utorok 9. apríla 2024

AUSTRALIAN BODYCARE Tea Tree línia / Prvé dojmy - holenie!

Dnes si idem splniť posledný rest voči značke AUSTRALIAN BODYCARE. V rámci testovania som vyfasovala ešte sadu oleja na holenie/áno, čítate správne!/ a balzamu po holení, vyskúšala som a teraz vám poviem svoje dojmy.

australian bodycare recenzie
 

Začnem tým, ako mi začali liezť hore krkom gély na holenie.

Mám jeden obľúbený, ktorý používam už roky, ale poslednú dobu mám tak trochu pocit, že najmä s 5 čepieľkovými žiletkami tak akosi nespolupracuje. Akoby mi ho tá žiletka len zhŕňala po koži a nevedela sa dostať k chlpom, sorry, to fakt nepotrebujete!

Našťastie, keďže mám doma ípeelko, nemusím tento bohumilý proces podstupovať až tak často a tak som skonštatovala, že ešte lepšiu službu než gél alebo pena na holenie mi urobí obyčajný sprcháč.

Odmietnite ale ponuku otestovať olej na holenie!

AUSTRALIAN BODYCARE Tea Tree Oil Shave Oil okrem toho, že má zabezpečiť zjemnenie aj hrubých a nepoddajných chĺpkov, má sa postarať aj o to, aby vaša koža po holení nebola nijako podráždená. Na svedomí to má predovšetkým čajovníkový olej s jeho antiseptickými, antibakteriálnymi a antimykotickými účinkami a tiež kombinácia mandľového, slnečnicového a kokosového oleja, ktoré chránia pokožku pred podráždením, hydratujú a zanechávajú pokožku hladkú ako detská prdelka.

australian bodycare kozmetika skusenosti


Produkt má olejovitú konzistenciu, off course, a vonia po čajovníkovom oleji, off course. Postup, odporúčaný výrobcom – pokožku umyjete sprcháčom, urobíte peeling, namažete sa olejom, chvíľku počkáte a holíte.

Ja teda uprednostňujem – najmä na končatinách – najskôr opláchnutie sa čistou vodou, aplikáciu oleja, holenie a potom umytie sprcháčom. Tak si vyberte.

A viete čo? Ja som nadšená! Žiletka po pokožke super kĺže, ale holí – na rozdiel od inkriminovaného gélu na holenie, ha ha. Okrem toho, pokožka ostane po olejčeku úplne vláčna, ako keď použijete olejový telový peeling! A po podráždení ani stopy.

Prejdime k starostlivosti o pokožku po holení.

australian bodycare tea tree oil krem na holenie recenzia


AUSTRALIAN BODYCARE Tea Tree Oil After Shaving Body Balm obsahuje okrem čajovníkového oleja aj extrakt z tasmánskeho korenia, ktoré tiež efektívne znižuje podráždenie, svrbenie a začervenanie.

Ako inak, balzam tiež vonia po čajovníkovom oleji a konzistenčne ide /už zas, ha ha/ o jedno zo skupiny najpríjemnejších telových mazadiel! Je to jemne chladivé a pripomína niečo medzi balzamom, jemnučkým krémom a šľahačkou :). A to skrátka chcete.

Okrem toho, pokožku to tak krásne zvláčni, až mám chuť sa tým namazať celá, akurát že mi je ľúto míňať to „len tak“.

Takže toto sú moje dojmy. Značka zatiaľ veľmi príjemne prekvapila nielen rozumnými cenami, ale – a to predovšetkým – hlavne účinkami. Ak by ste mali chuť omrknúť, zoženiete na Elnino.


- Kocúr - 

2 komentáre:

  1. Z oleja som unesená rovnako. Ja som gély na holenie už odložila dávno, prídu mi zbytočné a pozorovala som aj to čo vravíš, že to s nimi nejde lepšie. Používala som sprcháče, ale mala som suché nohy, s týmto olejom sú hydratované aj bez ďalšieho krému.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten olej vyzerá dobre. Vďaka za tip!

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...