utorok 24. mája 2022

Spotrebovanci / apríl 2022

Tak a máme tu pravidelnú dávku spotrebovanej a nespotrebovanej, ale vyradenej kozmetiky za minulý mesiac. Takže sa pekne usaďte a aj keď tentokrát to opäť nebudú nejaké závratné čísla, určite budem mať o čom rečniť ako vždy.

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie

Začnime úplne nudne stálicami, ktoré vám len nalinkujem, aby ste si vedeli urobiť obraz o tom, či ich aj vy potrebujete k životu tak nutne ako ja: LARENS Repair Gel, ECODENTA zubná pasta, BALEA Med telové mlieko, JESSA emulzia.

A teraz už môžeme ísť na vec.

 

ZENZ šampón Cactus NO.17

Intenzívne hydratačný šampón dánskej profi značky s premakaným zložením – 98% prírodných zložiek, 58% organických zložiek s obsahom organického aloe vera, avokádového oleja, kokosovej vody a opuncie, s vôňou broskyne a cédrového dreva, podľa výrobcu vhodný najmä pre normálne, suché a kučeravé vlasy. Šampón nemal až tak veľmi hustú konzistenciu, napriek tomu dobre penil a voňal len veľmi jemne, ja osobne by som prijala aj intenzívnejší odér.

Popravde, ja osobne som čakala trochu viac a myslím, že môjho miláčika od MyDentity asi neprekonal – po ňom boli moje vlasy na dotyk príjemnejšie, hebkejšie a „ťažšie“, čo je teda presne to, čo moje vlasy potrebujú! Takže nabudúce vyskúšam asi radšej niečo iné.

 

LARENS LipoColl HA Hydro sérum

V podstate som sa vyjadrila už v recenzii, takže určite kuknite tam. Skvelé sérum, ktoré vašu pleť rozžiari, zhydratuje a omladí a ja ho môžem len a len odporúčať! Off course, keby tých sér, ktoré milujem, nebolo taaak neskutočne veľa... Každopádne, toto je jeden z topkových favoritov medzi nimi.

saveonbeauty larens lipocoll ha hydro serum

No a jo, ako vidíte na fotke, to balenie sa ozaj dá rozobrať a spotrebovať obsah do poslednej kvapky!

 

FRAIS MONDE Hydro Bio Reserve Intensive sérum

Čo som to vravela? Že je na svete koľko tých sér, ktoré milujem?

No, sérum od Frais Monde je určite jedno z nich a ja sa budem k nemu pravidelne vracať. Na rozdiel od LipoColl séra, ktoré má konzistenciu skôr „suchšiu“ a viac gélovitú, pomerne rýchlo vstrebateľnú, toto je kúštik olejovité a teda ideálne pre hydratáciu suchej pleti. Samozrejme, nejde o klasický olejček, to určite nie – skôr by som ho zaradila do kategórie kvapkadielkových sér typu La Roche-Posay, ktoré vašu pleť krásne zhydratujú a zanechajú ju už na dotyk veľmi príjemnú, hladučkú, vyživenú. Ak teda uprednostňujete práve tento typ hydratačnýh sér, rozhodne musíte očekovať toto – okrem úžasného účinku a príjemnej vône má ešte aj bio zloženie! Milujem ho...

 

AVON Planet Spa minikrémy na ruky

Všetky tri mali toho veľa spoločného – krásne voňali, mali skvelú, hustú konzistenciu a myslím, že ani jeden z nich už nie je v ponuke. Ha ha. Alebo teda je to skôr do plaču. Minimálne teda tie dva vo verzii s arganovým olejom a kaviárom by som bez zaváhania brala opäť, ideálne v aspoň 100ml balení. Nuž...

 

AVON Senses Juice Burst sprchovací gél

Voňal po mandarínke a zázvore a voňal dokonalo! Keďže je to relatívna novinka, stále ho nájdete v ponuke katalógov a ja skutočne intenzívne odporúčam pričuchnúť, obzvlášť, ak ste ovocnofil. Už mám doma druhé balenie...

saveonbeauty out news april 2022

MARY KAY Extra Emollient nočný krém

Aaaa máme tu prvý prúser. Teda, aspoň v mojich očiach ostal tento produkt úplne nepochopený a ak tu máme nejakú fanynku tejto vecičky, prihlás sa!

Mám suchú pleť a preto mi na ksichte väčšinou nič mastné nevadí, ale toto mi teda fest vadilo! Konzistenciou tento produkt pripomínal skôr vazelínu než krém, na ksichte to bolo príšerne mastné a samozrejme že sa to nevstrebávalo vôbec, takže ráno som sa prebudila akurát tak s mastnými vlasmi /a samozrejme suchou pleťou/. Ako bonus to ešte aj príšerne voňalo - nechcem vyslovene napísať, že išlo o smrad – takže na ksicht som to dala len raz.

Viem viem, mala som s týmto patladlom viac bojovať, mala som ho skúsiť dať na navlhčenú pleť, mala som ho skúsiť dať v tenučkej vrstve ako posledný krok vo večernej skincare rutine bla bla bla...

Spotrebovala som ho na nohy a aj pri tom som sa nafrfľala.

Takže nie, ďakujem pekne, viac nepotrebujem.

 

GABRIELLA SALVETE Tattoo Eyebrow Pen

Tak toto by boli celkom fajn vecičky, keby neboli tak zúfalo NEpigmentované! Prečo...? Povedzte mi, prečo? Mám matného tušáka, že toto bude asi všeobecný neduh tohto typu produktov, ale furt nerozumiem dôvodom. Ak by to bolo o poriadny kus viac pigmentované, obočie by bolo hotové ani by ste sa nenazdali a vyzeralo by maximálne prirodzene. Bohužiaľ, takto som sa snažila vydrieť si do obočia nejaké tie čiarky navyše a už ma to ozaj prestalo baviť...

Vyhadzujem v takmer pôvodnom stave.

 

RIMMEL Salon Pro lak na nechty, odtieň 312 Ultra Violet

Vyhadzujem len kvôli tomu, že ho mám už asi sto rokov a už sa s ním skrátka nepracuje ideálne. Netuším, či sú tieto laky ešte v ponuke, každopádne štetček bol pre mňa fajn, skôr plochý a širší a mne sa s ním robili nechty dostatočne komfortne. Off course, nebol to typ odtieňa, ktorý by som používala často, rozhodne ale samotná kvalita produktu bola fajn.

 

GABRIELLA SALVETE Gel Top Coat & Base Coat

Ach jaj, odkiaľ začať...

Výdrž farebného laku s použitím tohto produktu fajn. Štetček nie úplne ideálny, rozumej: trochu fľoncavý, ale tak prvá polovica obsahu všetko okej.

Problém nastal až potom. Lak totižto nadobudol takú divnú konzistenciu, pri ktorej, keď ste štetček poriadne nepritlačili o necht /čo kvôli tej fľoncavosti nebolo úplne jednoduché/ a nerozotreli ten lak rovnomerne, tak sa vám porobili po celom nechte bublinky a čo vám poviem, porážalo ma pri tom! Takže napriek tomu, že mi ostala asi polovica obsahu, tak som s produktom nadobro stratila trpezlivosť a vyhodila ho. Takže ďakujem, už nie.

 

No a sme na konci. Ak máte aj vy s niečím z dnešného článku skúsenosť, pokojne sa podeľte so svojím názorom :).

 

- Kocúr -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...