piatok 8. januára 2021

SAVEONBEAUTY Top Products 2020 / skincare a iné!

Dnešným článkom odštartujeme minisériu topproduktových článkov s prehľadom najlepšej kozmetiky roka 2020. S mne nie úplne vlastným potešením môžem vyhlásiť, že tentokrát to bude ozaj len o tej najlepšej kozmetike – akosi sa mi zadarilo vyhnúť sa minulý rok prepadákom a tej troche, ktorej som sa nevyhla, o tej ste si mohli prečítať už v tomto článku. Dnes si teda pripomenieme produkty, ktoré mi najviac prirástli k srdcu minulý rok v oblasti pleťovej a telovej starostlivosti, nabudúce sa pozrieme na zub dekoratívke.

Larens Repair Gel
 

Nech mi je odpustené, že som opäť nepovažovala za potrebné spomenúť úplne všetky kategórie, ktoré sa na bjútyblogoch zväčša spomínajú, ale furt som toho názoru, že je to blbosť. Presnejšie, blbosť v tom prípade, že sa v tej – ktorej kategórii nestretnete s produktom, ktorý by vás odrovnal a napriek tomu ho do výberu top produktov zaradíte len preto, že v tej skupinke 5 podpriemerných produktov vynikal tým, že bol priemerný, že jo...

Tiež si musím nasypať popol na hlavu v tom, že som skrátka kopec produktov pre vás otestovať síce stihla, ale nestihla som vám o nich utrúsiť pár teplých slov na blogu. Budem sa teda tváriť, že toto bude aj môj novoročný bjútyblogerský záväzok a teraz už konečne poďme na vec.

Asi vás príliš neprekvapí, že celý rok 2020 sa niesol v znamení značky Larens a ja tak nebudem ani trochu novátorská, ha ha. Zhruba o tri mesiace plánujem článok typu „rok s Larensom“ a už teraz viem, čo v ňom bude. Larens skrátka u mňa boduje už celé veky a ten posledný cécéá rok, kedy som nepoužívala takmer nič iné, vidím výsledky priam hmatateľne.

Larens Dermo Wash

Kategóriu čistenie pleti už roky valcuje Larens Dermo Wash. Ja skrátka na umývanie všetkých odličovacích záležitostí nemôžem dlhodobo používať nič iné, len toto a preto aj keď budem akokoľvek za konzervu, v tejto situácii skrátka nemám na výber!

Do pleťových sér som ale absolútny maniak a najradšej by som vyskúšala všetky na svete. Preto vás asi neprekvapí, že nielen, že ich tu dnes uvidíte viac :D, rovnako viac ich používam aj v každodennej skincare rutine.

Larens Biorenew serum

Jeden z mojich najviac milovaných produktov, Repair Gel /na fotke hore/, som začala používať nielen na tvár, ale aj na pokožku takmer celej telesnej schránky – všade tam, kde usudzujem, že je to potrebné. Uznávam, znie to už mierne psychopaticky, ale na túto vec skrátka ja nedám dopustiť. Výlučne na tvár už patlem Biorenew Serum, asi najlepšie hydratačné sérum, aké som kedy mala. Ako každé sérum s kyselinou hyalurónovou ho dávam vždy na navlhčenú pleť a tu mám, holt, ďalší objav v podobe čoho? Jo, ďalšieho séra! Biopeptide Serum Spray, sérum vo forme niečoho, čo sa tvári ako voda, v skutočnosti je to výkonná bomba, ktorá okrem hydratácie  vašej koži dodá dávku peptidov, vitamínu C, biotínu a koloidného striebra proti zápalom napríklad.

Larens Biopeptide Serum Spray

Týmto by sme ukončili kategóriu pleťových sér. Netešte sa ale! :D S kategóriou pleťový krém tu máme totiž ďalšie komplikácie :).

Úplne najradšej by som do tejto kategórie zaradila GLA Serum, čo je inovovaný GLA pleťový krém. Bohužiaľ som ho akosi po tej inovácii nestihla zrecenzovať tu na blogu, tak si tento rok ešte nechám zájsť chuť a nahradím ho ďalším skvelým krémom, Lifting krémom od Larens

Larens Lifting pletovy krem

Ten síce prešiel tiež menším fejsliftom, tentokrát ale len po vizuálnej stránke tým, že bol zaradený do produktovej línie Intensive. Pleť po tridsiatke si skrátka pýta dobrý liftingový krém a tento môžem len odporúčať.

CERAVE pletovy krem

A je to, týmto by sme pre dnešok ukončili tému Larens, pri pleťových krémoch sa ale ešte chvíľu zdržíme! :D Pri všetkej súdnosti, ktorá mi pri mojej nehynúcej láske k uvedenej značke ešte zostala, he he, rozhodne musím v tomto článku spomenúť nočný hydratačný pleťový krém/lotion od CeraVe. Za mňa veeeľké prekvapko, pretože tento relatívne jednoduchý pleťový krém hydratuje aj suchú pleť naozaj excelentne aj napriek jeho nie príliš hutnej konzistencii!

Rovnako početne bude tentokrát zastúpená aj kategória balzamov na pery. Verím, že viete, ako slabosťou pre ne ja trpím už od pradávnych dôb, takže mi to snáď bude odpustené.

A sľubujem, že v tomto prípade nebudem zas tak úplne stopercentne konzervatívna! :)

A preto začneme Rosebud Perfume Smith´s Rose & Mandarin balzamom na pery, ha ha.

ROSEBUD balzam na pery
 

Neviem, ako jednoznačnejšie by som mala vyjadriť fakt, že tieto balzamy sú najlepšie balzamy na pery ever! Kto ho nevyskúšal, netuší, čo je poriadny balzam na pery a aj keď nepatria do kategórie úplne najsamlacnejšej, rozhodne stoja za každé jedno euro! Ak ste vazelínky na pery doteraz neznášali, po vyskúšaní tohto ich začnete milovať!

Topvet balzam na pery

Poďme ale ďalej a opäť maximálne konzervatívne. Keby ste predsa len nechceli z rôznych blbých dôvodov skúšať vazelínu :D, omrknite Angel´s Kiss balzam na pery od Topvet vo verzii melón a marhuľový olej. Balzam od českého výrobcu, ktorý by mal mať prírodné zloženie, krásne vonia po melóne a má takú trošku pastovitú konzistenciu, ale účinok excelentný!

Aaaaaa je to tu, idem konečne byť za nekonzervu. Možno viete, možno nie, ale klasické, tyčinkové balzamy na pery od Baley som vždy neznášala. Doslova! V roku 2020 sa ale stal asi zázrak, pretože ja som vzala na milosť Minty Melon limitku! Nepýtajte sa ma ale na dôvod. Naozaj netuším, či som bola práve len dostatočne zavodnená alebo som mala pery v excelentnej kondičke vďaka iným balzamom alebo... alebo sa kvalita týchto balzamov ozaj zlepšila? 

Balea Minty Melon balzam na pery

Každopádne, okrem krásnej vône balzamík pery celkom príjemne hydratoval a  nevysušoval - a to už samo o sebe je u mňa v prípade baleáckych balzamov úspech ako drak.

Na samý záver musím spomenúť ešte jednu vec na vlasy. A verte, že ju nespomínam len tak! Moje vlasy sú na starostlivosť veľmi, veľmi náročné a naozaj pri minime vecí postrehnem viditeľný, potažmo hmatateľný rozdiel. Chvalabohu, kondicionér s obsahom minerálov od Mon Platin DSM presne tento prípad je! Vlasy sú po ňom neskutočne hebké a mäkučké, všetko bez akýchkoľvek stôp zaťaženia. Milujem ho!

Mon Platin DSM kondicioner

No a to by sme mali z oblasti skincare, o čom som dnes chcela písať, snáď všetko. Nevylučujem, že som na niečo zabudla, ale za všetky tu spomenuté produkty dávam jednoznačne obe paprče do ohňa.

Za čo ich dáte vy? ;)

 

- cc -

 

 

2 komentáre:

  1. Vidím, že u teba Larens vedie! Musím už konečne aj ja čosi od nich vyskúšať. Posledne sme s kozmetičkou o tom hovorili, keď som bola na obočie, ale už som nestihla k nej potom ísť... :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, tiež si myslím, že musíš :)))...
      Skrátka, nepomohla som si, v oblasti skincare som konzerva - a mám pocit, že čím ďalej, tým viac. Starnem! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...