streda 6. marca 2024

PURITO Dermide Cica Barrier / MEGAOBJAV!

Možno ste si už stihli všimnúť, že za posledný rok búram všetky svoje kocúrie predsudky, zásady a iné nezmysly a namotávam sa na kórejskú kozmetiku čím ďalej, tým viac. A keďže máme na tomto poli opäť raz jeden megaobjav, tak nevidím dôvod dlhšie otáľať.

PURITO Dermide Cica Barrier hydratačný nočný krém s ceramidmi.

purito kozmetika recenzie
 

Tak začnem malým zhrnutím, prečo som sa zamilovala do kórejskej kozmetiky. Tak predovšetkým, má úžasné zloženie a tie najpríjemnejšie konzistencie ever, ktoré sa zväčša dajú bez problémov vrstviť. Potom má ešte aj úžasné obaly, ha ha a je za vcelku prijateľné ceny. Potrebujete ešte viac dôvodov?

Takže začnem tým, aký kvalitný, funkčný a napriek všetkému jednoduchý je ten krásne fialkový obal! Bonusom rozhodne je objem úctyhodných 80 ml, to sa bežne u pleťových krémov nevidí!

purito kozmetika skusenosti

Patladielko s vegánskym zložením s obsahom skvalánu a pantenolu je vytvorené pre suchú a citlivú pleť, ktorú počas noci doslova nabije hydratáciou, vďaka ceramidom posilní kožnú bariéru a upokojí vďaka výťažku z pupočníka ázijského. Ten je v zložení hneď na druhom mieste, takže žiadne trápne zloženie s účinnými látkami kdesi na konci zoznamu!

purito dermide cica barrier nocny pletovy krem recenzia


Pamätáte si, ako som vychválila tento krém ako to najpríjemnejšie, čo som kedy na svoj ksicht mazala? No tak
toto je asi to najpríjemnejšie ever! Je to ako keď si na tvár mažete šľahačku, pančnutú nejakým ukľudňujúcim a rozmaznávajúcim balzamom a toto kombo vašu pleť zároveň brutálne zhydratuje a vyživí. Off course, keďže je určené pre suchú pleť, tak trochu aj premastí, ale nemyslím si, že by to tie z vás, čo majú kúštik mastnejšiu pleť, neprežili!

Už len vzhľadom ku všetkým týmto informáciám, má zmysel básniť vám tu o tom, aké účinky má krém na moju pleť? Nemyslím...

Naopak o čom som skalopevne presvedčená, to je fakt, že som našla novú stálicu v mojej večernej skincare. Tento krém je dokonalý! Kúpite tu.

 

Aké sú vaše skúsenosti so značkou Purito? A celkovo, čo vy a kórejská kozmetika?


- Kocúr - 

2 komentáre:

  1. Z kórejskej kozmetiky som mala buď séra alebo SPF, všetko mi sedela, tuším až na Missha BB krém ten vôbec. Krémy som ešte neskúšala, ale tak možno raz. Obal je fakt krásny. Na kórejskej sa mne ešte páči aj to, že do nej zvyčajne netrepú divoké parfumácie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si doteraz trepem hlavu o stenu, že som mala také predsudky voči kórejskej kozmetike... A vlastne ani neviem prečo 😬...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...