štvrtok 1. júna 2023

NEnákupy / máj 2023

Nalejme si čistého vína hneď na úvod, dnešný článok bude vlastne v podstate absolútne nezaujímavý, ha ha. V máji som na nákupy jednak nemala príliš čas a v podstate ani náladu na vymýšľanie, čím by som si asi tak mohla urobiť radosť a tak som nakupovala v podstate iba veci, ktoré som musela.

No a off course, potom tu je istá dávka podarúnkov, ktoré potešili nielen mňa, ale asi aj tých, čo sa ich potrebovali zbaviť :).

saveonbeautyblog nakupy maj 2023

Vlastne sa ani nebudem o všetkom rozkecávať. Niektoré z vecí ste už videli aj v samostatných článkoch, niektoré uvidíte a niektoré možno aj neuvidíte.

Každopádne, veľmi sa teším na nové vecičky od Olaplex, ktoré nesadli kamoške a ochotne mi ich posunula. No a presne tak isto to bolo aj s aktuálne veľmi populárnym mejkapom od L´Oréalu – na ten recenzia určite bude, aj za mňa sa totiž rysuje nový objav!

saveonbeauty in news maj 2023

Tiež bolo treba doplniť zásoby nových opaľovákov, keďže sa blížia dovolenky a účinnosť tých starých je už dosť diskutabilná, ha ha. Poznáte to, to máte doma mlieko na opaľovanie z roku tisícdeväťstoajniečo... S tým súvisí aj moja potreba mazať sa v horúcich dňoch ešte viac než v zime a výsledkom sú dve telové mliečka od Biodermy – síce v neparfumovanej verzii, čo nie je pre mňa úplne že radosť, ale uznávam, že za tých 10 éčok mojej koži osožia aj bez parfumácie :).

saveonbeauty dennik beautyblogerky

Za zmienku ešte stojí možno fakt, že moja obľúbená ružová pleťová voda od Avon narástla o celých 50ml /pokiaľ ma pamäť neklame/ a že ten mandarínkový balzam na pery ako mandarínka teda zrovna moc nevonia. Nonsens čistý, lebo čo môže byť okrem mandarínky lepšie než mandarínková vôňa, ale to už je len také to bla – bla na záver...

 

Takže? Ako ste na tom boli minulý mesiac vy? Stále vás baví nakupovať kozmetiku? :)


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...