piatok 5. júna 2020

IN NEWS za máj / nákupy a kopa podarúnkov

Na rozdiel od minulého mesiaca, keď som sa s nákupmi tak trochu urvala z reťaze, v máji som sa tvárila vcelku skromne. Do mojej pomerne bohatej kozmetickej zbierky pribudli nielen nejaké veci na testovanie, dosť veľa som toho dostala do daru od kamošiek a čuduj sa svete, sama som si kúpila viacmenej len to naozaj potrebné! Čo je teda v mojom prípade vždy dôvod na oslavu... a jo, myslím, že to budem musieť tento mesiac osláviť zas nejakými poriadnymi nákupmi! ;)

saveonbeautyblog_kozmetika

Kategória darčeky. Drvivú väčšinu vecí mi doniesla kamoška z jej ciest po svete /mám k dispozícii presný zoznam, čo je odkiaľ, ak by to niekoho zaujímalo! :)/ a áno, čakala so zásielkou presne na #coronatime, aby mi to za 6,60 mohla nechať poslať poštovým expres kuriérom na adresu a aby to namiesto adresy prišlo na poštu! Skrátka, chybička se vloudilaSP rulezz, nakoniec sme všetko poriešili k našej spokojnosti, ale samozrejme celý víkend som ronila krvavé slzy pri premýšľaní nad tým, čo asi robia všetky tie moje budúce patladielka na pošte!

Mimochodom, riasenka Physician´s Formula nie je ani z Ameriky, ani z Benátok, ani z Londýna a ani z Maroka, ale rozhodne je jednou z tých najhorších riaseniek, aké som kedy skúšala! Myslím, že si to zaslúži aj článok.

saveonbeautyblog_nuxe_ocny_krem_a_pletova_voda

Kategória pí ár, zastúpená tentokrát mojim obľúbeným Elninom a nemenej obľúbenou značkou Nuxe. Priznám sa, ten očný balzam som si vybrala z jednej polovice zo zvedavosti a z druhej polovice zo zúfalstva – kvôli tomu, že mi zrejme zrušili môj obľúbený očný krém a práve tento ho mal nahradiť! No a pleťová voda? Zo začiatku som síce mala trochu zmätok v tom, aký produkt si to vlastne vyberám, každopádne som usúdila, že ho potrebujem ešte predtým, než som si v tom urobila jasno a vy sa môžete tešiť na dve recenzie :).

A teraz už tá spomenutá kategória čuduj sa svete, naozaj potrebné!!!


saveonbeautyblog_balea_balzam_na_pery_minty_melon

Čuduj sa svete, part neviemkoľko: Ja som si obľúbila balzam na pery od Baley!!! Najradšej by som dala túto vetu v aspoň 72 veľkosti písma.

Moja spontánna voľba padla na balzam vo verzii Minty Melon a ono nielen, že to úžasne vonia, ešte to má aj krásnu staroružovú farbu – ktorá síce nefarbí, ale je radosť sa na ňu aspoň pozerať pri aplikácii! No a off course, naozaj si nemyslím, že by sa zázračne zmenilo zloženie baleáckych balzamov na pery. Podľa mňa len moje pery majú momentálne také obdobie, že akceptujú aj takéto mizerné balzamy! :D

saveonbeautyblog_kozmetika_nakupy

saveonbeautyblog_balea_copacabana_telovy_krem

No a zvyšok? Telový krém Atoderm odBiodermy, očné krémy Ziaja, Dove sprcháče penu na chodidlá od Cien milujem /objednávky z Notino Elnino, pokiaľ ma pamäť neklame!/ a ten telový krém od Baley ako napodobenina istého kultového telového krému, tomu som skrátka jednoducho len neodolala :).

 

A to je už pre dnešok všetko. Čomu ste minulý mesiac neodolali vy? ;)

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Balzámy od Baley zbožňuju, ale někdy bych je raději snědla jak krásně voní :D :)

    www.lifebynikys.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to súhlasím :)
      Len teda, ja ich neznášam už roky kvôli tomu, že mi strašne vysušujú pery!!! :D Preto toľko kriku okolo toho, že tento melónový som si obľúbila :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...