streda 27. decembra 2023

Alternative Rock Vol. 1 / paletkové sklamanie od theBalm

Tak si pred koncom roka strihneme ešte jednu negatívnu recenziu a keď v tom predošlom článku priam kvitlo sklamanie, v tomto prípade to bude ešte horšie! No jo, no, značka theBalm má smolu /alebo šťastie/, že som na tento produkt natrafila až takto neskoro.

theBalm Alternative Rock Vol. 1.

thebalm kozmetika recenzie
 

Milujem multifunkčné paletky. Nielen, že v nich nájdem všetko, čo k líčeniu potrebujem, zabalené v praktickom balení na cesty, oceniť viem aj to, že všetky produkty dokážem využiť na miliónpäť spôsobov. Okrem toho vám to pri rannom chystaní sa do práce dokáže ušetriť doslova kvantá času!

Ako asi viete, milujem aj značku theBalm. Doteraz si stojím za slovom, že vytvorili asi najkvalitnejšiu paletku na svete /nielen/ v pomere kvalita – cena. Pred časom som sa rozhodla preto konečne rozšíriť svoju zbierku o ďalšie kúsky a... Kocúr veeeľmi skoro dopadol na čumák.

To dopadnutie na mňa čakalo práve v podobe Alternative Rock jednotky.

the balm alternative rock paletka recenzia

the balm paletka ocnych tienov recenzia


Poďme ale na vec ako vždy pekne od začiatku.

Paletka pôsobí maximálne kompaktne, všetky produkty v nej sú zložené a rozložené s rozumom, je praktická, má veľké zrkadielko a celkovo pôsobí veľmi pekne. Obsahuje 6 očných tieňov /z toho dva matné/, bronzer, lícenku a rozjasňovač, využiteľné aj ako očné tiene.

Ku cti paletke slúži, že všetko je pigmentované tak ako má. Maslovité očné tiene sú pigmentované stopercentne, rovnako aj highlighter - bronzer a lícenka sú pigmentované primerane. Čiže presne tak, ako to mám rada.   

the balm alternative rock vol. 1 swatch

thebalm alternative rock vol. 1 odtiene


Prvým problémom je neuveriteľná prášivosť produktov. Ehmm, nooo, keď si nalejeme čistého vína... to nie je
prášivosť v pravom slova zmysle. Už len keď opriete štetec o očné tiene či bronzer, z toho doslova odletujú kusy a to zrovna nechcete, verte mi.

Druhý problém, opadávanie pod oči. Ono vám to tam napadá už pri líčení samotnom a potom v priebehu dňa vás trblietky ešte dorazia. Neviete si predstaviť, ako neskutočne ma to otravuje...

No a do tretice?

Verte, že všetky tieto „kozmetické“ problémy by Kocúr akceptoval, nebyť tretieho problému, ktorý s paletkou mám a tým je farebné spektrum.

Holt, ono je to všetko ladené tak nejak moc do fialova, rozjasňovač do strieborna s holografickým efektom... no presne spektrum farieb, na ktorom Kocúr pri líčení „frčí“, čo vám budem hovoriť, ha ha. Jediné pozitívum, čo sa odtieňov týka, predstavuje bronzer a lícenka, ktoré sú dokonalé a v podstate to sú za mňa hlavní ťahúni paletky, kvôli ktorým si paletku zatiaľ nechávam doma!

Čo dodať na záver, sklamanie preveľké... Netvrdím, že je tá paletka zlá, o to pokoj – a áno, aj za tie peniaze. Ja som ale zvyknutá u tejto značky nielen na top kvalitku, ale aj to mne najviac vyhovujúce farebné sprektrum, aké kedy vedel výrobca vyskladať do jedinej palety.

Nuž, tentokrát nevyšlo. Nevadí. Čoskoro si vylepšíme chuť.

 

Máte aj vy nejakú srdcovú značku, ktorá vás nejakým produktom sklamala?


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...