utorok 12. marca 2024

AUSTRALIAN BODYCARE Tea Tree línia / Prvé dojmy - sérum!

Priznávam, že trpím posadnutosťou sérami s kyselinou hyalurónovou. Práve hyalurónka je jednou z účinných látok, ktoré používam vo svojej skincare rutine jednoznačne najčastejšie a tiež najdlhšie. Preto, keď došla ponuka od Elnino jedno také sérum otestovať, tak sa samozrejme nedalo odmietnuť, že.

AUSTRALIAN BODYCARE Tea Tree Oil Hyaluronic Serum.

australian bodycare tea tree oil serum s kyselinou hyaluronovou
 

Sérum, poskytujúce pleti intenzívnu hydratáciu obsahuje okrem kyseliny hyalurónovej aj čajovníkový olej, ktorý je od "praveku" známy vďaka svojim antibakteriálnym a antiseptickým účinkom. Toto sú hlavné účinné látky, okrem nich však obsahuje napríklad aj glycerín, panthenol, extrakt z mikroriasy cylindrotheca fusiformis, ktorá funguje ako antioxidant a hydratačný pantolaktón. Za mňa, absolútne bomba zloženie, vzhľadom k tej cene.

australian bodycare tea tree oil hyaluronic serum zlozenie


K samotnej fľaštičke nemám veľmi čo povedať, je to praobyčajná sklená fľaštička s kvapkadielkom o objeme tradičných 30ml, ktorá je plne funkčná – pri hyalurónkových sérach mám toto balenie jednoznačne najradšej. Poznáte to, prdnete obsah do dlane, pomädlíte ruky a šupnete na ksicht.

Konzistenčne je sérum trošičku olejové /lebo čajovníkový olej, že/, ale vstrebe sa v pohode a môžete ho dať aj ako podklad pod mejkap. Off course, nedá mi neupozorniť, že ho treba dávať na pleť navlhčenúihneď uzamknite pleťovým krémom. Pri dodržaní tohto postupu ho budete musieť do pleti zapracovávať síce asi o 3 sekundy dlhšie, ale zaručí vám maximálny hydratačný efekt.

A to chceme!

australian bodycare kozmetika skusenosti


Sérum má typickú
tea tree vôňu – niekomu by to vyhovovať nemuselo, za mňa je to ale spomienka na mladosť, ha ha a nevadí mi.

Kto z nás ako násťročný na seba nepatlal čajovníkový olej, nech dvihne ruku...

Čo sa účinkov týka, za mňa plná spokojnosť – pleť je dobre hydratovaná a viac k životu nepotrebujem. Práve toto je výhoda sér s kyselinou hyalurónovou, že ten efekt vidíte v podstate okamžite a naozaj len málokedy môžete byť nespokojné. Takže ak nájdete kúsok ako tento - za rozumnú cenu a s dobrým zložením - nemusíte váhať, moje požehnanie dostal.

Značku Australian Bodycare zoženiete na Elnino a btw, tých sér je tam viac, určite sa oplatí hodiť po nich aspoň jedným očkom!


- Kocúr - 

2 komentáre:

  1. Krásne fotky Jani, pastva pre oči. Tiež mám toto sérum, ešte som ho nestihla otvoriť, ale ten set na nohy áno a je dobrý. Inak no ja a hyaluronka to zvyčajne nič moc.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem 😘, a to som zrovna frfľala, že som to odflákla 😃... Na tie veci na nohy som zvedavá, to som zas ja ešte nestihla otvoriť.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...