piatok 5. apríla 2024

NEnákupy / marec 2024

Minulý mesiac mi moje nenákupy urobili radosť viac ako obvykle a o to ľahšie sa mi píše tento článok /ktorým sa snažím dostať do bjútyblogersko - tvorivého švungu/. Nielen, že som veľa vecí dostala na testovanie - čo už samo o sebe dosť poteší, že, ha ha - tentokrát to boli aj naozajstné lahôdky a viete ako... To poteší dvakrát :).

saveonbeautyblog kozmeticke prirastky za marec 2024
 

Takže začneme práve spoluprácou s Elnino a mojim lovebrandom, kórejskou značkou BEAUTY OF JOSEON. Na testovanie som dostala espéefkové sérum /áno, sérum!/a sérum s vitamínom C, čo bude – verte či nie – moja prvá skúsenosť s touto účinnou látkou! Akože v účinnej kozmetike myslím, že, ha ha. V zásielke som vyfasovala aj Color Tattoo 24H Eyestix pastelku od MAYBELLINE v odtieni I Am Shining. Klasické Color Tattoo v tégliku boli svojho času ozajstným kultom a frčal na tom aj Kocúr, preto sa toto v ceruzke nedalo odmietnuť! Určite viete, že takéto pastelky milujem a furt hľadám náhradu za moju milovanú, ale pekelne drahú pastelku od Bobbi. No tak uvidíme, koľko vody Maybelline namúti.

saveonbeautyblog nakupy marec 2024


Ďalšou lahôdkou je krém proti celulitíde od českej prírodnej značky LOBEY, ktorý tak krásne opísala vo svojej recenzii Bebe, že som mu skrátka neodolala napriek tomu, že tento typ produktov vôbec nepoužívam! 

Nie, že by som to nepotrebovala, že jo... 

V rámci vlastnej lakomosti som objednala náhradnú náplň namiesto normálneho balenia, takže som fotenie do článku zatiaľ odložila, ale myslím, že je to jedno, beztak bude zrejme ďalší kus...

saveonbeauty in news marec 2024


Doplniť zásoby som sa rozhodla pri mojich milovaných čiernych zubných pastách od ECODENTAlakoch na nechty od DERMACOL v odtieni
Neon Jelly. Pasty farbou neprekvapili, laky áno – čo teda hodnotím ako megaprúser.

Zvyšné vecičky, to už viete ako – klasické nákupy vecí, ktoré buď potrebujete alebo nepotrebujete, ale sú za dobrú cenu. Takže v podstate tiež potrebujete.

 

Pochváľte sa vy, čomu ste v marci neodolali.


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...