utorok 23. marca 2021

Spotrebovanci / február 2021

Posledných zimných spotrebovancov by som začala konštatovaním, že úplne netradične tu máme nálož produktov, ktoré sú istým spôsobom pre mňa nové a ani náhodou /zatiaľ/ nemôžem povedať, že sú mojimi stálicami. Na druhú stranu, dosť veľa z nich má nábeh stať sa nimi. Ktoré sú to? Čítajte ďalej!

Saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie

Hneď na úvod vám nalinkujem tie naozajstné, zubom času overené stálice – LARENS BioRenew Sérum /aktuálne na InstagrameFacebooku prebieha rozdávačka naň, takže neváhajte a zapojte sa! ;)/, BALEA krém na chodidlá s ureouDOVE sprcháč. K nim, myslím, nič viac dodávať netreba – a z toho sa len tešte, dnes vás tu toho čaká dosť aj bez nich :). A začneme tým, čo bez váhania potrebujete.

 

GUERLAIN Kiss-Kiss Shaping Cream Lip Colour rúž na pery, odtieň 360 Very Pink

Ak má niečo z dnešného článku nárok byť za stálicu, tak je to tento rúž na pery. Off course, otázka znie, ako moc môže byť stálicou práve tento typ produktu. Každopádne, roky skúseností ma oprávňujú skonštatovať, že toto je najlepší rúž na pery ever a kopem aj za tento odtieň! Už mám kúsok číslo dva v zásobe.

Guerlain Kiss Kiss ruz na pery odtien Very Pink

BENEFIT Precisely, My Brow mikroceruzka na obočie, odtieň 3 Warm Light Brown

Môj miláčik a stálica. Spomínam len kvôli novému odtieňu, ktorý som spotrebovala o niečo rýchlejšie než jeho kúštik tmavších predchodcov. Ak by vám to nedocvaklo – tmavšie odtiene, pri ktorých potrebujete ľahšiu ruku, spotrebujete po dlhšom čase. Spotrebovanie odtieňa 3 mi trvalo cca 3,5 - 4 mesiace.

 

LARENS Nails & More maska na nechty

Skvelá vecička na posilnenie nechtov, ktorá naozaj funguje! Kľudne ju môžete aplikovať aj pri nalakovaných nechtoch na kožu tesne pod nechtom, základom je pravidelnosť. Na druhú stranu, ak si tam napatlete môj milovaný Repair gel, tiež neurobíte chybu.

 

CERAVE telové mlieko

Svojho času som ho posunula mame, ale keďže na jej občasne ekzematickú pokožku nefungoval, dopracoval sa opäť ku mne. No a za mňa fajn! Je síce pravda, že keby nejako pekne voňal, asi by mi spôsobil väčšiu závislosť, ale rozhodne hydratoval slušne a oceňujem moooooc to pumpičkové balenie!

Saveonbeautyblog Out news februar 2021

KENZO Jeu D´Amour edt

Miniatúrka, ktorá síce dvakrát dlho voňať nevydržala, ale bola príjemná. Jej štúdiu som sa veľmi nevenovala, keďže to bola miniatúrka, ale vyhovovala mi. Taká dospelácka vôňa, nič pre deti. Asi ju nutne k životu nepotrebujem, ale ak by si ku mne našla cestu sama, určite sa jej ochotne ujmem.

 

ZIAJA Kozie mlieko maska na vlasy

Fajn produkt, ale ja furt kopem skôr za šampón než za toto – ten mi pripadá fuckt aspoň trochu výnimočný, maska je „len“ dobrá. Berte ale do úvahy, že moje vlasy sú suché ako drak a funguje na nich len máločo!

Saveonbeauty spotrebovana kozmetika recenzie

ROSEN PHARMA Kyselina hyalurónová Sérum na liftingové ošetrenie pleti

Ampulky. Úprimne, ja osobne ich kvôli ich prapodstate nemusím, keďže som presvedčená o tom, že po spotrebovaní kúry v podobe jednej krabice ampuliek ich účinky neviem posúdiť, ale keď už u mňa skončili... Vodička, ktorá bola fajn, pleť nedráždila, ale keďže občas ma pri aplikácii mierne pridusil alkoholový odér, nemyslím si, že je to niečo, čo doma potrebujete mať opakovane!

 

AVON Planet Spa Aromatherapy krém na ruky, verzia Energise

Celkom fajn hydratujúci krém na ruky s vôňou bergamotu a citrusovými esenciálnymi olejmi. Zo začiatku voňal, po čase už menej – ale to je len vec osobných preferencií. Každopádne, žiaden vyslovený zázrak a odporúčam určite kupovať iba v akcii minimálne dve pade a nižšie!

 

NIVEA Naturally Good micelárna voda

Micky od Nivey mám poväčšinou rada a bojovala som len s tou čiernou, dvojfázovou. Na kúpu tejto ma ukecalo to prírodne sa tváriace zloženie, ale teda neviem. Asi nebudem nejaká extra konkrétna, ale niečo mi na tejto micke vadilo. Netvrdím, že by mi vyslovene dráždila pleť, ale zdá sa mi, že nebola tak úplne sensitive na tom mojom ksichte. Takže nabudúce sa oveľa radšej vrátim buď k mojej fialovej klasike alebo čiernej NEdvojfázovej.

Benefit ceruzka a gel na obocie recenzie

BENEFIT Gimme Brow + gél na obočie, odtieň 3 Neutral Light Brown

Tak toto ozaj nemyslím, že potrebujete. Fajn fixačný gel na obočie s veľmi jemnými fixačnými schopnosťami, akých zoženiete v drogérkach mraky. Mraky lacnejších a minimálne rovnako dobrých. Nebrať! Zainvestujte radšej do ceruziek.

 

MIXA Cleansing Cream

Určite si prečítajte recenziu. Veľmi príjemný, pekne voňajúci čistiaci krém, ktorý skvelo penil, skvelo čistil pleť a áno, skvelo voňal! Takmer samý nesporný benefit pre citlivú pleť, že jo, ha ha. Pri opakovanom použití moju pleť aj rovnako skvelo vysušoval a dopoužívala som ho len vďaka tomu, že som ho prestriedavala mojim milovaným Dermo Wash gélom od Larens. Ak máte citlivú pleť, určite nepotrebujete!

 

Tak a pre dnešok sme vybavení. Išla som na to pekne postupne od toho najlepšieho cez to, k čomu je môj postoj trochu vlažný až po to, čo už určite nebudem potrebovať. Netvrdím, že u vás to bude rovnako, ale to už je ten ťažký život sledovateliek blogov o kozmetike :).

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...