nedeľa 16. apríla 2023

Spotrebovanci / marec 2023

Medzi prvými jarnými spotrebovancami máme tentokrát samé lahôdky. Minúť sa mi podarilo totiž nielen moje osvedčené stálice, ale aj novinky, ktoré rozhodne stoja za povšimnutie! Takže si dnes k nim hodíme pár teplých slov.

spotrebovana kozmetika recenzie

Nič nové, začneme nalinkovaním stálic typu LARENS BioPeptide Serum Spray, FLORMAR base coat, PALMOLIVE sprcháčAVON krém na ruky, aby sme sa hneď mohli vrhnúť na spotrebovanú dekoratívku.

saveonbeauty out news marec 2023

GUERLAIN La Petite Robe Noire, odtieň 065 Neon Pumps

Rúž, spotrebovaný po necelých 6 rokoch. Rozhodne nepatril k mojim najobľúbenejším rúžom, ale spotrebovala som ho úplne celý, ako inak. Konzistenčne išlo o niečo medzi rúžom a balzamom na pery, pôsobil na perách tak trošku olejovo a na tomto ja až tak úplne nefičím. Odtieň samotný tiež nebol pre mňa úplne že zaujímavý. No a obal? Priveľa plastu na mňa. Na druhú stranu, pekne voňal, sladko chutil, vytrácal sa z pier bezproblémovo a bol luxusný, off course, takže by ma ani nenapadlo zbaviť sa ho inak než spotrebovaním. Určite ale do budúcna opätovnú kúpu neplánujem. Recenzia tu.

 

BENEFIT the  POREfessional primer

Nikdy som nejako extrémne za podkladové bázy pod mejkap nekopala, používala ich asi tak raz za dva mesiace a aj keď som uznávala ich skrášľujúce schopnosti, furt som ich pokladala za niečo navyše. Keďže sa ale v mojej zbierke už niekoľko rokov ohrievalo pár exkluzívnych kúskov, rozhodla som sa spotrebovať ich ešte pred tým, ako z tých obalov na mňa niečo vylezie.

Primer od Benefitu je skvelý. Naozaj vám vyzmizíkuje póry a najmä, poradí si aj s takým problematickým smradom, ako je kultový Double Wear mejkap. Čo ma mrzí, to je fakt, že ten efekt dokonalej pleti nevydrží aspoň klasickú osemhodinovku v robote a že ten od Clarins bol o kvapôčku lepší, ale zas, ten jednoduchý obal je oproti nemožnému tégliku brutálnym benefitom :). Takže áno, má moje požehnanie!

spotrebovana kozmetika saveonbeautyblog

ALVERDE Mineral Banana Baking Powder

Ak by toto bolo v zlisovanej forme, tak by to bol najlepší pleťový púder ever. Áno, vážené, tento púder bol úplne bombastický. Vaše póry zmizli šmahom ruky, pleť udržal matnú takmernafurt a dokonale fixoval mejkap aj korektor. Svojho času som mala doma všetky možné farebné verzie /okrem tejto banánovej aj transparentnú a farebnú/ a mám sto chutí kúpiť si hociktorý z nich opäť! Môj jediný problém spočíva v jeho konzistencii – ja skrátka nemám rada sypké púdre. Ich používanie je na mňa príliš komplikované, život otravujúce a bordel robiace, amen. Napriek tomu, efekt tohto púdru pri klasickom nanášaní – žiaden baking! – bol tak dokonalý, že asi rada urobím výnimku a kúpim ho opäť.

Ale zas, ak by značka prišla s lisovanou verziou týchto púdrikov... vykúpila by som polku zásob na predajni...

 

FRAIS MONDE Hydro Bio Reserve nočné pleťové sérum

Ďalší výrobok značky, ktorý milujem! Asi ako jediný produkt na svete išlo pomerne výrazne dole s cenou, tiež zmenilo trochu vizuál. Off course, nič mu to neubralo na kvalite. Sérum je mliečkovitej konzistencie, hydratuje veľmi, veľmi, veľmi dobre aj suchú pleť a ja sa k nemu ešte určite vrátim. Moje druhé spotrebované balenie.

 

AVÈNE Antirougers Fort sérum

Krémové sérum pre každého, kto bojuje so sklonmi k praskaniu žiliek na tvári alebo akýmkoľvek iným začervenaniam, mám doma už ďalšie v zásobe. Zo začiatku som trošku bojovala s jeho konzistenciou, ktorá sa mi zdala na sérum až príliš krémová, na druhú stranu, je na suchej, občasne dehydrovanej pleti veľmi príjemné, ochranné až vyživujúce – moje laické dojmy a ešte laickejšie popisy, ha ha. Nemám dôvod neodporučiť, pleť posilňuje a pri používaní minimálne raz denne mi nevznikla žiadna nová prasknutá žilka ani som sa nadmerne nečervenala :). Spotrebované asi druhé balenie, neviem...

saveonbeautyblog out news marec 2023

MEDIPHARMA COSMETICS Olivenöl Intensive Cream

Krémik kúpený hlavne z nostalgie, asi pred milión rokmi som ho v lekárni občas kupovala – v tých časoch ešte pod hlavičkou značky Doliva. Intenzívny krém krásne vonia a má zaujímavú konzistenciu – najskôr pôsobí veľmi ľahučko, pri zapracovávaní do pleti ale celkom dosť zhutnie a vyživuje excelentne suchú pleť. A obsahuje olivový olej z Toskánska, to skrátka musím milovať.

 

CHILLY Active Formula gél pre intímnu hygienu

Moja skúsenosť číslo dva s touto značkou. Musím povedať, že tento modrý som si obľúbila viac ako ten prvý, ružový – je hustejší a tiež jemne vonia. Samozrejme, pri tomto type produktov to nie je nutnosť, ale záleží na vašich osobných preferenciách. V globále ale fajn produkt, ktorý plní, čo má.

 

Amen, sme na konci dnešného zoznamu spotrebovanej kozmetiky. Ak máte s niečím skúsenosť, pokojne sa podeľte so zvyškom zemegule.

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...