utorok 8. marca 2022

Spotrebovanci / február 2022

Dnes sa pokúsim byť tak trochu úsporná vo vyjadrovaní. Dôvodom bude ani nie tak závratný počet spotrebovaných kozmetických produktov ako skôr to, že tento článok píšem vo frekvencii jedna veta za polhodinu a to je teda dosť bjútyblogersky náročné, ha ha.

Takže, čo sa mi podarilo spotrebovať vo februári?

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie

Ako vždy, na úvod spomeniem stálice a skončíme veľmi rýchlo, keďže tentoraz som spotrebovala len dve - ALPECIN šampón a AVON sprej na urýchlenie schnutia laku na nechty /recenzia furt nie je :D/. A môžeme hneď prejsť na môj detailnejší pohľad na "novinky".

smith´s rose mandarin lip balm

SMITH´S Rose & Mandarin balzam na pery

Začneme rovno tým najlepším. Balzamy na pery od Rosebud Perfume používam už celé veky a bez pardonu sú pre mňa najlepšie ever! Pri dodržiavaní stopercentnej hygieny vydržia aj otvorené veľmi dlho /roky!/ a dajú dokopy aj tie najsamviac zničené pery! Úprimne, nabudúce by som si asi vybrala iný odér – neznamená to, že tento by mi smrdel, ale majú určite aj krajšie vône :).

Odporúčam vyskúšať!!!

 

AVON krém na ruky s avokádom

Štandardne dobrý avoňácky krém s príjemnou vôňou, ktorý určite spotrebujete do dna, ale úprimne, asi ho nutne opäť nepotrebujem! Minimálne, v podobnej konzistencii má značka aj krajšie vône...

 

NEUTROGENA koncentrovaný krém na ruky

Tak nalejme si čistého vína... Krém som našlaha ha, detaily neriešte – a keďže som osôbka, ktorá akékoľvek produkty vyhadzuje bez dôvodu len veľmi nerada, no tak som sa ho ujala :). Sama nepatrím k tým, ktoré by na týchto koncentrovaných krémoch na ruky frčali – nevyhovuje mi tá ich prapodivná konzistencia, ktorú si neviem po koži poriadne rozotrieť a tiež si nemyslím, že ich efekt je nejaký dychberúci!

A off course, presne takto to bolo aj v tomto prípade. Krém som spotrebovala, ale sama dobrovoľne určite nekúpim.

nuxe suchy olej recenzia

NUXE Huile Prodigieuse Or multifunkčný suchý olej

Milujem tú klasickú verziu najmä kvôli odéru a túto s trblietkami vďaka vizuálnemu efektu dvojnásobne! Vo fľaštičke mi ešte trochu ostalo, to už vyhadzujem kvôli tomu, že ten odér už nie je taký ideálny /asi po 3 rokoch, ha ha/, ale rozhodne kupujem opäť! Na leto must-have absolútny.

 

BIODERMA Hydrabio Sérum

Kedysi môj obrovský miláčik, ku ktorému som sa po rokoch vrátila a som v podstate rovnako spokojná! Na pocit možno pôsobí trochu silikónovo, ale krásne vonia a mojej suchej pleti vyhovuje. Netvrdím, že ho budem používať nafurt, ale čas od času sa k nemu ochotne vrátim! Odporúčam pre tie z vás, ktoré frčia na hydratačných sérach s konzistenciou, ktorá sa do pleti nevstrebe hneď a bez stopy.

 

PIVRNEC sprchovací gél

Fajn sprcháč s extraktom z pivných kvasníc a chmeľu v pomerne vtipnom obale s príjemnou vôňou, ktorý pokožku nevysušoval, čo viac si možno želať, že... Za mňa veľká spokojnosť a nie, nebojte sa, nevoňal po pive ha ha.

 

MALAK organický arganový olej

Priniesla mi kamoška ako suvenír z dovolenky v Maroku.

Kedysi som na argaňákoch intenzívne frčala, postupom času som od ich používania na tvári tak nejako prirodzene upustila /vlastne sa to týka akýchkoľvek olejov/, ale určite bol fajn. Odérom bol úplne neutrálny a ja som ho používala hlavne na kúpele rúk pri manikúre. Skrátka, využitie si našiel, ale faktom je, že najbližšie mesiace kúpu arganového oleja v pláne nemám.

saveonbeautyblog out news februar 2022

DEOGUARD deosprej bergamot a limetka

Veľmi príjemný dezodorant s prírodným zložením a krásnou citrusovou vôňou, ktorý síce nie je nejako prehnane "funkčný" v zmysle, že ho na seba nastriekate ráno a voniate po limetke celý deň, ha ha, ale raz za čas naň mám skrátka náladu! Na jeho vôňu a tiež na to prírodné zloženie. Priznám sa, že radšej mám tie tuhé od Deoguard, ale rozhodne je hoden spotrebovania aj tento.

 

BALEA Med krémovo – olejové telové mlieko s alantoínom

Milujem! O tomto objave som vám písala len nedávno a z článku vám musí byť jasné, že toto mliečko bude moja stálica. Úžasný produkt na suchú pleť, ktorý uspokojí všetky vaše požiadavky, ak potrebujete pleť veľmi intenzívne zhydratovať a vyživiť, zároveň neumastiť a tiež finančne nezruinovať svoju peňaženku. Opäť raz, čo viac potrebujete?

 

MON PLATIN Dead Sea Minerals pleťový peeling

Svojho času som ho mala veľmi rada. Keďže ale pred časom som v podstate úplne upustila od používania mechanických peelingov na ksichte, tak si ho, off course, momentálne kupovať neplánujem. Ak ale na klasických peelingoch furt ulietavate, myslím, že vám ho môžem odporučiť. Hrubý je tak akurát, príjemne vonia, neobsahuje mydlo, nedráždi pleť a to balenie vám vydrží naveky!

 

Takto teda vyzeral môj február z hľadiska spotrebúvania. Aký bol ten váš? ;)

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...