nedeľa 25. februára 2024

GABRIELLA SALVETE novinky / Potrebujete alebo nie?

Tak a je to tu, aj Kocúr sa zaradil medzi vyvolené blogerky, ktoré vyskúšali aktuálne novinky od Gabriella Salvete. Ak by vás teda zaujímalo, čo si o nich myslím, čítajte ďalej.

gabriella salvete soulmatte make-up skusenosti
 

Na vyskúšanie som dostala mejkap a kontúrovaciu tyčinku a najskôr si tu hodíme pár slov, ktoré o produktoch hovorí značka samotná.

SoulMatte Hyaluronic Foundation make-up výrobca označuje za zmatňujúci, jeho názov je odvodený od anglického slovíčka „soulmate“, spriaznená duša. Že ako správna spriaznená duša pre pleť ťa ten mejkap nezmení, ale len podtrhne tvoju prirodzenosť, že.

gabriella salvete soulmatte make-up recenzie


Gabriella nám frčí na dvojzmysloch aj ďalej, o čom svedčí nielen samotný názov mejkapu, ale aj kampaňový slogan
Nice To Matte You.

Skrátka, ten mejkap má zmatniť pleť, zároveň ju ale nevysuší, pretože obsahuje vo svojom zložení kyselinu hyalurónovú, jojobový olej a tiež vitamín E pre výživu a hydratáciu pleti. Tej poskytuje ľahké krytie, ktoré ale viete navrstviť. Zloženie je vegánske, s jemnou, nevtieravou parfumáciou.

Okej, toľko výrobca, teraz Kocúr.

To balenie je krásne, pôsobí až luxusne – chrochtám blahom.

gabriella salvete soulmatte hyaluronic foundation make-up odtiene


Na otestovanie som si vybrala odtieň
03 Beige Neutral vo vidine, že mi asi bude sedieť, až keď sa trochu opálim – keďže na moje bleduľovité ročné obdobie mám momentálne dostatočnú zásobu mejkapov.

Chyba lávky, mne ten mejkap od Gabrielly sedí už teraz :D. Dokonca aj napriek tomu, že má byť s neutrálnym podtónom - povedala by som, že je to niečo medzi neutrálnou a zľahka žltou.

Poďme ale k samotnému mejkapu.

Mejkap vonia veľmi jemne a veľmi pekne, popravde som si to ale uvedomila až vtedy, keď som mejkap cielene naniesla na chrbát ruky a oňuchala. Pri nanášaní na ksicht som odér v podstate nezaregistrovala, čo ale beriem ako pozitívum.

gabriella salvete kozmetika skusenosti


Konzistencia mejkapu je krémová. Ako inak, za mňa kryje výborne a absolútne by ma nenapadlo vrstviť ho! Stačí ho minimálne množstvo – možno pol pumpičky – a prekryje všetko, čo prekryť má. Takže, na ľahké krytie pokojne zabudnite, toto je určite vyššie stredné krytie alebo som ja fakt divná a potrebujem, aby mejkapy vlastne
nekryli, ha ha.

Ja mejkap nanášam vždy hubkou – od iných techník som v podstate už úplne upustila, nakoľko tento spôsob aplikácie je podľa mňa pre pleť najšetrnejší a výsledný efekt najprirodzenejší.

Mejkap od Gabrielly sa hubkou nanáša dobre. S mojou pleťou si rozumie s primerom či bez neho. A aký je výsledný efekt?

Pleť je zmatnená tak akurát, póry sú vyzmizíkované a výdrž mejkapu je na moje /príjemné/ prekvapenie veľmi dobrá – mejkap sa do vrások nezlieva. Čím som vlastne povedala všetko a viac niet čo dodávať.

gabriella salvete konturovacia tycinka recenzia


Duo Contour Stick, to je taký miláčik. Ja ho bezvýhradne milujem – off course, berte do úvahy, že som v živote žiadnu krémovú kontúrovaciu tyčinku neskúšala a moja nehynúca láska k nej spočíva nielen v efekte, aký zanechá, ale aj v jej multifunkčnosti a praktickosti. Ja som totiž schopná urobiť ňou kompletné líčenie vrátane líčenia očí!

Vyfasovala som odtieň 01, čo by mala byť verzia "krémová kontúra plus highlighter". K dispozícii je ešte odtieň 02, kde namiesto highlightera nájdete rozjasňujúci, ale matný korektor – ja sa vytešujem z mojej nulajednotky.

gabriella salvete duo contour stick odtiene


Tyčinka má veľmi príjemnú konzistenciu a je dobre pigmentovaná. Tak akurát.

Čo sa odtieňov týka, bledule budú juchať – kontúrka je primerané svetlá, resp. primerane „tmavá“ a má studený podtón, highlighter je pomerne neutrálny. Ako aj mejkap, zapracovávam hubkou a pracuje sa s tým geniálne jednoducho. Výsledný efekt je veľmi pekný, najmä ten rozjasňovač je skvelý – pleť je prežiarená, ale tak prirodzene, až občas zabúdate, že máte na sebe highlighter a že to nie je vaša pleť.

Výdrž toho všetkého je výborná a na očiach mi to držalo dokonca aj bez akéhokoľvek podkladu, to len tak pre zaujímavosť!

Čo ešte dodať... S dekoratívkou od Gabriella Salvete mám viac skúseností a je fakt, že občas sa tu nájdu skutočné bomby za priam neuveriteľné ceny. Máte tu aj vy nejakých obľúbencov?


- Kocúr - 

2 komentáre:

  1. Škoda, že sa v Nemecku táto značka nedá zohnať. Už roky som od Gabiky nič neskúšala. Matné make-upy však nie sú nič pre mňa, pretože mám extrémne suchú pleť. Ale tá kontúrovacia tyčinka ma zaujala, tiež by som ju pľasla aj na oči :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Haha aj ja milujem ten Duo Stick na oči, u mňa to chce aj bázu lebo mám dosť mastné viečka, ale tá farba je super. A dokonca ak túto tyčinku používam ako bronzer drží ešte lepšie ako púdrové produkty. A to ja som na tie krémové príliš nebola.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...