piatok 15. marca 2024

Spotrebovanci / február 2024

Poriadok musí byť, dnes si dáme zopár rýchlorecenzií po spotrebovaní ďalších fľaštičiek a téglikov s kozmetikou. Vo februári toho nebolo až tak veľa.

Chvalabohu.

out news februar 2024
 

Ako vždy, začneme stálicami a ich nalinkovaním: LARENS Repair Gel, ECODENTA zubná pasta, FA sprcháčNUXE pleťový krém. Na toto všetko prisahám už roky a odporúčam všetkými desiatimi.

Pokračujme ale ďalej a začneme tým najlepším, čo už nabudúce bude tiež medzi stálicami.

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie

 

GEEK & GORGEOUS Mighty Melt Cleansing Balm

Seriózne ten najlepší odličovací balzam, aký som vyskúšala. Dokonalá konzistencia, účinky a zatiaľ bezkonkurenčne najlepšia cena. Niet čo dodať, mám doma ďalšie dva kusy.

Recenzia tu.

 

ANNEMARIE BÖRLIND Supreme Glow Cream – Gel

Krémovo – gélový krém s prírodným zložením, výraznou, ale peknou vôňou, prekvapivo výživnou konzistenciou a úžasným glow efektom, ktorý doslova na počkanie skrášlil váš ksicht. Zdá sa mi, že sa minul celkom dosť rýchlo, ale to je jediná „negatívna“ pripomienka, ktorú k vecičke mám, pokojne by som si ho kúpila opäť.

Recenzia tu.

saveonbeautyblog kozmetika recenzie

 

RITUALS The Ritual of Hammam telový krém

O moju prvú skúsenosť so značkou Rituals sa postarala Janka a musím uznať, že značka príjemne prekvapila. Telový krém mal dosť psycho vôňu eukalyptu a rozmarínu, ale brutálne mi vyhovovala práve v čase, keď som bola prechladnutá alebo unavená – odér pôsobil veľmi relaxačne a upokojujúco. Okrem toho nesklamala ani konzistencia, ktorá bola pomerne hutná a výživná, ale nie nadmerne umasťujúca. Rozhodne teda spokojnosť, ale predsa len, tie ceny tohto typu produktov sú na mňa asi too much, čojaviem...

 

CATRICE Glam & Doll Boost Lash Growth Volume Mascara

Veľmi dobrá riasenka. Vrstviteľná, riasy pekne predĺžila, zahustila a aj vytočila a napriek tomu vyzerali maximálne prirodzene. A off course, mala úžasne drobný aplikátor!

Okrem toho, vďaka zloženiu mala podporiť rast vašich rias – čo som teda úplne že neodsledovala, ale neva. Bola výborná a kedykoľvek sa k nej vrátim.

Recenzia tu.

 

COLOR WOW Color Security kondicionér

Chystám recenziu, takže dnes budem na slovo skúpa, snáď prežijete :).

 

Amen, pre február všetko. Ak máte s niečím aj vy skúsenosť, budem rada, ak sa podelíte :).


- Kocúr -

 

  

3 komentáre:

  1. Jani tak vidím, že som ti podsunula dobrý produkt. Ja som s Rituals spokojná, echo tip je outlet Pandorf Rakúsko, tam majú lepšie ceny lebo outlet prípadne e-shopy. Ja túto značku milujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, uvidíme, možno sa jej nakoniec kuknem na zúbok 😃...

      Odstrániť
  2. Ahojky, znám jen Rituals, je to moje oblíbená značka a dopravam si ji vždy za odměnu.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...