pondelok 4. decembra 2023

NEnákupy / november 2023

Nie je to tak dávno, čo som sa dušovala, že počas čierneho piatka toho veľa už nenakúpim, keďže som sa urvala z reťaze už v októbri a ajhľa. Kocúr nakupoval zas.

Čo? No, kuknite – málo toho veru nebolo.

saveonbeauty kozmeticke prirastky za november 2023
 

Tak predovšetkým, dva moje signature parfumy. Paradiso používam v podstate celoročne, Euphoriu na jeseň a v zime a keďže som spotrebovala oba, bol najvyšší čas doplniť zásoby.

Keďže mi pomaly dochádza aj ďalší môj must-have-ever produkt na vlasy, Dream Coat od COLOR WOW, musela som dokúpiť aj ten. Keď niekedy zbuchnem článok s mojou najobľúbenejšou kozmetikou ever, toto tam určite bude!

Od tejto značky som prihodila k objednávke aj kondicionér, keďže doma deriem aj šampón tejto značky.

Ako vždy v zime, aj tentokrát som si zaobstarala môj milovaný Rêve de miel Ultra Comforting Face Balm od NUXE. Zbožňujem jeho vôňu, konzistenciu, účinky, skrátka všetko. Raz zmizol z trhu, našťastie ho vrátili, tak dúfam, že k takémuto trestuhodnému foo paaa už nikdy nepríde!

Pokračujme dekoratívkou. Novú riasenku som potrebovala ako soľ a poviem vám, že v podobe riasenky od Catrice sa rysuje celkom že objav! Je dosť pravdepodobné, že bude aj recenzia...

saveonbeauty in news november 2023


Rúže a ceruzky na pery od RIMMEL boli skôr takým nákupom z núdze. Kocúr totiž potreboval
neplatiť poštovné, poznáte to určite... No, priznám sa, nie úplne som trafila do čierneho s tými odtieňmi, ale kvalita – tradične - veľmi dobrá za tú cenu! Ak ste „lakomé“ dávať desiatky eur za rúže, pokojne kuknite po týchto. Rúže od Rimmel mám aj ja rada a kontúrky tiež vcelku milo /ne/prekvapili.

Nákupom z núdze na Notino boli aj laky NOBEA a v tomto prípade teda celkom veľké prekvapko! Značku som doteraz v podstate úplne ignorovala, ale myslím, že tomu je definitívne koniec – minimálne, čo sa lakov na nechty týka.

No a pastelka od ESSENCE, tváriaca sa ako rozjasňovač? Tú som na blogu už adekvátne ohodnotila v tomto článku :).

Ku zvyšku sa už nejako detailne vyjadrovať nebudem. Väčšina vecí od AVON a GREEN PHARMACY a tiež tá neskutočne voňavá soľ do kúpeľa boli darčeky a také sa neodmietajú, že :).

Čo dodať na záver... Nuž, zas toho bolo nemálo a ja fuckt dúfam, že v decembri sa už budem s nákupmi trochu viac krotiť. Vy ste ako využili všetky tie čierne piatky, ktoré - ten pocit mám - trvali asi tak celý október a november? :D


- Kocúr - 

2 komentáre:

  1. Ja som si takto uchmatla adventný kalendár Loccitane za oveľa lepšiu cenu. Teraz už smelo otváram. A laky Nobea tie ja milujem, na blogu už o nich padol nejeden článok.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, a ja som ich objavila až teraz...
      Btw, ja som ešte v živote nemala žiadny kozmetický adventný kalendár 😃...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...