utorok 23. júna 2020

URBAN DECAY / NAKED mánia pokračuje!

Naozaj to nie je dávno, čo som vám spomínala moju prvú high-end paletku očných tieňov a čo som verejne prehodnotila svoj predpotopný názor na ňu. Už vtedy som vám naznačila, že paletka sa dočkala rozšírenia svojej paletkovej rodiny v mojej domácnosti a dnes som sa rozhodla ukázať ju svetu. Testovanie Naked 3 od Urban Decay naozaj netrvalo dlho, pretože na tomto poli mám vlastne úplne, ale že úplne jasno :).

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_3_paletka_ocnych_tienov

Koncept Naked Trojky tentokrát kope za ružovú a ja som sa zamilovala na prvý pohľad, ako som ju uvidela v parfumérii. Aj napriek tomu, že momentálne uprednostňujem na očiach skôr teplé farby, občas som schopná dobrovoľne sa dokopať k experimentom so studeným, do ružova ladeným líčením vďaka tejto paletke a myslím /hlavne skromne! :D/, že mi naozaj celkom svedčí. Preto len čo som začala premýšľať nad tým, že by som eventuálne nie úplne vyhovujúcu paletku mohla nahradiť niečím iným, luxusnejším a hlavne funkčnejším a uvidela Naked 3 naživo, bolo rozhodnuté.

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_3_paletka

Farebné spektrum paletky je pomerne svetlé, čo mne tiež maximálne vyhovuje. Off course, určite sa neobávajte toho, že by líčenie na vašich očiach nebolo vidieť! Toto naozaj nehrozí - tie, čo poznáte UD paletky, viete určite, o čom točím. Na druhú stranu, svetlosť niektorých odtieňov treba mať stále na pamäti a ak chcete, aby boli na viečku predsa len kus výraznejšie /rozumej: rovnaké na viečku ako v palete!/, odporúčam pri nanášaní použiť prst namiesto štetca – s týmto som ja uzrozumená už dávno, aj keď v tomto prípade mi bohato postačuje intenzita, ktorú dosiahnem plochým štetcom.

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_3_eyeshadow_palette

V paletke, podobne ako v jej predchodkyni Naked 2, sa nachádzajú 3 matné tiene /svetlý „podkladový“ Strange a dva telové odtiene, svetlejší Limit a tmavší Nooner/, zvyšok je shimmerový.

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_3_odtiene

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_3_odtiene

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_3_odtiene

Čo sa kvality týka, ide v podstate o klasickú Naked paletku, ako ju poznáme. Ja konkrétne z Naked Dvojky :). Tiene síce pri čo i len trochu menej šetrnej aplikácii na štetec narobia v paletke a širokom okolí statočný svinčík, tiež pri líčení môžu opadať pod oko, ale ich konzistencia je maslovitá, pigmentácia výborná a schopnosť blendenia tak isto. Jednotlivé farby sa chytajú na seba dobre – aj keď pri farebnom spektre tejto paletky možno tie rozdiely v niektorých prípadoch až tak výrazné samozrejme nie sú - a na viečku neblednú. Klasika, používam primer. Momentálne síce len o viečko trošku pootieram prst s korektorom, ale záver je taký, že niečo pod tie očné tiene dávam.

Skutočne tejto paletke nemám čo vyčítať a namotaná som na ňu statočne.

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_paletky_ocnych_tienov

Čo dodať na záver... Ako som napísala aj v apdejt recenzii na Naked Dvojku, určite existujú aj kvalitnejšie, potažmo rovnako kvalitné paletky za oveľa nižšiu cenu, ale myslím, že tu je to o niečom inom. Nakedky od UD sú skrátka kult ako vyšitý a keď sa vám niektorá zapáči natoľko, že ste schopné vyhodiť za ňu v parfumérke nejakých 60 éčok len preto, že sa vám neskutočne páči a chcete sa na ňu pozerať každý deň, tak vám len odporúčam do nich ísť – ak sa trochu orientujete v téme /nie ako ja v tejto recenzii :D/, sklamané určite nebudete a budete si ju užívať.

saveonbeautyblog_urban_decay_naked_3_stetec

Ja som kupovala paletku v Douglase v kamennej predajni s využitím narodeninovej zľavy, na Notine ju ale aktuálne zoženiete za fuckt neskutočnú cenu a s poštovným zadara ako bonus, takže ak sa vám zapáčila, odporúčam neváhať - lacnejšia už určite nebude, holt...

 

Tak ešte raz otázka, máte doma nejakú Nakedku? :)

 

- cc -

 

 

 

 

 

 

 

 

4 komentáre:

  1. odtiene sú fajn....páčia sa mi, ale nejako ma ten jej dizajn odpudzuje, mám pocit, že by som ju chcela vyrovnať... ale to je len môj názor :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDDD Tak samozrejme dizajn je vec vkusu, ale aj keby sa mne ten obal nepáčil, tak by ma to vyrovnávanie asi nenapadlo, ďakujem za rozšírenie obzorov! :DDD

      Odstrániť
  2. Celkovo sú UD paletky pre mňa veľké lákadlo. Mám Naked Honey aj Smokey a potom tú špeci Game of Thrones limitku. Všetky 3 sú top. Teraz ešte pokukujem po Ultraviolet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá nemá najlepšie recenzie, ale keď sa Ti páči, nerieš! :D Tiež by som mala najradšej všetky Nakedky vo svojej zbierke... :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...