piatok 9. decembra 2022

NEnákupy / november 2022

No, mor menom Black Friday, ťažká životná skúška pre všetky kozmetické maniačky, ktoré sa snažia dodržiavať nákupnú stopku... Kocúr tento rok tiež podľahol a to napriek tomu, že po minulé roky sa tomuto nákupnému šialenstvu pomerne úspešne vyhýbal a napriek tomu, že tento rok bol pre neho veeeľmi prudko investičný.

Nuž tak ale, neskoro je plakať nad rozliatym mliekom a aspoň bude dnes o čom písať :).

nakupy za november recenzie kozmetiky

Ako to už v mesiaci november občas býva, kúpila som aj tri vianočné darčeky. Na mesiac november je to na mňa rekord, väčšinou darčeky nakupujem niekedy v priebehu decembra... Tie tu ale, off course, neukážem.

Na druhú stranu, buchla som sa po vrecku aj s darčekmi pre samú seba, ha ha. Výnimku tvorí zásielka z e-shopu deadseamineral.sk, zaslaná v rámci spolupráce, zvyšok sú všetko vecičky, ktoré som väčšinou chcela a „menšinou“ potrebovala, čo si budeme čo nahovárať, že.

saveonbeautyblog in news november 2022

Po dlhšom čase som doplnila zásoby môjho drahého /doslova, ha ha/ Larensu a rozhodla sa vyskúšať aj relatívne novinkový CBD krém, recenzia naň určite bude. Okrem toho som si urobila radosť aj celkom dosť veľkým počtom mojich osobných must-have produktov, ktorým som dala sľub, že sa k nim ešte niekedy vrátim, pretože ich zbožňujem :) - konkrétne, totototo sérum od Frais Monde /recenzia tu a tu/ , riasenka od Clinique /recenzia tu/, Effaclar A. I. od La Roche-Posay /recenzia tu/ a Elvie EDP od Oriflame.

No a ten tester môjho milovaného očného krému od Nuxe? Ten som na Elnino nechať nemohla, keďže už sa ozaj nikde nedá zohnať...

 

A všetko na dnes, ku zvyšku už nie je dvakrát potrebné vyjadrovať sa.

Čo vy a Black Friday? Odolali ste? :)

 

- Kocúr -

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...