utorok 27. septembra 2022

Spotrebovanci / august 2022

Opäť raz tvrdím, že lepšie neskoro ako nikdy, ha ha. Posledný letný mesiac sa mi podarilo spotrebovať takmer samé úžasné produkty a určite by bola škoda nespomenúť vám ich!

spotrebovana kozmetika recenzie

Začnem tradične nalinkovaním mojich stálic typu LARENS GLA krém/sérum, BOROTALCO guľôčka, BALEA krém na chodidlá, PALMOLIVE sprcháč či AVON krém na ruky.

 

ROSEBUD SALVE balzam na pery

Nie že by nebol stálicou, ale keďže ho spotrebúvam so železnou pravidelnosťou tak raz za dva roky /lebo toľko skutočne vydrží/, tak ho tu musím spomenúť skrátka! Toto je jednoznačne ten najlepší balzam na svete a ak patríte k balzamovým úchyláčkam, ktoré ho ešte nevyskúšali, napravte to čím skôr! Off course, na Slovensku ho už asi nezoženiete /svojho času sa dal objednať z Notino/, ale skúste aspoň u našich západných susedov. Ja mám v zálohe ešte jednu – tentokrát jahodovú – plechovčičku, ale rozhodne potrebujem ďalšie a ďalšie!

 

CLARINS Self Tan Radiance – Plus Golden GlowBooster

Už v názve recenzie tohto produktu som vám ho označila za najužitočnejší produkt tohto leta a furt na tom trvám. Doplnila by som tu dnes len dve veci. Obal nie je úplne júzerfrendly na cestovanie a fľaštičku treba mať vo vzpriamenej polohe pre istotu. No a napriek všetkým mojim pôvodným vyjadreniam, ako neskutočne dlho vám bude trvať, lež produkt spotrebujete, no tak neverte mi ani slovo, ha ha. Ja som jedno balenie spotrebovala ešte pred dovolenkou, takže som musela dokúpiť z Notino druhé.

saveonbeauty out news august 2022

NUXE Crème fraîche de beauté 48HR Moisture Skin-Quenching Serum

Veľmi príjemné hydratačné sérum, vhodné pre majiteľky skôr menej suchých typov pleti, potažmo na leto. Hydratuje obstojne, napriek tomu ja som si ho zamilovala skôr kvôli úžasnej vôni a prijala by som, keby sa vstrebalo menej rýchlo. Na druhú stranu nemôžem povedať, že by mi spôsobovalo nejaké problémy aj napriek tomu, že moja pleť je suchá suchá. Recenzia tu.

 

NUXE rêve de miel Face & Body Ultra – Rich Cleansing Gel

Čistiaci gél, použiteľný na telo aj tvár, ja som ho ale kvôli výraznej medovej vôni uprednostňovala skôr na telesnú schránku. Ako sprcháč ho odporúčam tým, komu nevadia sladké, intenzívne vône a nie príliš penivá konzistencia – a off course, vôňa medu :). Inak bol skvelý, nevysušoval pokožku a dokonca ani na tej tvári mi nevadil. Recenzia tu.

 

NIVEA Hydra Skin Effect micelárna voda

Hydratačná micelárka, ktorá bola tradične niveácky výborná, avšak medzi ňou a zvyškom portfólia značky na poli micelárkovom absolútne bez rozdielu. Takže spokojnosť, ale nemyslím si, že je nutné kúpiť od Nivey práve túto!

 

ROCHAS Mademoiselle Rochas

Veľmi nenáročná, svieža ovocno - kvetinová vôňa, vhodná na leto. Ako u mňa tradíciou býva, napriek tomu, že ide „len“ o toaletku, výdrž na mojej pokožke bola výborná. Asi nejde o žiadnu "signature" vôňu – minimálne teda nie u mňa – ale ak by sa ku mne ešte nejakou cestou dostala, rozhodne by som ju spotrebovala. Recenzia tu.

 

To je všetko za leto. Poznáte niektorý z produktov aj osobne?

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...