streda 7. februára 2024

THE ORDINARY Serum Foundation / Dokonalý mejkap?

Tak dámy, dnes tu máme bombu! Mejkap od The Ordinary som kúpila bez čítania akýchkoľvek recenzií a v podstate najmä kvôli tomu, že bol za polovicu, ale že urobím až takýto objav, to by ma ani vo sne nenapadlo!

A off course, hneď sa s mojím objavom musím zveriť celému svetu, lebo inak ani nezaspím, že.

THE ORDINARY Serum Foundation.

the ordinary make-up skusenosti
 

V prípade tohto mejkapu by malo ísť o ľahký mejkap, ponúkajúci stredné krytie. Že e-shop hovoril niečo o jeho dlhotrvácnosti či schopnosti NEzlievať sa  do vrások, to som brala jedným uchom dnu, druhým von – poznáme to, takéto zaručené informácie z e-shopov...

No tak v prvom rade, ja neskutočne chválim výber odtieňov. Na e-shope síce v ponuke všetky asi nemali, ale ja som si vďaka rozdeleniu odtieňov /ktoré tiež na stránke nájdete/ vybrala absolútne dokonale sadnúci odtieň 1.2 Y. Primerane svetlý, akurát žltý.

V druhom rade chválim obal. Je plastový, plast pôsobí ale kvalitne a čo hodnotím extra pozitívne, to je fakt, že nemá žiaden dekel a dá sa uzatvoriť pootočením pumpičky – a vyzerá, že by balenie nemalo mať problém ani s cestovaním.

Konzistenčne je mejkap až vodovo tekutý, takže treba fľaštičku poriadne pretrepať.

No a teraz neviem, z ktorého konca začať tie chválospevy.

the ordinary serum foundation 1.2 Y swatch


S mejkapom sa pracuje
absolútne bezproblémovo. S ksichtom si rozumie bez primeru aj s primerom, ja osobne používam na aplikáciu výlučne hubku. Po nanesení na pleti zasychá tak akurát, takže nemusíte s vtláčaním mejkapu ponáhľať ako trebárs pri Double Wear mejkape!

Krytie mejkapu je dosť vysoké napriek tomu, že sa tvári, že by mal kryť ľahšie. Nerozumiem asi svetu v tomto prípade, lebo čo všetci označujú, že kryje stredne, je podľa Kocúra ultra vysoké krytie, ha ha. Naozaj neverím tomu, že by 99 percent žien z beautyblogosféry chcelo vyzerať ako masky, ale čo vám budem hovoriť, pripadá mi to čím ďalej, tým viac, že áno, chcú! Takže definitívne, Serum Foundation mejkap kryje veľmi dobre, ja označujem krytie za vyššie stredné a rozhodne nechcem, aby môj mejkap kryl viac.

Ťažko hľadám slová, ako popísať pleť s mejkapom od The Ordinary... je to dokonalosť sama. Pleť vyzerá krásna, štruktúra zjemnená, zároveň ale prirodzená, svieža, trochu glowy, ale nie moc... A viete, čo je absolútna – sorry za výraz - popičovka? Ten mejkap v takomto stave vydrží naozaj celý deň, nelezie do pórov, do vrások, nikam! Nikam!!! Zväčša mávam problém s nosovo-ústnou ryhou, tam akýkoľvek mejkap po pár hodinách trochu zalezie a musím ho počas dňa rozotierať prstom – mejkap od The Ordinary toto nerobí! Nie je vyslovene oteruodolný ako už spomínaný Double Wear mejkap, ale to je extrémista a vo všetkých ostatných vlastnostiach absolútne prešťal všetky mejkapy, aké som kedy skúšala. A že ich bolo nemálo, aj tých z kategórie high-end...

Ja nemám čo dodať. Serum Foundation mejkap je pre mňa určite jedným z prvých objavov tohto roka a obrovské prekvapenie. Kúpila som ho v tomto e-shope za 5 éčok aj niečo a mám pocit, že by som už iný ani nemusela potrebovať, toto bude vzťah...

 

Skúšali ste niektorá?


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Vyzerá super, avšak mne zatiaľ všetky tekuté robili akné. A to ja už akné vôbec nemávam takže aj preto vždy ticho závidím, no v tomto smere som s tekutými fakt mega opatrná. Dokonca aj Double Wear mal tento akné efekt. Možno tieto tekuté sú skôr pre iné typy pleti alebo som ešte nenašla ten svoj v tejto kategórii.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hmm, zaujímavé. Každopádne je to škoda, človek /laik ako ja :) / by povedal, že tie tekutejšie budú ľahšie pre pleť... Tak ale každý si musí nájsť to svoje...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...