štvrtok 4. januára 2024

NEnákupy december 2023 / Alebo čo som už zasa nedostala pod stromček a musela si sama kúpiť!

Ako každý rok, ani tieto Vianoce sa nikto neodvážil prekvapiť Kocúra nejakou kozmetikou. Mám pocit, že sa z toho už stala tradícia, ale v podstate nemôžem tvrdiť, že by mi to nejako extrémne prekážalo. Kocúr totiž najlepšie vie, čo Kocúr potrebuje – obzvlášť na poli kozmetickom, že :).

Napriek tomu, ani omylom sa nemôžem sťažovať, že by tých nových kozmetických prírastkov v decembri bolo málo.

Skôr naopak.

kozmetika nakupy december 2023
 

Decembrová nálož bola tak monštrózna na moje pomery, až som musela prírastky rozdeliť na dve fotky. Začneme práve dekoratívkou, ktorá vás bude zaujímať možno viac, aj keď nemenej zaujímavé úlovky boli aj na poli starostlivosti o vlasy či pleť.

Ako vidíte, moja zbierka dekoratívnej kozmetiky sa rozrástla hneď o niekoľko exkluzívnych, luxusných a dooosť finančne výživných kúskov.

Asi najväčšiu radosť mi urobil úlovok kultového Space Cowboya od URBAN DECAY. K jeho kúpe sa viaže vtipná storka, keď som ho objavila na Vinted u jednej kočky z ČR, odkiaľ mi ale zaboha nešiel kúpiť. Paradoxne, bola to práve ona, ktorá ma upozornila, že ho nečakane naskladnili na Notino a nech nečakám s kúpou! No, my, kozmetické maniačky, sme skrátka jedna veľká rodina :).

saveonbeauty recenzie kozmetickych vyrobkov


Megaradosť mi urobili nové rúže od MAC – to má Kocúr už taký rituál, že ide do Auparku s kamoškou na obed a donesie si odtiaľ nejaký rúž od MAC... Síce tentokrát nie v mojom najmilovanejšom powder kiss finiši, ale tie odtiene sú brutálne! Druhým úlovkom bol legendárny a asi dosť často vypredaný Skin Augmenting Hydra Powder sypký púder od DOUGLAS, po ktorom som pokukovala už dlho. Ja a sypké púdre, to je síce divný vzťah, ale tomuto som ozaj nedokázala odolať.

V rámci tristopäťdesiatejôsmej decembrovej objednávky z Notino som si objednala po sto rokoch nový mejkap a že som si naozaj dopriala! Odtieň Light Reflecting Foundation mejkapu od NARS som mala tak trochu vyhliadnutý, chvalabohu sadol a ja ho usilovne testujem, aby som vám naň mohla napísať recenziu – ako inak, že...

Pidi lícenka kultového odtieňa Orgasm bola darček k nákupu.

Paletkou od theBalm číslo neviemkoľko som si vylepšila chuť po poslednej skúsenosti a tiež určite bude článok. Na moje nesmierne potešenie sa mi zdá, že som našla ideálnu paletku na cesty, pretože sa v nej nachádza všetko, čo k životnej spokojnosti na cestách potrebujem.

The Brow Glue od NYX mal  byť náhradou na spotrebovaný Brow Setter od Benefitu. No, poviem vám rovno, že nie je a na jar, keď sa začne jazdiť, sa určite vrátim k Benefitu. Detaily neskôr.

Laky na nechty od NOBEA. Ako vždy, kúpila som ich, aby som nemusela platiť na Notino poštovné – všetky dokopy ma teda vyšli na asi dve šesťdesiat - a odporúčam robiť to aj vám. Laky sú naozaj výborné a ak vám vyhovuje odtieň, je to skutočný deal, takýto obchod!

Konečne môžeme prejsť na zvyšné nákupy.

saveonbeautyblog in news december 2023


V decembri som sa oprela najmä do doplnenia zásob tej najkvalitnejšej vlasovej kozmetiky v podobe šampóny, kondicionéru, krému a masky na vlasy od MyDentity. Jo, pôvodne bola v pláne iba maska a šampón... ha ha. Kocúr a vlasy, veď to poznáte.

Trošku som zabŕdla aj do mojej milovanej značky LARENS – set v zložení Revital Men Face Cream GelBiopeptide Serum Spray bol vlastne jediný vianočný  kozmetický darček, ktorý sa môžem aspoň tváriť, že som dostala – vybrala aj objednala som si ho totiž sama a ani som od mamy nevzala plnú sumu, keďže pôvodne som mala v pláne objednať iba väčšie balenie spreja. No, to sú tie vianočné akcie, ktorým sa len veľmi ťažko odoláva...

Zvyšné vecičky už za nejaké extra zmienky asi nestoja s výnimkou dvoch sklených pohárikov, ktoré som vlastne tiež dostala – na skúšku od kamošky, ktorá ich vyrobila. V jednom prípade ide o šípkový pleťový krém a v druhom o nechtíkovú masť. No a musím uznať, ten krém, napriek tomu, že na prvý pokus úplne nevyšla konzistencia, môjmu ksichtu normálne vyhovuje! Uvidíme, čo dokáže nechtík :).

 

Okej, končím – myslím, že som sa rozkecala pomaly tak isto, ako som sa v decembri roznakupovala. Vy ste ako dopadli minulý mesiac?

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Domáce mastičky tak to sa teším, wow to som sama kedysi skúšala ale krémy tuším nie. Max také tie na telo. No a Nobea laky sú moja vášeň to ti poviem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú naozaj super, ešte keby tú ponuku odtieňov trochu doladili :).
      Ja na robenie domácich patladielok moc nie som, hlavne na to nemám čas :). Ale ak sa nájde niekto, čo mi ju urobí, tak sa z nej vždy patrične vytešujem, aj keď na chémiu nedám dopustiť! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...