piatok 19. januára 2024

Spotrebovanci / december 2023

Pomaly, ale isto ukončujeme rok 2023 aj tu na blogu a dnes sa rozkecám na tému, čo ma milo prekvapilo či naprdelo v decembri – skrátka, čo som spotrebovala. A že tých noviniek bolo teda dosť!

spotrebovana kozmetika december 2023 recenzie
 

Ako inak, začať musíme už tradične stálicami a ich nalinkovaním. LARENS Biopeptide Serum Spray, AVON ružová pleťová voda, BOROTALCO antiperspirant, BIODERMA telové mlieko, to všetko sú vecičky, na ktoré Kocúr prisahá a má ich doma v podstate takmer furt.

Opäť tu máme ale zopár ďalších ašpirantov na členstvo v tejto kategórii a tentokrát začneme dekoratívkou.

saveonbeauty out news december 2023

 

BENEFIT 24-HR Brow Setter

Tak za týmto plačem! Za sebou mám spotrebovanie už jednej miniatúrky /ktorá, btw, mám pocit, že vydržala len o málo menej dlho ako full verzia!/, toto bolo moje prvé spotrebované balenie v plnej veľkosti a nebyť potreby minúť jednu blbosť, ktorú som z bjútyblogerskej zvedavosti a v záchvate šetrenia peňazí kúpila, rozhodne mám doma opäť! Skvelá, úžasná vec, ktorá zabetónuje vaše obočie, ale napriek tomu pôsobí na ňom ľahúčko ako pierko. Dokonalosť sama – Benefit skrátka vie...

 

*Edit: Kým som stihla publikovať tento článok, vecičku som dokúpila do rezervy.

 

REVLON Colorstay make-up, odtiene 240 Medium Beige310 Warm Golden

Oba verzie mojich milovaných mejkapov boli tentokrát pre zmiešanú až mastnú pleť, ale mne a môjmu suchšiemu ksichtu to vôbec nevadilo. Svetlejší odtieň som používala v zime a s primiešaním žltého pigmentu aj keď už som bola trochu osmahnutá, tmavší bol dosť žltý sám o sebe a pigment v podstate nepotreboval.

Ak hľadáte mejkapy, ktoré dajú pleti takmer photoshopový efekt, ale nezruinujú vaše peňaženky, rozhodne skúste mrknúť na toto! Oceňujem, že na dosiahnutie tohto efektu stačilo minimum mejkapu a ja vlastne neviem, prečo som tieto vecičky nedala rovno medzi stálice, keďže už ani neviem, koľko balení som spotrebovala!

 

PRETTY VULGAR Bury Them With a Smile rúž na pery, odtieň Back Stabber

O smutnom osude tohto produktu som vás poinformovala v poslednom článku. Hádam to nechcete čítať druhýkrát?

 

ESSENCE Lipliner, odtieň Femme Fatale

Ďalší smutný osud a vinu beriem na seba. Kontúrku som mala doma asi tritisíc rokov, napriek tomu, že bola dobrá, používala som minimálne kvôli odtieňu /Kocúr a červená skrátka nejdú dokopy!/ a tak mi doma zplesnivela. Teda, neviem, či doslova :D, každopádne tá tuha nevyzerala príliš gustiózne. Vyhodila som.

 

PURITO Daily Go To Sunscreen SPF 50+

Výborné espéefko, obzvlášť, ak máte suchšiu pleť – pretože určite sú aj ľahšie konzistencie espéefiek! Mne toto nahradilo aj pleťový krém, keď som bola niekde na víkende a nechcelo sa mi so sebou vláčiť milión patladiel na ksicht. Inak bol tento krémik maximálne príjemný, funkčný a vyzdvihnúť musím aj mäkkú tubu, z ktorej ste obsah dokázali vytlačiť takmer do poslednej kvapky. Off course, na konci odporúčam aj tak prestrihnúť – nájdete tam ešte zo tri, štyri namazania...

saveonbeauty recenzie kozmetiky

 

AVON balzam na pery mandarínka

No, keď ja vám neviem... Balzamy od Avonu som mala kedysi veľmi rada, tie klasické, s ovocnými príchuťami. Poslednú dobu sa ale neviem zbaviť dojmu, že sa trochu zhovadili.

Nie, že by ich účinky boli zlé, to rozhodne nie. Určite stále patria k tým lepším balzamom na pery. Čo mi vadí, je to, že tak nejak zmastneli – predtým mi pripadali také hutnejšie, menej mastné a ich konzistencia viac vyhovovala mojim požiadavkám. Sklamala ma aj vôňa, ktorá síce nebola nepríjemná, ale toto okolo mandarínky prešlo v asi tak kilometrovej vzdialenosti.

Takže, nie že by som nespotrebovala, ale až tak veľmi nemám tiky kupovať ho opäť, sorry.

 

FA Explore sprchovacie gély Fiji DreamIpanema Nights

Ja som sa za posledné mesiace fuckt že namotala na sprcháče od FA a kupovala by som ich donekonečna. Som v tomto trochu úchyl a ja skrátka potrebujem, aby sprcháč poriadne voňal, je to taký môj relaxačný rituál v sprche, ktorý si neviem odpustiť – predstava neparfumovaného sprcháča, napriek všetkým aktuálnym preferenciám v kozmetike, to je pre mňa za trest!

V prípade týchto dvoch fešákov išlo asi o limitky. Prvý voňal po melóne a tuším ylang-ylang, druhý po nejakej marakuji, pančnutý možno vanilkou – skrátka, odér dokonale vystihoval názov samotný. Plná spokojnosť.

 

OLAPLEX N°8 Bond Intense Moisture Mask

Výborná hydratačná maska na vlasy, ale, medzi nami... Táto je lepšia. Nemôžem povedať, že by bola na prd, mojim prirodzene veľmi suchým vlasom ale viac vyhovuje tá od MyDentity. Maska od Olaplex mi pripadá vhodnejšia na vlasy, ktoré nie sú úplne že slama slama a stačí im dávka extra hydratácie, nič iné.

 

COLOR WOW Color Security Shampoo

Podobné dojmy mám aj z tohto šampónu. Konzistenčne bol stredne hustý, krásne voňal, vlasy dokonca aj hydratoval, ale furt sa nemôžem zbaviť dojmu, že pre až tak veľmi suché vlasy je vhodnejšie kombo od MyDentity.

 

Amen. Máte s niektorým z produktov osobnú skúsenosť? 


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...