piatok 26. júna 2020

NUXE Crème Prodigieuse Boost očný krém / Áno či nie?

Asi žiadnej z vás netreba vysvetľovať, čo za osobnú tragédiu som prežívala, keď som sa dozvedela, že mi s najväčšou pravdepodobnosťou rušia jeden z mojich kozmetických svätých grálov, ktorý som si kupovala furt a stále dokola. Určite to aspoň raz za život zažila každá z nás. Jo jo, je to smutná – presmutná záležitosť... :D

Ja už dlhší čas testujem práve nástupcu tejto vecičky a dnes sa vám teda akože idem zveriť so svojimi dojmami. Aby ste vedeli, či sa do nej oplatí ísť alebo nie.

Multikorekčný gél na očné okolie Crème Prodigieuse Boost od NUXE.

saveonbeautyblog_nuxe_creme_prodigieuse_boost_eye_balm_gel

Takže začnime tým, ktorý produkt má tento gél nahradiť. Úplne konkrétne ide o tento očný krém, ktorý síce asi nie je žiaden zázrak na poli očnokrémovom, ja ho ale bezvýhradne milujem! A budem pišťať, ak ho už nikde nezoženiem... A keďže v prípade celej línie Crème Prodigieuse Boost má ísť o inováciu staršieho radu Crème Prodigieuse, tak pravdepodobne pišťať budem. No, čo už.

Najskôr musím uviesť na pravú mieru ten názov v e-shope. Rozhodne nejde o gél, ide o balzam – tento popis /ktorý, btw, je v podstate aj na krabičke!/ jeho konzistenciu vystihuje stopercentne. Ja vlastne očné gély príliš nemusím, pokiaľ nemajú v sebe aspoň pidikvapku oleja, takže v tomto sa tomu len teším.

saveonbeautyblog_nuxe_creme_prodigieuse_boost_ocny_krem_recenzia

Celé testovanie bolo tak trochu poznačené informáciou, že Crème Prodigieuse Boost multikorekčný gél na očné okolie má byť práve náhradou za môjho miláčika. Lebo: Jednak je podstatne drahší a dvak, jeho predchodcu zbožňujem, ako už viete. A to už samo o sebe zaváňa celkom pekným prúserom, že.

saveonbeautyblog_nuxe_creme_prodigieuse_boost_ocny_krem_zlozenie

Balzam je určený na unavené kontúry očného okolia, vďaka antioxidačnému zloženiu s jazmínom má zmierniť kruhy pod očami a opuchy a chrániť očné okolie pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Pokiaľ si pamätám, podobné účinky sľuboval aj starý Crème Prodigieuse...

saveonbeautyblog_nuxe_creme_prodigieuse_boost_ocny_gel_konzistencia

saveonbeautyblog_nuxe_creme_prodigieuse_boost_ocny_krem_konzistencia

Tá konzistencia je naozaj úžasná. Ide o balzamík, ktorý je radosť patlať na pokožku, je veľmi príjemný, bezproblémovo sa vstrebáva... a jediným rušivým elementom je jeho odér. Zatiaľ čo pri starom kréme som ho zbožňovala, tu som skôr na rozpakoch. Úprimne... značka Nuxe vône naozaj vie a zatiaľ sa mi ešte nestalo, že by som sa od nejakej nestala závislá, ha ha, ale v tomto prípade tie prvé dojmy neboli práve pozitívne! Krém vonia dosť sladko, až marcipánovo sladko - a teda už som si tak akosi zvykla, ale furt to nie je bohviečo! Uznávam, tá tubička je naozaj ňuňu, konzistencia úžasná, ale ten odér, ten to furt tak trochu zabíja.

saveonbeautyblog_nuxe_creme_prodigieuse_boost_ocny_gel

Čo sa účinku týka, ide v podstate o plne funkčný krémik, ktorý hydratuje naozaj výborne a vidím, že to očné okolie je pekné. Zázraky nespôsobí, to určite nie, nezmiznú vám šibnutím čarovného prútika ani vrásky, ani fialové kútiky pri koreni nosa, ani fokle pod očami, ale ja ako večný skeptik, čo sa očných krémov týka, som vlastne plne spokojná.

saveonbeautyblog_nuxe_creme_prodigieuse_boost_ocny_krem

No a napriek tomu, naozaj neviem, či do tejto vecičky pôjdem opakovane. Na Elnino zoženiete aktuálne za necelých 15 éčok, čo si myslím, že očných krémov s porovnateľnými účinkami zoženiem mraky aj v nižších cenových kategóriách. 

A to ani nehovorím o cene krému v lekárňach...

Ale... ktovie. V každom prípade, komu by som túto vecičku odporučila? V podstate každej z nás, ktorá očakáva od očného krému, že očné okolie zhydratuje, nevysuší, že bude na pleti príjemný, nebude robiť žiadnu neplechu pri líčení a ak bude vyhovovať vôňa. V tomto prípade sklamané určite nebudete – naopak, možno to bude dlhoročný vzťah, aký som mala ja s jeho predchodcom :).

 

- cc -

 

 

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...