nedeľa 4. februára 2024

NEnákupy / január 2024

Tak jo, máme tu prvý článok roka 2024 s NEnákupmi a teda ani trochu to nevyzerá, že by som mala za sebou dvojmesačný black friday či vianočné nákupy! No ale veď od toho som beautyblogerka, že...

saveonbeautyblog kozmeticke prirastky za januar 2024

Mojim úplne prvým kúpeným kozmetickým prírastkom roka 2024 bol lak na nechty od DERMACOL. Pamätáte si na ten, čo som vám spomínala v článku s top dekoratívkou za minulý rok? Tak toto sa tvári ako niečo odtieňovo veeeľmi podobné!

saveonbeautyblog in news januar 2024


Doplnila som zásoby aj mojich svätých grálov v podobe ceruzky na pery DERMACOL, krémov na nôžky od BALEA, ktoré boli samozrejme zas dlho nezohnateľné, hydratačného séra od PURITO, deodorantov od BOROTALCO a samozrejme že som neodolala môjmu vrelomilovanému Brow Setteru od BENEFIT!

kozmeticke novinky januar 2024
 

Extra radosť som si urobila novými kúskami, po ktorých som pokukovala už ozaj dlho. Nočný pleťový krém od PURITO, zubná pasta od ECODENTA pre nadšených konzumentov červeného vína, kofeínu a nikotínu, ha ha, retinolové nočné sérum od MERUMAYA a mejkap od THE ORDINARY, posledné dva v akcii tu s dokonca 50 percentnou zľavou, to by bol hriech odolať! A poviem vám, že sa tu rysuje objav za objavom...

saveonbeauty dennik beautyblogerky
 

Radosť mi urobila aj moja kolegyňa Janka, ktorá mi poslala balíček v tomto zložení, konečne vyskúšam niečo od RITUALS hurá :D.

calvin klein kozmetika

annemarie borlind rose nature
 

Na úplný záver som si nechala kozmetiku, pochádzajúcu z rôznych foriem spoluprác. Elnino sa rozhodlo, že by som mala zobrať na paškál moju obľúbenú značku CALVIN KLEIN a poslalo nálož výrobkov na vyskúšanie. Patladielka od ANNEMARIE BÖRLIND ste na blogu už videli, Shadow ich okukla až teraz :).

saveonbeautyblog in news januar 2024
 

Ešte jeden záverečný pohľad a to je teda všetko za január. Áno, občas sa zamyslím sama nad sebou, či je nutné toto všetko mať doma - a nie, nie je to nutné. No ale tá radosť, čo stála za všetkým tým nakupovaním... :)


- Kocúr -  

2 komentáre:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...