCalm A.D

Toto som vám zrecenzovať nestihla, keďže som to kúpila pred rokom a v záchvate škrabania papŕč to minula skoro celé. Veľmi príjemný, koncentrovaný krémik, ktorý má pleť upokojiť, utlmiť svrbenie, poriešiť presušené miesta a celé je to zabalené v patentovanom, hermeticky uzatvorenom obale. Tlieskam. Fakt to fungovalo a keď by som bola nútená sa k tomu ešte vrátiť, určite vám to zrecenzujem.

 

GLAMGLOW Youthmud pleťová maska

Maska bola zrecenzovaná tesne pred spotrebovaním, takže na mojom názore na ňu sa nezmenilo absolútne nič. Rozhodne potrebujem opäť, škoda tej vyššej ceny, ha ha.

saveonbeauty out news november 2023

 

OLAPLEX N°5 Bond Maintenance kondicionér

Skvelý kondicionér. Viac nemám čo dodať, profi kozmetika je skrátka profi kozmetika a tento od Olaplex bol naozaj skvelý. Myslím, že pre akékoľvek vlasy, nielen presušené.

 

CHILLY gel Fresh Formula

Asi najlepší intimáč, aký som kedy mala. Úplne sa mi nechce písať na to recenziu, ale fakt bol super – primerane hustý a chladil! :D

 

MAYBELLINE Sky High riasenka

Maybelline má skvelé riasenky a nesklamali ani v tomto prípade. Ak máte nevýrazné riasy, rozhodne odporúčam – predĺži, vytočí a udrží také až do odlíčenia. Za mňa kedykoľvek.

 

BALEA ochranný krém na ruky

Fuj. Krém na ruky s espéefkom, ktorý mal voňať po pomarančoch. Smrdel po celaskone. Konzistencia bola tiež hnusná a mám pocit, že paprče skôr vysušoval než hydratoval. Viac nechcem ani vidieť.

 

AVON Glimmerstick Brow Definer, odtieň Light Brown

Spotrebovala som, ale tiež viac nepotrebujem – za mňa veľmi slabý priemer, použiť sa dala na také to halabala obočko, že ako lepšie ako nič, ale dobrovoľne to už určite nekúpim. Hrubá tuha, slabo pigmenované, výdrž mizerná... Detaily máte v recenzii. Btw, dorazila som ju napísaním odkazu na servítku, keď sme odchádzali s kolegami z víkendu na chate a nikto nemal po ruke pero, off course.

 

Amen. Ak máte s niektorým zo spomenutých produktov skúsenosti, kľudne sa pochváľte.


- Kocúr -

1 komentár:

  1. Ten Olaplex musím skúsiť, no mala som dojem, že je skôr pre suché vlasy a také ja nemám. Inak krém na ruky s SPF s tými nemám dobré skúsenosti ani ja.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...