piatok 17. mája 2019

Jarní SAVEONBEAUTY obľúbenci / skincare

Tohtoročná jar – ak sa toto ročné obdobie vôbec dá nazvať jarou – sa už tak trochu blíži k svojmu koncu a predtým, než sa začneme variť vo vlastnej šťave, si nechcem odpustiť dnešný postík s jarnými obľúbencami. Jeden sme si síce už strihnúť stihli, ten sa ale týkal len pleťových masiek a ostatnú kozmetiku som tak nejak odignorovala. Keďže ale na jar hrajú u mňa prím práve vône, tak si tu dnes dáme zopár tých voňavých patladielok, na ktorých som aktuálne naozaj prudko závislá. 
No a okrem toho, bude tu na záver aj jeden megaobjav, takže sa tešte! ;)

saveonbeauty_nivea_mix_me_pletove_kremy_recenzia


NIVEA Soft Mix Me pleťové krémy
Začnime tak trošku multifunkčnými krémikmi od Nivey. Nie som si istá, ale niečo sa mi marí, že v prípade Nivea Soft Mix Me krémov ide o limitku a stav pultových zásob v drogériách by tomu aj zodpovedal – ja osobne som uchmatla v našej Déemke posledné trojbalenie a aj to v akciovej cene tuším 2,99€, takže je viac než pravdepodobné, že krémiky už nezoženiete. Ja sama som im odolávala hádam rok /lebo blbosť, ktorú nepotrebujem, že!/, nakoniec sa ale zadarilo – a poviem vám rovno, že vôbec neľutujem! Netvrdím, že by som sa uspokojila s týmito patladielkami ako hlavnou súčasťou mojej skincare, že jo - na to som už príliš rozmaznaná podstatne luxusnejšou kozmetikou - ale rozhodne mojej suchej pleti svedčali tieto krémy viac, než trebárs rad s vitamínom C od Ziaja

saveonbeauty_nivea_soft_mix_me_recenzia



Hlavným benefitom sú ale, off course, tie vône. Zatiaľ čo ružový Berry Charming vonia po bobuľovom ovocí a žltý Happy Exotic po tom exotickom, zelený Chilled Oasis mňa osobne doslova prikoval k zemi sviežou vôňou mäty, možno medovky a čojaviemčohoeštezeleného a jednoznačne je práve tento mojím favoritom. 

saveonbeauty_nivea_soft_mix_me_vone_recenzia

saveonbeauty_nivea_soft_mix_me_ingredients



Ak poznáte konzistenciu Soft krémov od Nivey a vyhovuje vám, tak fakt odporúčam krémiky vyskúšať, sú naozaj fajn – žiadna špeci-extra starostlivosť, ale ľahké, bez problémov sa vstrebú a celkom pekne pleť zhydratujú. 
No a ak holdujete experimentom, môžete dokonca vône medzi sebou pomiešať a nájsť tak tú svoju, že jo, v tom je vlastne princíp tejto trojky krémov.
Určite nemôžem povedať, že by som tieto patladielka na tvár používala každý deň – naopak, skôr ako občasnú súčasť takej tej aromaterapeutickej psychohygieny :), ale kvôli tomu ňuňu dizajnu a krásnym vôňam som si ich za posledné týždne naozaj obľúbila. 
Takže to len možno aj taký tip na niečo chutné do kabelky ;).

saveonbeauty_dove_silk_glow_shower_cream_review

DOVE Silk Glow sprchovací krém
Teraz už stručnejšie :). Sprcháč Dove, ďalšia veľká láska. Vlastne nielen jarná, ale úplne najsamviac celoročná!!! Zbožňujem sprcháče od Dove, pretože sú krásne husté a nevysušujú pokožku, to ale už určite viete, pretože to tu omieľam dookola už niekoľko rokov. Tento vo verzii Silk Glow je pre mňa ale úplne špeci.
Myslím, že sa vyrába minimálne už desaťročia – aspoň teda tá úžasná vôňa tento pocit vo mne vyvoláva a pripomína mi vôňu, ktorú patladlá od Dove mali ešte v časoch, keď so mnou plieskala puberta. Trošku teplá, trošku púdrová, moooc čistá... Skrátka nádhera!!! Asi mi nepripomína žiadnu konkrétnu zložku, ale tá celková kompozícia môjmu nosu lahodí neskutočne a ja som na nej závislá ako na ničom inom! Odporúčam privoňať!

saveonbeauty_borotalco_pure_recenzia



BOROTALCO Pure deodorant
A je to tu, megaobjav roka.
Na deodoranty som v podstate nikdy nejaká prehnane náročná nebola – na noc som zvykla používať totiž vždy antiperspiranty, ktoré poteniu bránia a deodoranty potom len ráno, potažmo hocikedy, keď sa mi zachce, na také to osvieženie - takže nejaké extra podstatné pre mňa nie sú. Vždy mi stačilo, keď som akceptovala odér samotný, na druhú stranu, ešte ani raz sa mi nestalo, že by sa mi nejaký svojou vôňou neprejedol.
Keď sa objavili v našich drogériách deodoranty/antiperspiranty talianskej značky Borotalco, okamžite som zbystrila pozornosť a očekovala antiperspirantnú verziu Original, ktorá síce moje predstavy naplnila, ale že by ma dvakrát ohúrila, to asi tiež nie. 

saveonbeauty_borotalco_deodoranty_recenzia

Deodorant Borotalco Pure je ale už iné kafe, vážené a môžem s kľudným svedomím vyhlásiť, že bez tohto deodorantu v spreji už neprežijem, pretože je jednoducho absolútna TOPka!
Tak v prvom rade, tá vôňa je neskutočná. Deodorant vonia veľmi čisto a sviežo, ako čerstvo vyprané prádlo, vôňa vydrží dlho a čo je geniálnevonia vďaka nej aj oblečenie a tá vôňa nielen, že neotravuje, ale ešte to aj vonia pekne! Áno, aj po celom dni v robote... po niekoľkých dňoch v robote...
Ďalšia vec, ktorú musím vyzdvihnúť, je zloženie. 

saveonbeauty_borotalco_pure_ingredients


To je totiž bez hliníkových solí - pri deodorantoch možno vcelku normálna vec, ale napriek tomu na mne táto vecička funguje mega aj proti poteniu! Off course, v čase testovania vládne /a vládla/ pomerne zúrivá jar, takže na potenie veľa dôvodov nebolo :D, rozhodne ale tento deodorant prekvapil v tom najpozitívnejšom slova zmysle.

saveonbeauty_borotalco_pure_recenzia


Ideálny je aj aplikátor samotný a tu jednoducho musím vyzdvihnúť aj „konzistenciu“ obsahu, ktorý je taký veľmi hydratačný /rozumej: až mokrý!/, ale vstrebe sa takmer okamžite a neotravuje – t. j. nenecháva stopy na oblečení a ani sa počas aplikácie nejdem udusiť – čo sú pre mňa naozaj dosť podstatné dôvody na to, aby som vec po prvom spotrebovaní prestala opakovane kupovať!
Aby sme tých bonusov nemali málo, tak ešte musím skonštatovať, že obsah balenia vydrží veľmi dlho, aj keď ide o klasický objem 150 ml.
Čo dodať? Myslím, že ani nič. Borotalco Pure vám môžem len a len odporúčať a u mňa sa rozhodne zaradil medzi moje top top top sväté grály. Tajne dúfam, že sa nikdy neprestane vyrábať, pri cene cécéá 3,50€ stojí za každý jeden cent!

Zhodnotenie deodorantu po spotrebovaní nájdete napr. aj tu.

saveonbeauty_top_skincare


Tak, máme to z krku. Toto bol výber mojich jarných obľúbencov z oblasti skincare, ak sa to tak dá nazvať. Za to naj z môjho výberu jednoznačne považujem deodorant od Borotalco a sprcháč Dove, krémy od Nivey sú už taká nadstavba a záleží len na vás, či ich „potrebujete“. Naopak, v prípade tých dvoch top partizánov záleží na mne, že ich potrebujete, ha ha!
Máte skúsenosť s niektorým z výrobkov? A čo vonia na jar najviac vám? ;)

- cc -



8 komentárov:

  1. Ten Dove sprcháč máme teraz doma a je fakt perektný. Hlavne kvôli jeho vôni samozrejme. Dove produkty mám veľmi rada, fakt mi sedia. No a čo Borotalco chcem skúsiť len furt si nie som istá, či je to deo alebo antiperspirant. Ja sa tým antiperspirantom vyhýbam lebo zabraňujú poteniu a zvyčajne mi upchajú celé podpazušie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tento problém mám aj ja, že nikdy neviem! :D Ale riadim sa zložením a keď tam nie sú hliníkové soli, beriem to ako deodorant a hotovo. :)

      Odstrániť
  2. Krémy od Nivea jsem samozřejmě potřebovala, tím spíš, když jsem je objevila ve výprodeji, osobně mi nejvíc voněl ten žlutý, ale užívala jsem si všechny, i když jsem nevyužila možnost je namixovat:-)
    Sprcháče Dove mám ráda hlavně na zimu, jak jsem jich vyzkoušela hodně, tak tuhle variantu ještě ne, musím to napravit a to stejné Borotalco Pure, až trochu spotřebuji zásoby sprcháčů a deodorantů, tak budu mít v patrnosti tvé doporučení:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa! ;)
      Ja som skúšala krémy aj namixovať a výsledok super... Len teda nie vždy sa mi to chce :).

      Odstrániť
  3. Na tie krémy som už veľakrát pozerala. Vyzerajú super. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: https://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dove a NIvea je svojou vôňou absolútna klasika.
    Vďaka za tip na Borotalco, vyskúšam, aj pre dcéry.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlas...
      No a ten deodorant, zatiaľ sú z neho nadšení všetci v mojom /skutočnom aj virtuálnom :)/ okolí, takže určite skús...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...