piatok 22. marca 2024

CALVIN KLEIN / Voňavý haul!

Ako áno, ako nie, ocitlo sa u mňa zopár voňavostí od mojej obľúbenej značky CALVIN KLEIN a dnes som sa rozhodla pokecať si na tému voňavá kozmetika.

Je mi jasné, že to nie je nevyhnutnosť, používať v kozmetike ako takej parfumáciu – off course, pokiaľ nejde o parfum, že jo, ha ha – ale... Ktorá z nás by odolala svojej obľúbenej vôni v sprcháči či telovom mlieku?

calvin klein skusenosti
 

O mne je už všeobecne známe, že ja vône v kozmetike naozaj milujem. Posledný rok síce prekvapujem samú seba, keďže som objavila svoju schopnosť opakovane kúpiť pleťové patladlo bez vône, pokiaľ ma odrovná konzistenciou a účinkami, ale čo si budeme čo nahovárať. Ak niečo vášmu nosu božsky vonia, spravidla máte tendenciu vracať sa k tomu častejšie.

Jediná vec, ktorú naozaj že nechcem bez vône, to sú sprcháče. Umývanie voňavým sprcháčom je pre mňa už taký každovečerný relaxačný rituál a fuckt si neviem predstaviť, že by som sa umyla niečím, čo nevonia! Tým myslím nie to, že by mi nejaký sprcháč smrdel, ale skrátka jasne, stručne a výstižne, že by nebol parfumovaný.

Pri telových mazadlách som už tolerantnejšia, ale ak sa mi páči, ako telové mlieko vonia, rozhodne to len vítam.

Telové mlieka či sprcháče, voňajúce po vašich obľúbených parfumoch, to je iná kategória. Spravidla sa veľký dôraz v týchto prípadoch na konzistencie či účinky ako také nekladie, primárnou funkciou týchto produktov je najmä prevoňať pokožku, prípadne podporiť trvácnosť vášho obľúbeného parfumu.

calvin klein recenzie


A tak sa v mojej zbierke ocitlo telové mliečko CALVIN KLEIN Euphoria, čo je moja hádam asi najviac signature vôňa na zimu. Písala som na ňu aj samostatnú recenziu, tak ak vás zaujíma, určite nakuknite.

Mlieko je takej tej rýchlovstrebávacej konzistencie, ktorá je ale v tomto prípade vítaná až potrebná a vonia brutálne! Fakt mám pocit, že pri ňom parfumovanú vodu hádam ani nepotrebujem!

No o to pokoj, v tomto prípade som to aj čakala.

Úplne ma ale odrovnal sprcháč v odéri CALVIN KLEIN One, ktorý viem, že môžem v podstate označiť medzi vyhajpované produkty vďaka všeobecnej obľúbenosti tejto vône, ale verte či nie, Kocúr si k nej ešte v živote nepričuchol!

Moje malé, životné foo – paaa, ako sa ukázalo...

calvin klein parfum


Tá vôňa je úžasná!!! Je vraj unisexová, ľahká, svieža, ale nie prvoplánová a - čistá. Absolútne čistá.

Čo ma teší, je fakt, že ide o toaletku a – hoci prekvapivo – tie na mne dosť často vydržia voňať dlhšie než parfumované vody! Tak jo, ďalší kúsok na mojom parfumovom wishliste, niet cesty späť...

Btw, tie pánske záležitosti mi tiež voňajú, ale napriek tomu skúsim nahovoriť chlapa, nech sa vyjadrí! To zas bude rečí... :D

 

Ako ste na tom s vôňami v kozmetike vy?  


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Sprcháče bez vône nebavia vôbec ani mňa. Presne ako píšeš tam je to jednoducho o tej vôni.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Thank you for being a guiding light in your field. Participate in contests and events hosted on our Aviator blog.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...